Αλήθεια... 1 χρόνο μετά, κρατήσαμε τις υποσχέσεις μας;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πρίν περίπου 1 χρόνο ξεκίνησε δειλά-δειλά αυτό το site. Τα προβλήματα του τότε είναι γνωστά και δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον σήμερα...

Τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του avsite ήταν πάρα πολλά τα μέλη γράφτηκαν. Όλοι είχαμε εκτός από το αγαπημένο μας χόμπυ και ένα ακόμα κοινό σημείο αναφοράς. Είχαμε όλοι κάποιες προσδοκίες για την καινούργια προσπάθεια που ξεκινούσε τις πρώτες μέρες του Αυγούστου του 2004. Οι περισσότεροι τις εκφράσαμε από το πρώτο μήνυμα που γράψαμε στο avsite.

Σήμερα 11 μήνες μετά και λίγο πριν τα πρώτα μας γενέθλια είναι καλό και πιστεύω δημιουργικό να κάνουμε έναν πρώτο απολογισμό του avsite.

Όμως ο όποιος απολογισμός καλό θα ήταν να βασιστεί και να έχει ως σημείο αναφοράς τις δικές μας προσδοκίες όπως τις εκφράσαμε τις πρώτες μέρες του avsite.gr.

Τι ζητάγαμε λοιπόν από το avsite, δηλ. από τον εαυτό μας ουσιαστικά, 1 χρόνο πριν;

Φιλοι μου, καλως ορισατε στην νεα προσπαθεια για να βρεθουμε παλι ολοι μαζι.
Ας ξεχασουμε οσα δυσαρεστα εμφανιστηκαν αλλου και ας κανουμε μια νεα αρχη.
Το www.avsite.gr θα ειναι πανω απο ολα μια συλλογικη προσπαθεια εξω απο συμφεροντα και κατευθυνσεις.

Θα δοκιμασουμε,θα συγκρινουμε μα πανω απο ολα θα μαθουμε και θα προσφερουμε.

Ας κανουμε μια νεα αρχη...
Καλορίζικο το νέο Forum. Ελπίζω από αυτή τη "μετάλλαξη" να κληρονομήσουμε όλα τα θετικά και να αφήσουμε πίσω τα όποια αρνητικά!
Είναι στο χέρι μας να φέρουμε στον χώρο αυτό μόνο τις θετικές μας εμπειρίες και να ξεχάσουμε όλα όσα μας στενοχώρησαν στο παρελθόν.

Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε!

Καλορίζικο το νέο site, και πιστεύω ότι η εικόνα που υπάρχει στο backround δείχνει και τα όριά του!

:lol:
Σ.Σ. Για όσους δεν θυμούνται τότε στο background υπήρχε το σύμπαν...

Καλορίζικο και από μένα :D
Τουλάχιστον από τεχνικής άποψης(phpbb) είναι καλύτερο εύχομαι και από ουσιαστικής και γόνιμης ανταλλαγής απόψεων επίσης :wink:
Εύχομαι καλό ξεκίνημα για τις νέες προσπάθειες. Ο καθένας μας να δώσει και να πάρει το καλύτερο δυνατό από τον χώρο αυτό.
Ευχομai με τη σειρα μου καλη επιτυχια στα AVSITE χωρις διαπληκτισμους : και κακοηθιες. :D
Καλή δύναμη και καλά μυαλά. Απ' όλους μας.
Καλή αρχή λοιπόν.
(αν και έκανα ήδη ένα ποστ σε άλλη κατηγορία - από συνήθειο)

Μιά αγγλική παροιμία λέει home is where the heart is
και για μένα αυτό σημαίνει ό,που είναι τα φιλαράκια μου.

Θα με δείτε λοιπόν και εδω και εκεί αν τα φιλαράκια μου είναι μέσα και σ΄όποιον αρέσει.

Ας ελπίσουμε πάντως ότι δεν θα απαναληφθούν λάθη του παρελθόντος (πράγμα για το οποίο δεν είμαι καθόλου σίγουρος!)

.

Κατά τα άλλα,
ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ
ρε παιδιά?

Γιατί ρε Αντρέα?
σημαίνει τίποτα? :arrow:
Καλη επιτυχια , υπομονη , και πολλες αποκλειστικοτητες.
:D
Με γειες το καινούργιο site και με μια ευχή να λείψουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και κόντρες! Κάθε ένας εδώ έχει την δική του άποψη σίγουρα, είμαστε ξεροκέφαλοι ως Έλληνες σίγουρα, αλλά πάνω από όλα συμμετέχουμε στο φόρουμ για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων και όχι για ανταλλαγή βρισιών και μπουνιδιών!
Φυσικά, αν αρχίσουν και εδώ παρόμοια φαινόμενα, όπως στο ακατονόμαστο site, τότε με βλέπω να παίρνω τα κουβαδάκια μου και να την κάνω σε άλλη παραλία!

Αυτά τα ολίγα και ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!
:D Καλή επιτυχία και από εμένα... Με την ευχή το forum να παραμείνει πηγή γνώσεων και να μην μετατραπεί σε χώρο αντιπαραθέσεων άσχετων με την επιμόρφωση των μελών....
Μία νέα (?) κοινότητα πάντα έχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον. Ελπίζω και εύχομαι για ότι καλύτερο.

"Πέτρα που κυλά δεν χορταριάζει..."

Φιλικά,
:D
Ανδρέα, σου εύχομαι καλή αρχή στη νεα σου προσπάθεια.Αν καταφέρεις, αν καταφέρουμε να μείνουν εξω απο δω αντιδικίες και λοιπές παρεξηγήσεις, είμαι σίγουρος οτι τουτο εδω το forum θα ανέβει πολύ ψηλά.

Καλό κουράγιο.
Ανεξάρτητα από τους λόγους που οδήγησαν στη δημιουργία (έστω και βεβιασμένα) αυτής της ιστοσελίδας εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθειά της.
Συνιστώ λοιπόν ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και αντικειμενικότητα!
Ειδικά το τελευταίο να μη μείνει μόνο στα λόγια..

Κάθε φόρουμ είναι ένα βήμα όπου ο καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να εκφράσει σε κάποιυς άλλους τις απόψεις του. Αυτό πρέπει να συμβαίνει με σεβασμό πρώτα από όλα στον εαυτό του.
Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να συμφωνήσει με κάποιον άλλο, οι αντιρρήσεις όμως πρέπει μα εκφράζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην θίγεται η τιμή και η προσωπικότητα κανενός.

Επειδή όλοι ζητούμε έναν χώρο που θα μας εκφράζει!

Επειδή όλοι θέλουμε ένα χώρο ανεξάρτητο από συμφέροντα!

Επειδή όλοι θέλουμε ένα χώρο χωρίς παλιούς και νέους, με απαντήσεις στα ερωτήματά μας από όλους, χωρίς κάστες, κλίκες και παρασκήνιο!

Επειδή τα λάθη είναι αναπόφευκτος τρόπος και έκφραση ζωής αλλά και δημιουργίας αρκεί, να τα ακολουθεί μια συγγνώμη και επανόρθωση!

Επειδή το δις εξαματρείν ουκ ανδρός σοφού εστί!

Με τις παραπάνω επιθυμίες εύχομαι καλή δύναμη και σοφία στο νέο εγχείρημα!

Φιλικά
Αλέξανδρος Τρυφωνίδης
Καλησπερα και απο μενα και καλοριζικο....
Ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια στην νεα σου προσπαθεια και το
forum αυτο να γινει ενας πραγματικος χωρος συζητησης και ενημερωσης
μελων και απλων επισκεπτων ΚΑΙ ΜΟΝΟ.....
Ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθουνε και εδω καποιοι να χαλασουνε την εικονα
του forum αλλα θα ηθελα κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα.... οποιοδηποτε θεμα ξεφευγει απο τον αρχικο τιτλο η παει προς αντιπαραθεση να κλειδωνει εκει.....
ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ AMERICAN BAR.......
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Καλως ορισατε στο www.avsite.gr
Kαλη αρχη και χωρις προβληματα...
Καλή αρχή κι από εμένα!

Εύχομαι στον καινούριο αυτό δυκτιακό χώρο αλλά και στον ιδρυτή του (γειά σου Ανδρέα) υγεία κι επιτυχία.

Ελπίζω οι αντιπαραθέσεις να είναι ελάχιστες. Βάλτε χιουμορ στη ζωή σας!

Καλό θα ήταν να υπάρχει αρκετή ελευθερία λόγου σε ότι αφορά τιμές, μαγαζιά, ρυθμίσεις και γενικά θέματα που απασχολούν όλους μας τόσο μα τόσο πολύ.

Τέλος, για εμένα τουλάχιστον, είναι θετικότατο το γεγονός οτι αυτός ο χώρος είναι ανεξάρτητος από εμπορικές κινήσεις διαφόρων ειδών. Εύχομαι και έτσι να παραμείνει για μεγαλύτερη αμεροληψία και διαφάνεια.

Όλα να πάνε πρίμα!
Εϋχομαι καλή επιτυχία στη νέα αυτή προσπάθεια.

Θα προτιμούσα να είναι διαφορετικά τα πράγματα, καθώς η δημιουργία της σημαδεύεται από γεγονότα, κάποια από τα οποία δεν επικροτώ καθόλου. Ελπίζω, τουλάχιστον, να έμειναν κάποια διδάγματα και να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος.

Είναι, πάντως, σίγουρο, ότι εν καιρώ θα ξεκαθαρίσουν προθέσεις και πρακτικές και η σελίδα θα πάρει τη θέση που της αρμόζει.

Λευτέρης Σαράφης
Καλη επιτυχια,σ αυτη την προσπαθεια.Ας ελπισουμε οτι οποιοι συμμετασχουν θα σεβαστουν πρωτιστως τον εαυτο τους και επειτα ολους τους αλλους.Προφανως στη πορεια θα υπαρξουν και παρατραγουδα ,ααλα ας ελπισουμε οτι οι Διαχειριστες θα σεβαθουν πρωτα την ελευθερια της εκφρασεως και επειτα τον καθενα μας.Θεωρω οτι ακομη και το πιο κακοηθες μηνυμα πρεπει να μενει ,γιατι η διαγραφη του αποτελει ακομη μεγαλυτερη απρεπεια Στο κατω κατω ενα κακοηθες μηνυμα χαρακτηριζει πρωτιστως τον συντακτη του.Ας ελπισουμε οτι θα ασχοληθουμε με το αγαπημενο μας αντικειμενο καιοχι με προσωπικες αντιπαραθεσεις και ας μην ξεχνουμε οτι η μουσικη ειναι πολιτισμος και κατ επεκταση πολιτικη και μεσα απο το δημιουργικο διαλογο και την αντιπαραθεση θα γινουμε καλλιτεροι Προσωπικα βρισκομαι και εδω γιατι πιστευω οτι ειμαστε ενα φορουμ και δεν θελω να δεχθω οτι καποιοι απο μας γιναμε ξαφνικα αλλοι,μπορει ο Ανδρεας να εχει ,τους σεβαστους προσωπικους του λογους,αλλα οι περισσοτεροι ειμαστε ολοι μαζι.,
Να μαι και εγώ, Καλοριζικο το site και πολλες ευχές για να γίνει ενας σωστός αντικειμενικός και άμεσος δικτυακός τόπος ενημέρωσης :lol:

Τα παραπάνω μηνύματα είναι ενδεικτικά. Υπήρχαν πολλά ακόμα μόνο με ευχές ή με αναφορές σε γεγονότα που δεν έχουν πλέον σημασία γι' αυτό και δεν τα συμπεριέλαβα.

Ποιά είναι η γνώμη σας λοιπόν; Ήταν τελικά το avsite όπως το περιμένατε;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
...1 χρονο μετα...

Θυμαστε τις παρουσιασεις?
Θυμαστε τα συγκριτικα?
Θυμαστε τις πρωτιες?
Θυμαστε τα θεματα?
Θυμαστε τον σεβασμο?
Θυμαστε την αλληλοεκτιμηση?
Θυμαστε την συμπεριφορα?
Θυμαστε την γνωση?
Θυμαστε την εμπειρια?
Θυμαστε πως δεν απαντησαμε σε προκλησεις?

Πολλοι απο εμας καναμε το AVSite δευτερο σπιτι μας.
Πολλοι απο εμας το αγαπησαμε και συνεχιζουμε να το αγαπαμε.

Πραξαμε σωστα?
Μηπως καναμε καποιο λαθος?

Η μηπως τελικα καναμε αυτη την αναιμακτη επανασταση φερνοντας το site μας ενα βημα μπροστα απο οτι γνωριζαμε εως σημερα στην πληροφορηση σε οτι αφορα την οπτικοακουστικη διασκεδαση?

Τι θελετε ακομα απο αυτον εδω τον χωρο?
Πειτε μας και θα το εχετε! :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...1 χρονο μετα...
Τι θελετε ακομα απο αυτον εδω τον χωρο?
Πειτε μας και θα το εχετε! :wink:
Λάθος λογική...
Η διαφορά στο AVSite είναι ότι δεν χρειάζεται να ζητήσει κανείς και τίποτα από κανέναν. Ιδρυτής, Γενικός, α. Γενικός, Συντονιστές και Μέλη είναι ένα και το αυτό. Κανείς δεν είναι υπεράνω, κανείς δεν είναι αφεντικό, κανείς δεν είναι υπάλληλος και συνεπώς κανένας δεν ζητάει τίποτα από κανέναν. Κανείς δεν κάνει παρατηρήσεις, κανείς δεν βάζει τα πράγματα στην θέση τους, κανείς δεν ασχολείται με τίποτε το μεμπτό γιατί πολύ απλά όλα δουλεύουν όπως πρέπει.

Όλοι προσπαθούν να προσφέρουν όσο μπορεί ο καθένας. Είναι εκπληκτική αυτή η τάση των μελών να προσπαθούν να δώσουν στο άϋλο AVSite ότι μπορεί ο καθένας. Πέντε κουβέντες παραπάνω, μια βοήθεια σε κάποιον, ένα CD,  ένα DVD, ένα s/w, ένα μπλουζάκι.

Καμιά φορά σκέφτομαι και λέω ρε γμτ ο Ανδρέας έχει δώσει ένα κάρο λεφτά εδώ μέσα. Και στο καπάκι βλέπω προσφορές από μέλη και αναρωτιέμαι τι στο καλό γίνεται?...

Το AVSite κατάφερε από ένα απλό forum να γίνει ένα πεδίο συναγωνισμού προσφοράς. Δεν είναι τυχαίο ότι πολύ μεγάλο ποσοστό των μελών γράφουν και είναι πραγματικά ενεργά μέλη, έρχονται σε εκδηλώσεις, διασκεδάζουν ενώ ταυτόχρονα αλλάζουν απόψεις για θέματα τεχνολογίας.

Ποιός, μα ποιός περίμενε ότι ένα forum ηλικίας μερικών μηνών, θα χρειαζόταν μια κινηματογραφική αίθουσα για να χωρέσει, κάποια από τα μέλη του, που μαζευτήκαν να δούνε, να μάθουν. Αυτά απλά δεν γίνονται πουθενά παιδιά. Και δεν μιλώ για αντίστοιχα forum αλλά και για άλλα forum με διαφορετικά θέματα και πολλαπλάσιο αριθμό μελών.

Τα μέλη του AVSite είναι καθημερινά εδώ. Πίνουν καφέ το πρωί, κάνουν διάλλειμα το μεσημέρι και λένε και μια κουβέντα το βράδυ. Και πως να μην είναι εδώ...
- 11 μήνες και ούτε μια βαριά κουβέντα
- 11 μήνες και ούτε μια υποψία καβγά
- 11 μήνες και ούτε μισό υπονοούμενο για κανέναν...

Εδώ μαζευτήκαμε τις προάλες 25 άτομα για να ακούσουμε έναν ενισχυτή, μπορεί και οι 25 να είχαμε διαφερικές απόψεις και αυτό που κάναμε ήταν να μιλήσουμε, να αναλύσουμε, να πούμε σαν σοβαροί άνθρωποι αυτό που καταλάβαμε ανάλογα με τις εμπειρίες μας. Για όσους ασχολούνται χρόνια με το θέμα μας, αυτό είναι κάτι εκπληκτικό.

Το σίγουρο είναι ότι πλέον όλοι το αναγνωρίζουν. Το AVSite δεν είναι πια αμφισβητούμενης προελεύσεως και κινήτρων forum, όπως κάποιοι νόμιζαν και αυτό το έχει καταλάβει και η κουτσή μαρία. Το AVSite είναι μπροστά και αυτό επίσης το ξέρει και η κουτσή μαρία. Αυτά που εμείς βλέπουμε και μαθαίνουμε εδώ, άλλοι τα διαβάζουν ένα μήνα μετά. Τρέχουν να μας φτάσουν, σε παρουσιάσεις, σε νέα προϊόντα, σε γνώση. Καμιά φορά, μέσα στην αγωνία τους κάποιοι λένε και καμιά κουβέντα παραπάνω για εμάς. Δεν πειράζει. Να είστε σίγουροι ότι όλοι έχουν καταλάβει πλέον τι γίνεται. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ και η μόνη ευχή μου είναι να είναι όλοι καλά.

Νομίζω ότι το AVSite κράτησε τις υποσχέσεις του και με το παραπάνω. Δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία. Όσο περνά ο καιρός το AVSite θα συνεχίσει να ανεβάζει τα standard. Όλοι μα όλοι δουλεύουν και ότι έχει επιτευχθεί είναι προϊόν συνολικής προσπάθειας γι αυτό και έχει τόση μεγάλη αξία. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι έχουμε περισσότερες απαιτήσεις, όχι από το AVSite αλλά από τους εαυτούς μας.

Και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Reaction score
7
Αχχχ.... τι μου θυμισατε....
Δε σας λεω ομως....

Τι λεει το προγραμμα για τα γεννεθλια? Ειναι και μεσα στο καλοκαιρι, διακοπες...
Ασε που μπορει να (ξανα)ειμαι Θεσσαλονικη εκεινες τις μερες....

Reaction score
51
Κατ’ αρχήν ο Νίκος με κάλυψε απόλυτα…… :D :D

Αυτό που θα ήθελα να συμπληρώσω είναι ότι αυτό που βρήκα στο AVsite και με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι επικρατεί η λογική του εμείς και όχι του εγώ!!!

Ποτέ δεν εμφανίστηκε κάποιος να το παίξει γκουρού/γνώστης/πονηρός/εγώ είμαι και κανείς άλλος!!!
Και το καλύτερο………
Όλοι εδώ μέσα έχουν αποδείξει την αξία τους, όχι μόνο για τις γνώσεις τους και την αγάπη τους για το χόμπυ τους αλλά κυρίως για την αξιοπρεπή συμπεριφορά τους που δημιουργεί τις ιδανικότερες προϋποθέσεις και τις βάσεις για υγιή διάλογο!!

Αν δε, συνυπολογίσουμε ότι ο διάλογος αυτός συμπληρώνεται με μοναδικές παρουσιάσεις/συγκεντρώσεις και άμεση επικοινωνία με ανθρώπους που μέχρι εχθές δεν ήξερες καν, τότε απλά μιλάμε για μεγαλείο!!

Μπράβο σε όλους! Ανεξάρτητα αν είναι site Admin, Γ.Διαχειριστές, Συντονιστές ή Μέλη! Όλοι έβαλαν ένα λιθαράκι για να χτιστεί κάτι τόσο καλό!
Αυτή η ανιδιοτελής αγάπη όλων για το AVsite με κάνει να το νιώθω σαν δεύτερο σπίτι μου!!

Καλή συνέχεια.
Και ελπίζω να κανονιστεί κάτι καλό μέσα στον Αύγουστο και να μπορέσουμε να συναντηθούμε πολλοί περισσότεροι και να τα πούμε και από κοντά!!

Και όπως θα έλεγε και η Έλενα.......
AVsite ...........You are the one, my number one!!! :D :D :D :D

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ένα χρόνο μετά έχω και λίγα παράπονα όμως.

- Πιθανώς δεν γνωρίζετε ότι όταν εγγράφηκα στο AVSite δεν ήξερα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ και φυσικά ούτε και τον Ανδρέα. Γνωρίζοντας τα παιδιά είδα πόσο αγαπάνε αυτό το άθλημα και πόσο σοβαροί είναι όλοι τους.

1 χρόνο μετά:
- Ο Γενικός άρχισε να πηγαίνει όλο και πιο τακτικά στην Μύκονο...
- Ο Καφάτος εξελίχτηκε σε "Πιπίνιους Μεταφοραί ο Πατατίνο" και ετοιμάζεται κι αυτός για το νησί της ακολασίας.
- Ο Αρβαντάκης έκοψε το τσιγάρο και άρχισε τους αργιλέδες.
- Ο Ανδρεάδης έγινε λέει όμορφο μωρό (είπε μια ψυχή) :shock:
- Ο Δημητρόπουλος έβαλε 15 κιλά.
- Ο Μπλάτσιος πήγε μέχρι την Ισπανία και δεν βρήκε ΟΥΤΕ ΜΙΑ όμορφη γκόμενα.....

..... και μπορώ να γράφω μέχρι το βράδυ.....

Τελικά έχω εδώ καιρό αναθεωρήσει τις απόψεις μου. Πρόκειται για μια συμμορία βλαμένων ατόμων που σκοπό της ζωής τους έχουν να παρασύρουν όσους περισσότερους από εμάς μπορούν.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
51
Ξέχασες και έναν άλλο..........

Τον Τσαρουχά........
Που στα γεράματα του ήρθε να γίνει Ζορό!!!
Μέχρι που έπεσε απ' το άλογο και τώρα βλέπει στο Jumbo το "γλυκό μου Πόνυ" και τρέχει και δεν φθάνει!!! :roll:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Ξέχασες και τον Λάμπρου που πλέον δεν είναι φήμες....Έχει LCD TV στο σπίτι του ακόμα κι αν λέει ότι δεν γουστάρει τα ψηφιακά!!! :mrgreen:  :mrgreen:

Ξέχασες επίσης να αναφέρεις ότι είχαμε κάτι ακόμα πιο συνταρακτικό!!!
Ο Γενικός εμφανίστηκε σε συγκέντρωση με λευκό T-shirt!!
Σε ένα μόλις χρόνο ξέχασε τα μπλε πουκάμισα!!! :mrgreen:  :mrgreen:

Μην ανοίξω κι άλλο το στόμα μου γιατί........... :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Υ.Γ. Ο Δημητρόπουλος δεν πήρε 15 κιλά στον ένα χρόνο.....Απλά τα είχε χάσει κάπου πάνω του!!! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος...

Κι εγώ όπως πολλοί άλλοι εδώ μέσα δεν γνώριζα κανέναν στο ξεκίνημα. Και μάλιστα μπορώ να πω ότι λόγω αυτού ίσως ήμουν και επιφυλάκτικός στην αρχή.

Σήμερα όμως βλέπω ότι το avsite λειτουργεί σαν πραγματικό forum ανταλλαγής ιδεών. Χωρίς τεχνητές εντάσεις, χωρίς αλληλοσπαραγμούς και χωρίς "γκουρού". Και το βασικότερο όπως τόνισαν και οι προλαλήσαντες με την συμμετοχή ΟΛΩΝ των μελών του avsite.

Και φυσικά δεν θα σταθώ μόνο στις παρουσιάσεις, στις προσφορές κλπ κλπ. Όλα αυτά τονίζουν την προσπάθειάμας αλλά δεν είναι αρκετά. Στο χέρι μας είναι να φτιάξουμε την καλύτερη κοινότητα audio/videophiles στην Ευρρώπη. Απλά θα πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας απερίσπαστοι. Όπως έχει ξανατονιστεί πλέον μας κοιτάνε με το κυάλι...

ΥΓ Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει σε αυτούς που στηρίζουν οικονομικά αυτή την προσπάθεια.Χωρίς αυτού τίποτα απ' όλα όσα συζητάμε δεν θα είχε γίνει σήμερα...

Reaction score
1
Ενας ολόκληρος χρόνος Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Ε Σ , παρουσιάσεις καινουργιων προιόντων καθως και προσωπικός ΜΟΧΘΟΣ και ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ απο τα στελέχη του site με επικεφαλής τον κ. ΚΑΦΑΤΟ αλλα και απο τους λοιπους συνεργάτες του. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ολους ανεξαιρέτως ....

ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΕΙΕΣ...!!!!!!!

Reaction score
5
Ανασκοπώντας μετά από ένα χρόνο σχεδόν τα ευχετήρια μηνύματα με την είσοδο των πρώτων members του site, αυτό που διαπιστώνω είναι μια φοβία κατά πόσο η νέα αυτή αρχή θα κατάφερνε να αφήσει πίσω τα προβλήματα και τις αντιπαραθέσεις που παρατηρούσαμε καθημερινά σε κάποιον άλλο χώρο. Φοβία και ανησυχία που δεν σας κρύβω ήταν και δική μου.

Εδώ δεν υπάρχουν κλίκες δεν υπάρχουν υπόγεια συμφέροντα δεν βγαίνει ο κάθε γκουρού επαγγελματίας ξερόλας να προωθήσει τα συμφέροντα του με τρόπο δόλιο και ανήθικο. Στο avsite θέλουμε και έχουμε άτομα που ασχολούνται επαγγελματικά με το αντικείμενο του audio-video αλλά όλοι κινούνται στα πλαίσια του σωστού επαγγελματία και τις σωστής δεοντολογίας.

Ένα χρόνο μετά παρά τα αρχικά προβλήματα το site ξεπέρασε τις δυσκολίες και έχει μπει σε ένα ρυθμό σταθερής ανόδου τόσο σε θέματα ποιότητας, αλλά και στα ενεργά του μέλη που αυξάνονται καθημερινά.
Αδυναμίες έχουμε αλλά σιγά σιγά με την πάροδο του χρόνου πιστεύω θα ανήκουν στο παρελθόν.

Ας συνεχίσουμε συντονιστές και μέλη με τον ίδιο ρυθμό και φιλοσοφία και αφού ξεπεράσαμε τις αρχικές δυσκολίες, το μέλλον προβλέπεται πιο συναρπαστικό.

Reaction score
6
Για φαντάσου. Περασε ενας χρονος;
Και όμως η αίσθηση που εχω είναι πως ειμαστε στον αερα κατι λιγοτερο από 5 – 6 μηνες. Μονο το κοίταγμα με τις τιγκαρισμενες κατηγοριες από τα posts με πείθει πως όντως δεν είναι ψεματα.
Εντεκα μηνες. Τι να περιμενω αραγε από τον επομενο χρονο;
Πηγαν όλα τοσο καλα ως τωρα που ευτύχημα εξίσου μεγαλο θα ηταν να μπορούσαμε να συνεχισουμε ετσι.
Και φυσικα μπορούμε. Αλλωστε το εχουμε δειξει, ως τωρα.
Καθολου βεντετισμοί , καθολου ανοητες διαμαχες, και εχοντας παντα το πρωτο νέο.
Για το τελευταιο μαλιστα μερικες φορες με κανει να νιωθω ότι εχω μεινει πισω σε εξελίξεις.
Είναι τοσο γρήγορη η εισροή ολων αυτων , που μου ρχεται να γραψω μερικες φορες ΄κοψτε το λιγο δεν προλαβα να χωνεψω ακομα τα προηγούμενα¨.
Η λεξη που μου ερχεται όταν ανοιγω το site.
Παρέα .
Ανεξάρτητα από όλα τα προηγούμενα που συντελούν να γινει ένα φορουμ δημοφιλές ,ενας από τους σημαντικότερους πιστευω πως είναι η αίσθηση της παρεας.
Και τετοια εδώ εχουμε μπόλικη.
Διαβαζω τα post του Γιάννη Δ. του Χρήστου ,του Σπύρου ,του Ανδρέα του Στέλιου και μεσα στο μυαλο μου εχω δωσει στο καθενα σας ένα τονο φωνης και ένα τροπο ομιλιας .
Σας εχει τυχη;
Εμενα παντως αυτό μου κανει ιδιαίτερη εντύπωση και θεωρω πως αυτό είναι αποτελεσμα της φιλικής διάθεσης που επικρατεί σε αυτόν το χώρο.
Να μαστε καλα για να τα λεμε για χρόνια πολλά

Reaction score
51
Αν και είμαι σίγουρος ότι ο Αντρέας κάτι ετοιμάζει για τον Αύγουστο, θα ήταν ωραίο να βρεθεί ένας σχετικά άνετος χώρος για να συγκεντρvθούμε όσοι περισσότεροι από τα παιδιά του AVsite!!!

Nα έρθουμε και με τις γυναίκες μας και να τα πούμε από κοντά.......

Και βέβαια, θα μπορούσαμε όλοι να συμβάλουμε με κάποιο λογικό ποσό για την οργάνωση της γιορτής!!!
Μην τα φορτώνεται όλα ο Αντρέας!!! :roll: :wink: :D

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγώ προσωπικά αισθάνομαι... "άνεργος" σε αυτό το forum... Και χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό!!!

Οι περιπτώσεις που αναγκάστικα να επέμβω ως Γενικός Διαχειριστής ήταν μετρημένες στα δάκτυλα!!!

Δεν σας κρύβω ότι όταν μου έγινε η πρόταση να γίνω Γενικός Διαχειριστής δεν ήξερα αν μπορούσα να ανταποκριθώ από πλευράς χρόνου. Με βάση τα όσα είχα δει σε διάφορα φόρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πίστευα ότι έπρεπε να ήμουν συνεχώς μπροστά από μια οθόνη και να λύνω συνεχώς προβλήματα παρέα με ένα κινητό τηλέφωνο... Ευτυχώς διαψεύστηκαν οι φόβοι μου...

Αυτό που συμβαίνει στο avsite δύσκολα θα το βρούμε αλλού. Αυτή η μοναδική ατμόσφαιρα, η καλοπροαίρετη διάθεση από όλους αυτή η μεγάλη παρέα...

Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε όλοι στον ίδιο εντατικό ρυθμό με πληροφορίες και συνεχείς παρουσιάσεις νέων προιόντων αλλά και με τα "καλά μυαλά" που έχουμε μέχρι σήμερα...

Reaction score
3
Κάπως έτσι,σκεπτόμουνα και εγώ,καθ'ότι ήμουν γραμμένος και σε άλλα forumς,όπου το κλίμα ευνοούσε φασαρίες, άσχημες ηλεκτρισμένες και γεμάτες ένταση καταστάσεις,όπου ο εγωϊσμός και το συμφέρον επικρατούσε,οπότε το συγκεκριμμένο site,το avsite,σκεφθόμουν,για ποιόν λόγο να διαφέρει απο τα άλλα,και έτσι απλώς το παρακολουθούσα.

Τον Μάρτιο όμως με κέρδισε και έγινα μέλος,αρκετά ενεργό πιστεύω,διότι οι άνθρωποι που γράφουν εδώ μέσα,τότε ελάχιστους γνώριζα προσωπικά,διαφέρουν απο το σύνολον.
Αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας,είναι πολύ εύκολο,απο τον τρόπο που γράφουν,απο τα πολλά και ποικίλα θέματα που αναπτύσουν.
Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα,λιγότερο από χρόνο,μαζεύτηκε τόση γνώση εδώ μέσα,τόσοι αξιόλογοι άνθρωποι,όπου όμως,[highlight=darkorchid]ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ[/highlight],ποτέ τουλάχιστον μέχρι σήμερα,δεν το έπαιξε παντογνώστης γκουρού,ή ξερόλας,πάντα φυσικά πρός τιμή του,και είναι σίγουρο,πως δεν πρόκειται να γίνει ούτε και στο μέλλον.

Ακόμη δεν θα με ενδιέφερε προσωπικά για κανένα site,πόσα μέλη εγγεγραμένα ή ενεργά έχει,γιατί πλέον έχω ξεφύγει,απο τα καθιερωμένα και δεν κοιτάω την ποσότητα ,αλλά την [highlight=darkred]ΠΟΙΟΤΗΤΑ.[/highlight]
Οταν έχεις ποιότητα,όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους.

Ενα μεγάλο πράγμα που έχει καταφερθεί εδώ μέσα είναι,ότι τουλάχιστον εμένα,κάθε επίσκεψη που κάνω,εκτός απο μόρφωση,πολιτισμένες ανταλλαγές απόψεων κλπ, είναι ευχαριστή,και προσπαθώ στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω να είμαι [highlight=blue]online.[/highlight]

ΝΑΙ λοιπόν,κρατήσατε τις υποσχέσεις σας και με εκπλήξατε ευχάριστα. :D

Reaction score
52
Δεν μπορώ να πω αν μετα απο ένα χρόνο μετά κρατήσατε τις υποσχέσεις σας, διότι:
Είμαι νέος στα forum-sites γενικά , και μέλος του site από 5μηνου νομίζω.

Μπορώ όμως να πώ, ότι το AVsite μπορεί να είναι Υπόδειγμα λειτουργίας, φιλίας, συντροφικότητας, συμμετοχικότητας και ευγενικής άμιλλας που νομίζω πως λείπει από τους διάφορους παρόμοιους χώρους.

Σας εύχομαι σε όλους Ιδρυτές-Συντονιστές και μέλη να είστε πάντα έτσι και δεσμεύω όλα τα μελη να τηρήσουν αυτά την Υπόσχεση να μη χαλάσουν αυτό το όμορφο site που τόσο αγαπήσαμε και αποτελεί μία Οαση στην καθημερινή ρουτινιάρικη ζωή μας.

Περιμένουμε εναγωνίως τα γενέθλια του site να γιορτάσουμε μαζί!!!

Reaction score
0
Κρατήσατε τίς υποσχέσεις σας καί μάς δώσατε πολύ περισσότερα.Ωραία τά συγκριτικά τόσο ωραία μαλιστα πού είναι αδύνατο νά συγκρηθούν μέ άλλες εντόπιες προσπάθειες.Αλλά είναι τό κλίμα τό μεγάλο ατού τού AVSITE.GR.Είμαστε εθισμένοι στό κλίμα πού μάς φτιάχνει τήν μέρα.Ατομικά δέν θέλω τίποτα παρά νά συνεχίσουμε έτσι ακριβώς.

Reaction score
5
Με λίγα λόγια?

ΑΨΟΓΟ και ωραία παρέα..... όλα συνέχισαν με τη λογική που άρχισαν.

Απλά ας σταματήσουμε να μας λούζουμε με κομπλιμέντα...... τι θέσεις στα charts έχουμε κτλ..... Ξέρουμε πολύ καλά τι είμαστε , τι έχουμε, τι δεν έχουμε, σε τι επίπεδο μιλάμε και δεν θα αναλωθούμε σε τύπο "Είδατε τι κάναμε? Ε? Ε?" .

Τα πάνω τα λέω για καλό ε..... μην με παρεξηγήσετε.

Απλά Ανδρέα ότι κάνεις για σένα αλλά και για τους άλλους, το κάνεις απλά και μέσα από τη σιωπή σου απολαμβάνεις το ουράνιο τόξο που φαίνεται μετά τη βροχή. Το απολαμβάνεις ......... απλά ......

Και το αφήνεις υπέροχο χωρίς να σηκώνεις το δάχτυλο δείχνοντας που είναι να το δουν και οι άλλοι ή αν είναι καλύτερο από κάτι άλλο.....

Και ας είμαι εγώ αυτός που θα φάει τα γιαούρτια, αλλά αυτό που με κρατάει εδώ και γράφω ακόμα καμιά φορά (βλέπε topic απουσία) και ΚΑΘΟΛΟΥ κάπου αλλού , είναι ότι είναι μειωμένο κατά 50% το ύφος ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.... Δεν θέλω να μου τονίζεις τι έκανες για μένα ..... θέλω να το παίρνω μόνος μου και να το εκτιμώ ! Και γι'αυτόν το λόγο παραμένω εδώ. Υπάρχει σαν φαινόμενο αλλά πολύ λίγο και με καλή διάθεση.

Οπότε τα συγχαρητήρια μου για τον πιο όμορφο διαδικτυακό τόπο με θέμα την ανταλλαγή απόψεων για A/V και όχι μόνο..... :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ανεκαθεν πηγαινα τους μαγκες που μου τα ελεγαν εξω απο τα δοντια.
Αρκει αυτα που ελεγαν να ηταν αληθινα.
Και δεν μπορουσαν να ειναι περισσοτερο αληθινα απο οσα εγραψε ο Στελιος.

Το thread αυτο ομως ξεκινα με μια ανθολογια μηνυματων που γραφτηκαν την πρωτη ημερα λειτουργιας αυτου του site.
Ευχες αλλα και επιθυμιες για το πως ηθελαν τα πραγματα να ειναι.

Η ανησυχια μας ειναι λοιπον εαν εκπληρωσαμε αυτες τις επιθυμιες.

Εαν οχι , παρακαλω πειτε μας τι δεν καναμε σωστα!

Τα charts , τα ρεκορ κλπ ανηκουν στο παρελθον(σφαλματα δικα μου , αλλα απαραιτητα μερικες φορες.Πλεον δεν υπαρχει κανεις λογος αναφορας σε αυτα)

Γιαουρτια?Ποια γιαουρτια ρε Στελιο , ξεχασες που βρισκεσαι? :lol:

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Αν και νεος σε αυτο το forum πιστευω οτι μεσα απο την προσπαθεια βγαινουν ολα τα καλα.Δεν εχει σημασια ποιος ειναι,τι κανει ,που παει ,τι πιστευει...Να υπαρχει συλλογικοτητα,διαλογος,ανταλλαγη,οι γνωμες να ειναι σεβαστες ολων-μεσα σε ενα πλαισιο-κανεις δεν ειναι τελειος,ή αν ειναι και λιγο ή πιο πολυ ξερολας θα τον ανεχτουμε κι αυτον.Εδω ειμαστε για να μαθουμε μεσα απο τις σκεψεις μας ,τις εμπειριες μας,τα σφαλματα μας,τα λαθη μας.Πολλα ειπα ομως-ριχνω ιδεα...Τα γενεθλια να γιορταστουν καπου που να μπορουν ολοι-αν μπορουν -να συμμετασχουν...Οχι σαν επιβραβευση για το αν ειναι καλο ή κακο το site,αλλα για να βρεθουμε μαζι....ΜΠΡΑΒΟ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...!!!! :) :lol: :) :)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.105
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON