Ακροβάτες της Ζωής - Winged Creatures (2008)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.474
Πλήθος γνωστών ηθοποιών σε μία ταινία που μου χάλασε το βράδυ της Κυριακής...
Αργό, με ανούσια θρησκευτικά ερωτήματα, "τελειωμένοι" χαρακτήρες, μη λόγος ύπαρξης της ταινίας...

Τα καλύτερα είπα εεε; :137:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.474
Απάντηση: Winged Creatures (2008)

Αφου παιζει το "μωρο" η ΚATE θα την δω !!!!!
Δε σου κρύβω ότι αυτός ήταν ο μόνος λόγος που έκατσα να δω την ταινία, αφού είχα διαβάσει την ξενέρωτη υπόθεση.

Αλλά αν δεις τι ρόλο παίζει και πως την έχουν "φτιάξει" δε θα χαρείς και πολύ... :137:

Reaction score
4.722

Υπάρχει κάποια ταινία που να σου έχει αρέσει ??? :103:
Αν σε χαλάει το άθλημα τι επιμένεις??? :105::103::105:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.474

Υπάρχει κάποια ταινία που να σου έχει αρέσει ???
Αν σε χαλάει το άθλημα τι επιμένεις???
Η θέαση ταινιών είναι ένα από τα χόμπι μου. Όμως οι ταινίες που μου αρέσουν πραγματικά είναι πολύ λίγες και αναγκαστικά γεμίζω το χρόνο θέασης με μέτριες/κακές για μένα παραγωγές.

Μου αρέσει βέβαια να κάνω και αντίλογο σε αυτές που άλλοι εξυμνούν αλλά δε συμφωνούν καθόλου με τα γούστα μου. Έχουμε και τον κοινό φίλο βλέπεις, αν δε ταιριάζαμε δε... :138:

Έχω ξαναγράψει παλιότερα, με απλά λόγια, το τι μου αρέσει:

1ον Ακριβή παραγωγή
2ον Αμερικανική παραγωγή με όλη τη σημασία της λέξης με ρυθμό video clip, "φωτεινή" ατμόσφαιρα και υπερβολή.
3ον Μακριά από ταινία που στοχεύει στην αποδοχή των κριτικών και στις βραβεύσεις.
4ον Μερικές άλλες λεπτομέρειες ... π.χ. δε μου αρέσουν τα παιδιά στα έργα, οι αληθινές ιστορίες γιατί είναι "λίγες", τα "ψαγμένα" σενάρια, τα δήθεν ερωτήματα που πρέπει να συζητάμε μετά τη λήξη της προβολής κλπ
Για μένα η ταινία αρχίζει μόλις σβήσουν τα φώτα και την "ξεχνάω" στα γράμματα του τέλους... :107: :144:

Reaction score
59
Απάντηση: Ακροβάτες της Ζωής - Winged Creatures (2008)

Mία συνηθισμένη μέρα στο Λος Άντζελες, ένοπλοι εισβάλλουν σε ένα εστιατόριο και σκορπούν το θάνατο και τον πανικό.

Οι επιζώντες της βίαιης επίθεσης θα ανακαλύψουν πως το νόημα της ζωής τους έχει αλλάξει οριστικά και θα δημιουργήσουν μία μοναδική σχέση ανάμεσά τους.

Όσο κι αν προσπαθούν οι συγγενείς και οι φίλοι να τους καταλάβουν, οι ήρωές μας πρέπει να βρουν μόνοι τους τον τρόπο να γιατρέψουν τις πληγές τους και να ξανακερδίσουν τη χαμένη εμπιστοσύνη για τον κόσμο γύρω τους...

Κυκλοφορει σε dvd απο την AUDIOVISUAL

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef