Ακυρώθηκαν οι Depeche Mode

Reaction score
1
Μεγάλη απογοήτευση στους οπαδούς των Depeche Mode που έσπευσαν στη Μαλακάσα για τη συναυλία του διάσημου συγκροτήματος. Λόγω ασθένειας του τραγουδιστή Ντέιβιντ Γκάαν, η συναυλία ακυρώθηκε.

Newsroom ΔΟΛ

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1013110&lngDtrID=253

Εγώ το έμαθα ποιο νωρίς, γιατί είχα γνωστούς εκεί. Και μετά απο 1.30 ώρα αναμονή απο το τελευταίο support τους είπαν ότι θα τους ενημερώσουν αν η συναυλία τελικά γίνει αύριο...

Βασικά ... Αίσχος!

Reaction score
1
Να σου πώ, πιστεύω ότι έλιωσε στα ναρκωτικά το παλικάρι και δεν μπορούσε να κουνηθεί. Δεν το εξηγώ αλλιώς.
Δεν μας φταίει η Ελλάδα, η Ντίβες μας φταίνε.

Reaction score
802
Απάντηση: Ακυρώθηκαν οι Depeche Mode

εγω νομιζω οτι ηθελε να δει eurovision ...

Reaction score
60

Στο Θεραπευτήριο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ μεταφέρθηκε το ένα από τα μέλη του διάσημου συγκροτήματος depeche mode !!

Οι διοργανωτές είχαν το θράσσος να ενημερώσουν την ώρα που ήταν να ανέβουν στην σκηνή οι depeche με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη δυσφορία στο κοινό και κάποιοι εξ αυτών να πετάξουν μπουκάλια στην σκηνή! Οι διοργανωτές δήλωσαν οτι θα καταβάλουν προσπάθειες... να γίνει αύριο η συναυλία άλλα αυτό είναι δώρο άδωρο για τους χιλιάδες που κατεύθασαν απο την επαρχία.

Reaction score
802

Το εκαναν για να παει ο κοσμος να ακουσει εστω το support group.Με αυτον τον τροπο εχουν το δικαιωμα να μην επιστρεψουν τα χρηματα απο τα εισιτηρια (κατι που αν το κανουν θα το βρουν μπροστα τους).

Reaction score
1
Και βέβαια είναι δώρον άδωρον.

Η συναυλία ήταν στην μέση του πουθενά. το 99% των θεατών είχε χάσει όλη την μέρα να πάει εκεί, πήρε άδειες (ήταν και εργάσιμη μέρα) και χάλασε και χρήματα σε βενζίνες/εισιτήρια για να φτάσει ώς εκεί. Η κοπέλα μου, πήρε άδεια για να πάει, αύριο αν γίνει δεν μπορεί να πάει.

Άνθρωποι είμαστε και συμβαίνουν στραβές δεν λέω.
Αλλά δεν είναι λίγο περίεργο τέτοια "τυχαία" περιστατικά να συμβαίνουν τόσο συχνά σε διάσημα ροκ συγκροτήματα? 0 επαγγελματισμός.

Μακάρι να οργανωθούν νομικά οι θεατές και η διοργανώτρια εταιρία (ούτε αυτή φταίει) να τους πάρουν τα νόμιμα τουλάχιστον.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Ακυρώθηκαν οι Depeche Mode

Το εκαναν για να παει ο κοσμος να ακουσει εστω το support group.Με αυτον τον τροπο εχουν το δικαιωμα να μην επιστρεψουν τα χρηματα απο τα εισιτηρια (κατι που αν το κανουν θα το βρουν μπροστα τους).
Δεν ξέρω κατά πόσο έχουν αυτό το δικαίωμα. Άσχετα με το τι γράφουν οι όροι του εισιτηρίου, κανένας όρος δεν είναι υπεράνω των νόμων ενός Κράτους.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ακυρώθηκαν οι Depeche Mode

κανένας όρος δεν είναι υπεράνω των νόμων ενός Κράτους.
μπα κανένας. μπορώ άνετα να σου βρω 300 ονόματα χωρίς κόπο :105:

Reaction score
802
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ακυρώθηκαν οι Depeche Mode

Δεν ξέρω κατά πόσο έχουν αυτό το δικαίωμα. Άσχετα με το τι γράφουν οι όροι του εισιτηρίου, κανένας όρος δεν είναι υπεράνω των νόμων ενός Κράτους.
κατι παρεμφερες δεν ειχε γινει και με τους white stripes?
Βεβαια αυτοι ειχαν παιξει κανα 20λεπτο...

Reaction score
26

Στους White Stripes έδωσαν έκπτωση 10€ αν δεν κάνω λάθος για αγορά άλλου εισητηρίου.
Αλλά δεν νομίζω οτι πήγε κανείς να πάρει την έκπτωση.
Πραγματικά κρίμα.
Και ειδικά αν ήταν γνωστό στους διοργανωτές από νωρίς οτι οι Depeche Mode δεν θα βγουν τότε ντροπή τους...

Reaction score
0

Εγώ μόλις γύρισα μετά από 2 ώρες κίνηση να πάω και 7 κμ περπάτημα πήγαινε-έλα , μας είπαν ότι από το πρωί ήταν άρρωστος αλλά το πάλευε μέχρι που ο γιατρός τους είπε ότι δεν γίνεται να βγει και τον πήγαν στο νοσοκομείο , και όλα αυτά στις 9 και μισή (9 ήταν να βγουν) και ενώ έξω ακόμα πουλούσαν εισιτήρια. Ή o.d. όποτε η εταιρεία δεν φταίει ή το ξέραν από νωρίτερα αλλά αποφάσισαν να πουλήσουν ότι μπορούν για να κονομήσουν (ίσως να έχουν και μεγαλύτερη αποζημίωση από το συγκρότημα έτσι). Πέσαν και κάτι μπουκάλια αλλά πολιτισμένα πράγματα .

Reaction score
141
ειναι κριμα παντως,παρολα τα δικαιωματα μας ,καλλιτεχνες οπως ο David Gaham να ζουν τετοια κατασταση.

Reaction score
40

Μήπως τελικά θα πρέπει τα συγκροτήματα που αγαπήσαμε στην δόξα τους επάνω.....να τα ακούμε μόνο από.... δίσκους? :121:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Ακυρώθηκαν οι Depeche Mode

Στους White Stripes έδωσαν έκπτωση 10€ αν δεν κάνω λάθος για αγορά άλλου εισητηρίου.
Τι ρόμπα ήταν αυτή...τι μου θύμησες τώρα.ΡΟΜΠΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!

Μήπως τελικά θα πρέπει τα συγκροτήματα που αγαπήσαμε στην δόξα τους επάνω.....να τα ακούμε μόνο από.... δίσκους? :121:
Ακριβώς.Να είναι καλά ο ενισχυτάκος μου και τα ηχειάκια μου...

Reaction score
14

Μέσα ήμουν και την πάτησα κι εγώ..:-( Βέβαια αυτά συμβαίνουν, δεν έχει να κάνει με επαγγελματισμό..αν είσαι άρρωστος είσαι off για συναυλία. Ετσι είναι.
Αυτό που είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι να κόβεις εισητήρια και να στιβάζεις κόσμο ενώ ξέρεις πως ο άνθρωπος ΔΕΝ θα τραγουδήσει..didi music............

Reaction score
0

Αλλού βρίσκεται (όπως πάντα) η αιτία...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524