Ακόμα ..ζούν!

Reaction score
23
Ναι ακόμα είναι ζωντανοί και ενεργοί!!
Ενα νέο άλμπουμ σκοπεύουν να ηχογραφήσουν τον Μάρτιο του 2006, οι Iron Maiden. Αυτό αποκάλυψε ο frontman της μπάντας, Μπρους Ντίκινσον, μιλώντας στο MTV της Βραζιλίας. Ο τραγουδιστής του ιστορικού heavy metal γκρουπ συμπλήρωσε πως θα ακολουθήσει ευρωπαϊκή περιοδεία.

Ο Ντίκινσον είπε πως τον Οκτώβριο του 2006, οι Iron Maiden θα αρχίσουν να περιοδεύουν, ξεκινώντας από την Ευρώπη, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθούν και στην Αμερική.

Reaction score
164
Ως μεγάλος fan των Maiden (ιδίως στα νιάτα μου), για μένα έχουν τελειώσει στο Fear Of The Dark. Από εκεί και πέρα, μετά την αλλαγή του Dickinson δεν έχω ακούσει τίποτα που να στέκεται δίπλα ακόμα και στα μέτρια κομμάτια της πρώτης περιόδου.

Reaction score
23
Ως μεγάλος fan των Maiden (ιδίως στα νιάτα μου), για μένα έχουν τελειώσει στο Fear Of The Dark. Από εκεί και πέρα, μετά την αλλαγή του Dickinson δεν έχω ακούσει τίποτα που να στέκεται δίπλα ακόμα και στα μέτρια κομμάτια της πρώτης περιόδου.

Δεν εχεις άδικο σε αυτό που λές.
Ιδίως οι 2 δίσκοι (The X Factor & Virtual XI )που κυκλοφόρησαν με τραγουδιστή τον Blaze , πολλοί θα'θελαν -ίσως ακόμα και οι ίδιοι οι Maiden - να μην υπάρχουν στην δισκογραφία τους!

Οι δύο όμως επόμενες studio κυκλοφορίες τους ( Brave New World & Dance Of Death ) με τραγουδιστή και πάλι τον Bruce Dickinson δεν είναι άσχημες.
Δεν φτάνουν όμως τα δυσθεώρατα μεγέθη των 80's!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Για μένα οι Maiden σταμάτησαν μετά το somewhere in time. Μέχρι τότε εξελίσσοταν μουσικά και στιχουργικά. Δυστυχώς από κι και πέρα, με αρχή το "seventh son", άρχισαν να κοπιάρουν τους εαυτούς τους, και αυτό δεν τους τιμά...

Είναι δύσκολο να είσαι πάντα στην κορυφή, αλλά ακόμα δυσκολότερο το να καταλάβεις εγκαίρως πότε θα σταματήσεις...

Reaction score
5
Πάντως προτείνω ανεπιφύλακτα την εκπομπή του Bruce στο BBC Radio 6 Music, που μπορείτε να ακούσετε μέσω internet εδώ:
http://www.bbc.co.uk/6music/shows/bruce_dickinson/
Ακουγα από DAB όταν ήμουν Αγγλία και τώρα το ακούω μέσω internet...τι σου κάνει η τεχνολογία ε; :mrgreen:

Reaction score
23
Πάντως προτείνω ανεπιφύλακτα την εκπομπή του Bruce στο BBC Radio 6 Music, που μπορείτε να ακούσετε μέσω internet εδώ:
http://www.bbc.co.uk/6music/shows/bruce_dickinson/
Ακουγα από DAB όταν ήμουν Αγγλία και τώρα το ακούω μέσω internet...τι σου κάνει η τεχνολογία ε; :mrgreen:

Δεν ήξερα ότι ο Dickinson είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός!!

Η σελίδα πάντως είναι πολύ καλή , έχει όλα τα Tracklists από τις εκπομπε΄ς του και δυνατότητα να τις ακούσεις ξανά!!

Reaction score
5
Οταν ήμουν στο BBC, η ομάδα μου ήταν υπεύθυνη για αυτές τις υπηρεσίες, οπότε σε ευχαριστώ εκ μέρους τους για τα καλά σου λόγια :D

Reaction score
164
Τότε, πιθανότατα δεν γνωρίζεις, ότι όταν δεν ασχολείται με τους Maiden πετάει ως... συγκυβερνήτης σε επιβατικές αερογραμμές (αυτό αποδικνύει ότι ο Bruce είναι από τους λίγους "καθαρούς" rock star). Ακόμα παρουσιάζει και εκπομπή στο Discovery με τίτλο "Flying Heavy Metal" με θέμα τα πολιτικά αεροσκάφη.

Reaction score
7
A Matter Of Life And Death

unforgiven said:
Ακουσε το νεο τους λοιπον και θα δεις οτι δεν ειναι σαν τα παλια....
Ειναι και ο Bruce στη θεση του...
Ειναι καπως διαφορετικο....
Ειναι επικαιρο, αφου αναφερεται καθαρα σε πολεμους...
Ειναι προσεγμενο...
Ειναι 72 χορταστικα λεπτα...
Ειναι ολοκληρωμενο...
Χωρις πολλες υπερβολες (αν μπορεις να χαρακτηρισεις υπερβολη κατι στους maiden)...
Με λιγα λογια...
Ειναι ζητημα ζωης και θανατου....

A Matter Of Life And Death
Iron Maiden

1. Different Worlds
2. These Colours Don't Run
3. Brighter Than a Thousand Suns
4. The Pilgrim
5. The Longest Day
6. Out Of The Shadows
7. The Reincarnation of Benjamin Breeg
8. For The Greater Good of God
9. Lord Of Light
10. The Legacy

Reaction score
0
Μου άρεσε πάρα πολύ (αν και το αγόρασα με μισή καρδιά)
Το συστήνω παίδες
Σπύρο διαφωνώ. Το seventh son, είναι ο τελευταίος ΜΕΓΑΛΟΣ τους δίσκος (ΙΜΟ)
Ίσως και λόγω ότι το έχω συνδιάσει με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ στιγμές. 8)

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Οντως, το "Fear of the dark" ηταν το τελευταιο μεγαλο αλμπουμ τους. Οχι οτι και το "Brave new world" δεν ειχε καποια αξιολογα κομματια, αλλα δεν εφτανε σε καμια περιπτωση τα αλλα. Θα ακουσω το νεο και θα σας πω...

VG

Reaction score
0
unforgiven said:
Τότε, πιθανότατα δεν γνωρίζεις, ότι όταν δεν ασχολείται με τους Maiden πετάει ως... συγκυβερνήτης σε επιβατικές αερογραμμές (αυτό αποδικνύει ότι ο Bruce είναι από τους λίγους "καθαρούς" rock star). Ακόμα παρουσιάζει και εκπομπή στο Discovery με τίτλο "Flying Heavy Metal" με θέμα τα πολιτικά αεροσκάφη.
Οτι καποτε ειχε βγει στους 10 πρωτους ξιφομαχους της Αγγλιας το γνωρίζετε;
Γενικα προκειται για πολυπραγμων και μορφωμενο ανθρωπο.
Ως τραγουδιστης δεν ελεγε και πολλα :lol: δεν ειναι βεβαια και ο Κόκκοτας,εχει ενα ταλεντο.

Εγω μετα το Fear of the Dark δεν ξανασχοληθηκα με MAIDEN.
Το seventh son που αναφερθηκε, ηταν κακο αλμπουμ,εγινε για να γινει.

Reaction score
164
Μάλλον κάνεις πλάκα όταν λες ότι ως τραγουδιστής δεν έλεγε πολλά :) Γούστα είναι αυτά...
Το Seventh Son of a Seventh Son δεν ήταν κακός δίσκος, ήταν ιδιαίτερος και διαφορετικός. Αλλά δεν έπαυε να ήταν καλός, χωρίς να συγκρίνεται με τους μεγάλους δίσκους του παρελθόντος (για να αναφέρω μερικούς, The Number Of The Beast, Powerslave, Piece Of Mind). Αλλά, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ελάχιστοι δίσκοι του χώρου στέκονται απέναντι στους προαναφερθέντες χωρίς να κόκκινήσουν από ντροπή...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas