- Μηνύματα
- 2.112
- Reaction score
- 925
Υπόψιν ότι οι τροφές "πέφτουν" σε ένα περιβάλλον πολύ όξινο (στομάχι) και αποδομούνται σε μικρότερα μόρια. Ακολουθούν πολύ περισσότερα και πολύπλοκα γεγονότα.Οι αλκαλικες τροφες ειναι γνωστο οτι προστατευουν τον οργανισμο απο την οξειδωση στο σωμα και το αιμα (-ph),
που ευθυνονται για την αναπτυξη νεοπλασματικων φαινομενων, μυκητων, βακτηριων, καρκινικων κυτταρων κ.α
Δεν ξερω αν αυτο το προιον κανει ο,τι υποσχεται, παντως με λιγη διττανθρακικη σοδα (EP) Grade (χωρις αλουμινιο,
προσμιξεις και γλουτενη) εχετε νερο αλκαλικο (+ph), σε συνδιασμο με λιγες σταγονες φυσικου λεμονιου κανει θαυματα.
Τροφες αλκαλικες και οξινες: http://diatrofikes-symboules.blogspot.gr/p/blog-page_418.html
Όσο για το ότι η "οξείδωση" (όπως τη θεωρεί κανείς αυτή) προκαλεί όλα αυτά (ειδικά τα νεοπλασματικά και τα καρκινικά φαινόμενα)...... παραμένω άφωνος!