Χρήστος Ακρατόπουλος
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 53
Πρίν περίπου 1 χρόνο ξεκίνησε δειλά-δειλά αυτό το site. Τα προβλήματα του τότε είναι γνωστά και δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον σήμερα...
Τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του avsite ήταν πάρα πολλά τα μέλη γράφτηκαν. Όλοι είχαμε εκτός από το αγαπημένο μας χόμπυ και ένα ακόμα κοινό σημείο αναφοράς. Είχαμε όλοι κάποιες προσδοκίες για την καινούργια προσπάθεια που ξεκινούσε τις πρώτες μέρες του Αυγούστου του 2004. Οι περισσότεροι τις εκφράσαμε από το πρώτο μήνυμα που γράψαμε στο avsite.
Σήμερα 11 μήνες μετά και λίγο πριν τα πρώτα μας γενέθλια είναι καλό και πιστεύω δημιουργικό να κάνουμε έναν πρώτο απολογισμό του avsite.
Όμως ο όποιος απολογισμός καλό θα ήταν να βασιστεί και να έχει ως σημείο αναφοράς τις δικές μας προσδοκίες όπως τις εκφράσαμε τις πρώτες μέρες του avsite.gr.
Τι ζητάγαμε λοιπόν από το avsite, δηλ. από τον εαυτό μας ουσιαστικά, 1 χρόνο πριν;
Τα παραπάνω μηνύματα είναι ενδεικτικά. Υπήρχαν πολλά ακόμα μόνο με ευχές ή με αναφορές σε γεγονότα που δεν έχουν πλέον σημασία γι' αυτό και δεν τα συμπεριέλαβα.
Ποιά είναι η γνώμη σας λοιπόν; Ήταν τελικά το avsite όπως το περιμένατε;
Τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του avsite ήταν πάρα πολλά τα μέλη γράφτηκαν. Όλοι είχαμε εκτός από το αγαπημένο μας χόμπυ και ένα ακόμα κοινό σημείο αναφοράς. Είχαμε όλοι κάποιες προσδοκίες για την καινούργια προσπάθεια που ξεκινούσε τις πρώτες μέρες του Αυγούστου του 2004. Οι περισσότεροι τις εκφράσαμε από το πρώτο μήνυμα που γράψαμε στο avsite.
Σήμερα 11 μήνες μετά και λίγο πριν τα πρώτα μας γενέθλια είναι καλό και πιστεύω δημιουργικό να κάνουμε έναν πρώτο απολογισμό του avsite.
Όμως ο όποιος απολογισμός καλό θα ήταν να βασιστεί και να έχει ως σημείο αναφοράς τις δικές μας προσδοκίες όπως τις εκφράσαμε τις πρώτες μέρες του avsite.gr.
Τι ζητάγαμε λοιπόν από το avsite, δηλ. από τον εαυτό μας ουσιαστικά, 1 χρόνο πριν;
Φιλοι μου, καλως ορισατε στην νεα προσπαθεια για να βρεθουμε παλι ολοι μαζι.
Ας ξεχασουμε οσα δυσαρεστα εμφανιστηκαν αλλου και ας κανουμε μια νεα αρχη.
Το www.avsite.gr θα ειναι πανω απο ολα μια συλλογικη προσπαθεια εξω απο συμφεροντα και κατευθυνσεις.
Θα δοκιμασουμε,θα συγκρινουμε μα πανω απο ολα θα μαθουμε και θα προσφερουμε.
Ας κανουμε μια νεα αρχη...
Καλορίζικο το νέο Forum. Ελπίζω από αυτή τη "μετάλλαξη" να κληρονομήσουμε όλα τα θετικά και να αφήσουμε πίσω τα όποια αρνητικά!
Σ.Σ. Για όσους δεν θυμούνται τότε στο background υπήρχε το σύμπαν...Είναι στο χέρι μας να φέρουμε στον χώρο αυτό μόνο τις θετικές μας εμπειρίες και να ξεχάσουμε όλα όσα μας στενοχώρησαν στο παρελθόν.
Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε!
Καλορίζικο το νέο site, και πιστεύω ότι η εικόνα που υπάρχει στο backround δείχνει και τα όριά του!
![]()
Καλορίζικο και από μένα![]()
Τουλάχιστον από τεχνικής άποψης(phpbb) είναι καλύτερο εύχομαι και από ουσιαστικής και γόνιμης ανταλλαγής απόψεων επίσης![]()
Εύχομαι καλό ξεκίνημα για τις νέες προσπάθειες. Ο καθένας μας να δώσει και να πάρει το καλύτερο δυνατό από τον χώρο αυτό.
Ευχομai με τη σειρα μου καλη επιτυχια στα AVSITE χωρις διαπληκτισμους : και κακοηθιες.![]()
Καλή δύναμη και καλά μυαλά. Απ' όλους μας.
Καλή αρχή λοιπόν.
(αν και έκανα ήδη ένα ποστ σε άλλη κατηγορία - από συνήθειο)
Μιά αγγλική παροιμία λέει home is where the heart is
και για μένα αυτό σημαίνει ό,που είναι τα φιλαράκια μου.
Θα με δείτε λοιπόν και εδω και εκεί αν τα φιλαράκια μου είναι μέσα και σ΄όποιον αρέσει.
Ας ελπίσουμε πάντως ότι δεν θα απαναληφθούν λάθη του παρελθόντος (πράγμα για το οποίο δεν είμαι καθόλου σίγουρος!)
.
Κατά τα άλλα,
ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ
ρε παιδιά?
Γιατί ρε Αντρέα?
σημαίνει τίποτα? :arrow:
Καλη επιτυχια , υπομονη , και πολλες αποκλειστικοτητες.
![]()
Με γειες το καινούργιο site και με μια ευχή να λείψουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και κόντρες! Κάθε ένας εδώ έχει την δική του άποψη σίγουρα, είμαστε ξεροκέφαλοι ως Έλληνες σίγουρα, αλλά πάνω από όλα συμμετέχουμε στο φόρουμ για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων και όχι για ανταλλαγή βρισιών και μπουνιδιών!
Φυσικά, αν αρχίσουν και εδώ παρόμοια φαινόμενα, όπως στο ακατονόμαστο site, τότε με βλέπω να παίρνω τα κουβαδάκια μου και να την κάνω σε άλλη παραλία!
Αυτά τα ολίγα και ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!
Καλή επιτυχία και από εμένα... Με την ευχή το forum να παραμείνει πηγή γνώσεων και να μην μετατραπεί σε χώρο αντιπαραθέσεων άσχετων με την επιμόρφωση των μελών....
Μία νέα (?) κοινότητα πάντα έχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον. Ελπίζω και εύχομαι για ότι καλύτερο.
"Πέτρα που κυλά δεν χορταριάζει..."
Φιλικά,
![]()
Ανδρέα, σου εύχομαι καλή αρχή στη νεα σου προσπάθεια.Αν καταφέρεις, αν καταφέρουμε να μείνουν εξω απο δω αντιδικίες και λοιπές παρεξηγήσεις, είμαι σίγουρος οτι τουτο εδω το forum θα ανέβει πολύ ψηλά.
Καλό κουράγιο.
Ανεξάρτητα από τους λόγους που οδήγησαν στη δημιουργία (έστω και βεβιασμένα) αυτής της ιστοσελίδας εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθειά της.
Συνιστώ λοιπόν ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και αντικειμενικότητα!
Ειδικά το τελευταίο να μη μείνει μόνο στα λόγια..
Κάθε φόρουμ είναι ένα βήμα όπου ο καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να εκφράσει σε κάποιυς άλλους τις απόψεις του. Αυτό πρέπει να συμβαίνει με σεβασμό πρώτα από όλα στον εαυτό του.
Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να συμφωνήσει με κάποιον άλλο, οι αντιρρήσεις όμως πρέπει μα εκφράζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην θίγεται η τιμή και η προσωπικότητα κανενός.
Επειδή όλοι ζητούμε έναν χώρο που θα μας εκφράζει!
Επειδή όλοι θέλουμε ένα χώρο ανεξάρτητο από συμφέροντα!
Επειδή όλοι θέλουμε ένα χώρο χωρίς παλιούς και νέους, με απαντήσεις στα ερωτήματά μας από όλους, χωρίς κάστες, κλίκες και παρασκήνιο!
Επειδή τα λάθη είναι αναπόφευκτος τρόπος και έκφραση ζωής αλλά και δημιουργίας αρκεί, να τα ακολουθεί μια συγγνώμη και επανόρθωση!
Επειδή το δις εξαματρείν ουκ ανδρός σοφού εστί!
Με τις παραπάνω επιθυμίες εύχομαι καλή δύναμη και σοφία στο νέο εγχείρημα!
Φιλικά
Αλέξανδρος Τρυφωνίδης
Καλησπερα και απο μενα και καλοριζικο....
Ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια στην νεα σου προσπαθεια και το
forum αυτο να γινει ενας πραγματικος χωρος συζητησης και ενημερωσης
μελων και απλων επισκεπτων ΚΑΙ ΜΟΝΟ.....
Ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθουνε και εδω καποιοι να χαλασουνε την εικονα
του forum αλλα θα ηθελα κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα.... οποιοδηποτε θεμα ξεφευγει απο τον αρχικο τιτλο η παει προς αντιπαραθεση να κλειδωνει εκει.....
ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ AMERICAN BAR.......
Kαλη αρχη και χωρις προβληματα...ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Καλως ορισατε στο www.avsite.gr
Καλή αρχή κι από εμένα!
Εύχομαι στον καινούριο αυτό δυκτιακό χώρο αλλά και στον ιδρυτή του (γειά σου Ανδρέα) υγεία κι επιτυχία.
Ελπίζω οι αντιπαραθέσεις να είναι ελάχιστες. Βάλτε χιουμορ στη ζωή σας!
Καλό θα ήταν να υπάρχει αρκετή ελευθερία λόγου σε ότι αφορά τιμές, μαγαζιά, ρυθμίσεις και γενικά θέματα που απασχολούν όλους μας τόσο μα τόσο πολύ.
Τέλος, για εμένα τουλάχιστον, είναι θετικότατο το γεγονός οτι αυτός ο χώρος είναι ανεξάρτητος από εμπορικές κινήσεις διαφόρων ειδών. Εύχομαι και έτσι να παραμείνει για μεγαλύτερη αμεροληψία και διαφάνεια.
Όλα να πάνε πρίμα!
Εϋχομαι καλή επιτυχία στη νέα αυτή προσπάθεια.
Θα προτιμούσα να είναι διαφορετικά τα πράγματα, καθώς η δημιουργία της σημαδεύεται από γεγονότα, κάποια από τα οποία δεν επικροτώ καθόλου. Ελπίζω, τουλάχιστον, να έμειναν κάποια διδάγματα και να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος.
Είναι, πάντως, σίγουρο, ότι εν καιρώ θα ξεκαθαρίσουν προθέσεις και πρακτικές και η σελίδα θα πάρει τη θέση που της αρμόζει.
Λευτέρης Σαράφης
Καλη επιτυχια,σ αυτη την προσπαθεια.Ας ελπισουμε οτι οποιοι συμμετασχουν θα σεβαστουν πρωτιστως τον εαυτο τους και επειτα ολους τους αλλους.Προφανως στη πορεια θα υπαρξουν και παρατραγουδα ,ααλα ας ελπισουμε οτι οι Διαχειριστες θα σεβαθουν πρωτα την ελευθερια της εκφρασεως και επειτα τον καθενα μας.Θεωρω οτι ακομη και το πιο κακοηθες μηνυμα πρεπει να μενει ,γιατι η διαγραφη του αποτελει ακομη μεγαλυτερη απρεπεια Στο κατω κατω ενα κακοηθες μηνυμα χαρακτηριζει πρωτιστως τον συντακτη του.Ας ελπισουμε οτι θα ασχοληθουμε με το αγαπημενο μας αντικειμενο καιοχι με προσωπικες αντιπαραθεσεις και ας μην ξεχνουμε οτι η μουσικη ειναι πολιτισμος και κατ επεκταση πολιτικη και μεσα απο το δημιουργικο διαλογο και την αντιπαραθεση θα γινουμε καλλιτεροι Προσωπικα βρισκομαι και εδω γιατι πιστευω οτι ειμαστε ενα φορουμ και δεν θελω να δεχθω οτι καποιοι απο μας γιναμε ξαφνικα αλλοι,μπορει ο Ανδρεας να εχει ,τους σεβαστους προσωπικους του λογους,αλλα οι περισσοτεροι ειμαστε ολοι μαζι.,
Να μαι και εγώ, Καλοριζικο το site και πολλες ευχές για να γίνει ενας σωστός αντικειμενικός και άμεσος δικτυακός τόπος ενημέρωσης![]()
Τα παραπάνω μηνύματα είναι ενδεικτικά. Υπήρχαν πολλά ακόμα μόνο με ευχές ή με αναφορές σε γεγονότα που δεν έχουν πλέον σημασία γι' αυτό και δεν τα συμπεριέλαβα.
Ποιά είναι η γνώμη σας λοιπόν; Ήταν τελικά το avsite όπως το περιμένατε;