Αλητες και κωλόπαιδα...

Reaction score
0
Δεν μπορώ να καταλάβω την ζήλια κάποιων...

Εχει 2 μηνες που ο πατέρας μου πηρε νέο αμάξι (Αudi Q7) και σήμερα είδαμε μία μικρή γρατζουνιά με κλειδί...

Kαι ούτε το παρκαρει σε "παράξενα" μέρη ούτε εχει σχέση με γείτονες κτλ..

Κωλοπαιδα... Μακάρι να τους καεί το δικό τους το αμάξι..

Reaction score
190
δεν παιζει ρολο το αμαξι.οπου τους τη βαρεσει το κανουν.εγω εχω ενα φαμπια και το βρηκα ολη την μια πλευρα με χαρακια.

στο ψυρη βγηκα προχτες,ενα ολοκαινουργιο c2 γρατζουνια απο μπροστα μεχρι πισω.

Reaction score
264
Απάντηση: Αλητες και κωλόπαιδα...

Δεν μπορώ να καταλάβω την ζήλια κάποιων...

Εχει 2 μηνες που ο πατέρας μου πηρε νέο αμάξι (Αudi Q7) και σήμερα είδαμε μία μικρή γρατζουνιά με κλειδί...

Kαι ούτε το παρκαρει σε "παράξενα" μέρη ούτε εχει σχέση με γείτονες κτλ..

Κωλοπαιδα... Μακάρι να τους καεί το δικό τους το αμάξι..
Την απομενη φορα που θα δεις εναν τετοιον αληταρα να σου κανει ζημια στο αμαξι σου βγαλε τον γρυλο,κοπανατον μια καλη στο κεφαλη,ζυτησε του συγνωμη και πες του οτι εγεινε απο απροσεξια σου.Ζυτα να σου πει που ειναι ασφαλισμενος (ΟΓΑ-ΙΚΑ-ΤΣΑ-ΤΕΒΕ κτλ)και πες του οτι θα του κανεις δηλωση στο Κ.Α.Τ:happy_4:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.950

Αν κάποιος σου κάνει ζημιά στο αμάξι ίσως είναι καλύτερα να μην τον βρεις.
Δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσεις πάνω στα νεύρα σου και που μπορεί να βρεθείς ξαφνικά.
Εγώ από ένα σημείο και μετά διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου και αυτό είναι επικίνδυνο.
Οπλοφορώ κι όλας.

Reaction score
264

Δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσεις πάνω στα νεύρα σου και που μπορεί να βρεθείς ξαφνικά.
Εγώ από ένα σημείο και μετά διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου και αυτό είναι επικίνδυνο.
Οπλοφορώ κι όλας.
Καλε μου ανθρωπε.Αν σε χρειαστουμε καμια φορα θα μας βοηθησεις?Απο τα ζιονανα εισαι?:happy_4:

Reaction score
1

Γαλάτσι βράδυ κάπου μέσα στο χειμώνα του 2000. Το 2,5 ετών Peugeot Rallye είναι παρκαρισμένο (όλως τυχαίως) κάτω από το σπίτι.
Ξαφνικά ακούω θόρυβο που δείχνει να είναι σαν και αυτόν που ακούγεται όταν πατάς λαμαρίνα. Τινάζομαι και το μονό που προλαβαίνω μέσα από τις γρίλιες είναι να δω ένα πιτσιρικά (μια μικρόσωμη φιγούρα με σάκο στους ώμους) να "κατεβαίνει" περπατώντας από το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου.
Άμεσα πήγα στο αυτοκίνητο και διαπίστωσα ότι τελικά είχε περπατήσει κατά μήκος όλο το αυτοκίνητο (προφυλακτήρας->καπό->υαλοκαθαριστήρες->ουρανός->πίσω τζάμι).
Ο πιτσιρικάς φυσικά άφαντος.
Ακόμα και σήμερα πιστεύω ότι ήταν ευχής έργο που δεν τον πέτυχα και γενικά σε αντίστοιχες περιπτώσεις καλά είναι να μην το πετυχαίνεις το "δράστη". (ο λόγος? ή φυλακή θα πας, ή νοσοκομείο ή στην καλύτερη περίπτωση θα στοχοποιηθεί το ΙΧ σου κ την επόμενη φορά η κλειδιά θα γίνει κατσαβιδιά).

edit

Οπλοφορώ κι όλας.
me prolaves re mixalh

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.889
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962