Αλλάζω ενισχυτή...

Reaction score
29.579
Με λιγότερα χρήματα , με τα ίδια features , χωρίς streamer , αλλά αυτό φιάχνεται εύκολα.
Εχει έξοδο sub και ξεχωριστά κροςς για ηχεία και σαμπ.
Αρκετή ισχύ , δεν θα σου λείψει τίποτα.
Εξαίρετος ηχητικά.

Reaction score
23.202
Ψάχνοντας λίγο παραπάνω μιας και δεν έχω προσωπική αποψη για τους Hegel αφού βρήκα και λίγο χρόνο, βλέπω ότι ο συγκεκριμένος φαίνεται σοβαρό μηχάνημα.
Αναφέρει δε στα χαρακτηριστικά του ότι σηκώνει μέχρι 2 ωμ οπότε είσαι οκ από τροφοδοσία.
Τα δικα μου ηχεία ενώ στα specs αναφέρουν αν θυμάμαι καλά 4ωμ - στο και δέκα με ψηφιακή πηγή κλιπάρανε bryston stereo 2X600 watt. Πρόσφατα τα μέτρησε άνθρωπος που ήρθε για φροντίδα χώρου και είδα ότι κατεβαίνουν στο 1 ωμ οπότε δεν υπάρχει απορία γιατί κοκκίνιζε έστω στιγμιαία ο ενισχυτής από την ντροπή του😀 και εννοείται ότι το καταλάβαινες και αμέσως χαμήλωνες ένταση.
Έχω διαβάσει για παρόμοιες "κατηφόρες" σε focal οπότε ξεκάθαρα τίθεται θέμα τροφοδοσίας.
Έχουμε λοιπόν να συγκρίνουμε από την μία ένα πιο παλιό μηχάνημα με δύο τροφοδοσίες με ένα πολύ "φρέσκο" μηχανάκι με πολλά καλούδια αλλά μία τροφοδοσία και σίγουρα διαφορετικό ήχο το οποίο όμως δείχνει να είναι και αυτό σοβαρό.
Ειλικρινά τώρα που το έψαξα και εγώ προβληματίστηκα😊
Καλημέρα, να καταθέσω την άποψη μου σαν πρώην ιδιοκτήτης Hegel H390 (και νυν ιδιοκτήτης Hegel H590.....αν λέει κάτι αυτό).
Έχουν περάσει από το σύστημα μου και Classe (προ τελικός) και Bryston.
Πιστεύω ότι θα είναι ότι το καλύτερο δώρο στα ηχεία σου (έχει φοβερό έλεγχο "Damping Factor")
Σαν μηχάνημα είναι ότι πιο σύγχρονο, παρά πολύ καλό DAC και συνεργασία με ethernet συσκευές.
Εάν το σκέπτεσαι θα σου έλεγα να το δοκίμαζες. Θα τον αγοράσεις σίγουρα.
FWIW Τον Hegel τον αγόρασε πρόσφατα φίλος και είναι πολύ ευχαριστημένος. (και απο το dac του , μέχρι και απο την έξοδο ακοσυτικών). ϊσως το μόνο παραπονάκι που εξετάζει είναι λίγο η σκηνή του (το βάθος)..... αλλά το συγκρίνει και με τον δικό μου χα χα. (πολύ άδικη σύγκριση).

Last edited:

Reaction score
791
Εγώ πάντως θα το πήγαινα ακριβώς αντίθετα. Πρώτα θα άλλαζα τα ηχεία μου και μετά θα κοιτούσα για ενισχυτικά για να τα οδηγήσω. Επίσης ειδικά στα χρήματα που θα κινηθείς θα κοιτούσα ένα ζευγάρι ενεργά και έναν μοντέρνο πρό και θα απολάμβανα π.χ. ένα ζευγάρι ATC 40άρια ενεργά + 2sub και ένα shd (με dirac φυσικά), και τέλος με τα μηχανήματα. Αυτή η λύση σου προσφέρει πάρα πολύ υψηλή ηχητική πιστότητα και σε απαλλάσσει σχεδόν από όλα τα προβλήματα του χώρου σου και σε αφήνει να ασχοληθείς με την ουσία, δλδ την απόλαυση της μουσικής. Για κάτι καλλίτερο απο αυτό θέλεις πολύ παραπάνω χρήμα (και πολλές φορές πεταμένο, χαραμισμένο), χρόνο (με ότι συνεπάγεται αυτό και σε ψυχικό κόστος) και φυσικά χωρίς καμμία εγγύηση επιτυχίας του στόχου σου. ΙΜΗΟ;)

Reaction score
7.039
Ο m33 διαθέτει και Dirac. Δεν μπορούν να συγκριθούν μηχανήματα με τέτοιου επιπέδου dsp με αλλά χωρίς αυτό.
Ο χρήστης ακούει σε ψηλές στάθμες οπότε η δυνατότητα ή μη ικανής οδήγησης μπορεί να μην γίνει αντιληπτή εύκολα.
Τι να πεις ότι υποβαθμίζεις το σύστημα όταν από διακριτούς προ και τελικούς 20ετιας πας σε λύση όλα σε ένα με Dirac ενδεχομένως είναι ως και ψευδές.
Επιπλέον το συμμάζεμα και η ευκολία χρήσης πιθανότατα θα οδηγήσουν σε δυνατότητες χρήσης του συστήματος περισσότερο από ότι σήμερα κάτι που από μόνο του είναι μια αναβάθμιση.
Προσωπικά πιστεύω ότι τα συστήματα του παρελθόντος με προ τελικούς καλώδια κλπ είναι περισσότερο για γούστα από αισθητικής απόψεως και λιγότερο ουσίας σε μη dedicated και treated χώρο που λίγο πολύ διαθέτουν ελάχιστοι.
Προφανώς η απαίτηση για συμμάζεμα απορρέει από την μη ύπαρξη τέτοιου χώρου , οπότε το Dirac μάλλον θα προσφέρει περισσότερα από όσα ο χαρακτήρας της audiolab.
Προ και τελικοί για αισθητική και όχι οι ιλουστρασιον προσόψεις των τα κάνω όλα και συμφέρω;
Έλεος ρε φίλε. Έλεος και τα like. ( να πως γίνεσαι και like police εύκολα με κάτι τετοια).
Τι αλλο θα διαβάσουμε σε αυτόν τον αιώνα της ισοπέδωσης των πάντων.
Τελικά οι παροιμίες όλες ειναι πάνσωστες και για σήμερα πραγματικά ισχύει ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί😁😁

Reaction score
25.503
Αυστηρά τεχνικά οι λύσεις ενισχυτικών που προσφέρονται σήμερα ειδικά στην τάξη d δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από το παρελθόν.
Η σύμπτυξη τους σε μια όλα σε ένα συσκευή υπο την προϋπόθεση ότι δεν γίνονται συμβιβασμοί στη τροφοδοσία αφαιρεί 2 σειρές καλωδιώσεων interconnect που αποτελούσαν αναγκαίο κακό.

Επιπλέον αναφέρω κάτι σημαντικό που προσπερνάς χωρίς να δώσεις σημασία, τον χώρο αποκλειστικής χρήσης.
Ακόμα λοιπόν και αν δεχτούμε ότι θα εξακολουθούμε να ξεχωρίζουμε το σύστημά μας σε πηγή ,προ και τελικούς επειδή επιλέγουμε κορυφαίες λύσεις για την κάθε δουλειά είναι μια εντελώς άκυρη πρακτική σε περίπτωση που δεν έχουμε έναν χώρο αποκλειστικής χρήσης για ακρόαση που έχει την απαραίτητη περιποίηση ώστε να ακούσουμε κυρίως την αξία των μηχανών και όχι τα τεχνουργήματα του χώρου.
Αν αυτό δεν υπάρχει και απλά τα βάζουμε στο καθιστικό χωρίς πολλά πολλά , lamm να έβαζες χαμένοι θα πήγαιναν πανηγυρικά.
Αυτές λοιπόν οι επιλογές όταν δεν εξασφαλίζεις κορυφαίο περιβάλλον λειτουργίας είναι για μένα καθαρά και μόνο για τα γούστα και να χαζεύεις με το μάτι. Σαν να βάζεις 18αρα works σε σαξοραλο χαμηλωμένο 50mm με pss10 . Δεν πρόκειται να στρίψει ποτέ , αλλά όσο το χαζεύεις θα γουστάρεις τρέλα και ταυτόχρονα θα νομίζεις ότι στρίβει.

Reaction score
12.545
Τα δικα μου ηχεία ενώ στα specs αναφέρουν αν θυμάμαι καλά 4ωμ - στο και δέκα με ψηφιακή πηγή κλιπάρανε bryston stereo 2X600 watt. Πρόσφατα τα μέτρησε άνθρωπος που ήρθε για φροντίδα χώρου και είδα ότι κατεβαίνουν στο 1 ωμ οπότε δεν υπάρχει απορία γιατί κοκκίνιζε έστω στιγμιαία ο ενισχυτής από την ντροπή του😀 και εννοείται ότι το καταλάβαινες και αμέσως χαμήλωνες ένταση.
Και το ερώτημά μου είναι: γιατί να πρέπει να υπάρχουν ηχεία τα οποία να έχουν nominal εμπέδηση 4Ω και να κατεβαίνουν ακόμα και στο 1Ω, ενώ θα μπορούσαν να οδηγούνταν ενεργά με πολυενίσχυση; Και δεν λέω να αρχίσουμε να ξηλώνουμε ( όλοι ) τα κροσόβερ απο τα ηχεία μας, αλλά οι κατασκευαστές να ξεκινήσουν κάποτε να πουλάνε κουτιά και μεγάφωνα και όχι παθητικά κροσόβερ. Να σου λέει "πάρε το ηχείο, πάρε και ένα ενεργό κροσόβερ, πάρε ένα πολυκάναλο τελικό ανά ηχείο ή όσους τελικούς χρειάζονται για το πλήθος των δρόμων του ηχείου, πάρε και τις ρυθμίσεις, βαλ'τες στο κροσόβερ σου και άραξε να ακούσεις μουσικούλα". Άντε, να σου έδινε και το ενεργό κροσόβερ η εταιρεία, αν και πλέον προτιμώ αυτά τα κουτάκια με τις ιλουστρασιόν προσόψεις.
Τότε βέβαια υποψιάζομαι ότι θα ένιωθαν την ανάσα του ανταγωνισμού στον ώμο τους γιατί δεν θα ξέμεναν απο φαμφάρες στις οποίες έχουν βασίσει το marketing τους, γιατί υπάρχουν ήδη έτοιμα και πολύ καλά ενεργά ηχεία εκεί έξω. Για το δε "voicing" της κάθε εταιρείας, μη χ3σω. Προτιμώ να μου το δώσει το ηχείο να παίζει φλατ ( χάρακας όπως λέει και ο Κώστας ) και αν θέλω voicing, θα του το δώσω εγώ σύμφωνα με τα γούστα μου και με ακρίβεια μέσω του target curve.
Πρόσεξε: δεν λέω ότι τα ηχεία σου είναι μάπα. Λέω όμως ότι υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσαν να έπαιζαν καλύτερα, ενώ δεν θα χρειαζόσουν τόσο σκυλιά τελικούς. Αν λοιπόν δεν έχεις παθητικό κροσόβερ, τί θα χρειαστεί να προμηθευτείς; Ένα απο αυτά τα κουτιά με τις ιλουστρασιόν προσόψεις που τα κάνουν όλα και συμφέρουν. Θα έχεις όμως τους ενισχυτές πίσω ( αν δεν τους θέλεις μέσα ) απο τα ηχεία, με ελάχιστο μήκος καλωδίων και πιο πιουρίστικη προσέγγιση απο το να μην έχεις παθητικά υλικά ( βλέπε: παθητικό κροσόβερ ) δεν υπάρχει.

Αν τώρα, συνυπολογίσεις και την ανάγκη για χρήση subs, τότε αυτά τα κουτάκια αποτελούν μονόδρομο, διαφορετικά τρως το μανίκι που περιγράφει ο Μπούτχιας στο νήμα του πηγαίνοντας βόλτα τα subs μέσα στο χώρο μέχρι να βρεις το κατάλληλο σημείο για το καθένα. Κάτι που με αυτά τα κουτάκια, το κάνεις με μερικές μετρήσεις και εφαρμογή λίγης καθυστέρησης ( ενώ φορτώνεις και ένα γ@μάτο target curve και γουστάρεις, ενώ η φροντίδα χώρου σου κάνει το έργο πιο εύκολο ). Και μη μου πεις ότι θα σε χάλαγε ένα delay της τάξης των μερικών msec όταν το ίδιο το παθητικό κροσόβερ σκίζει τα ράμματα του σήματος και σε σύνδεση χαμηλής εμπέδησης που είναι αυτή μεταξύ ενισχυτή και μεγαφώνου.

Reaction score
7.039
Αυστηρά τεχνικά οι λύσεις ενισχυτικών που προσφέρονται σήμερα ειδικά στην τάξη d δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από το παρελθόν.
Η σύμπτυξη τους σε μια όλα σε ένα συσκευή υπο την προϋπόθεση ότι δεν γίνονται συμβιβασμοί στη τροφοδοσία αφαιρεί 2 σειρές καλωδιώσεων interconnect που αποτελούσαν αναγκαίο κακό.

Επιπλέον αναφέρω κάτι σημαντικό που προσπερνάς χωρίς να δώσεις σημασία, τον χώρο αποκλειστικής χρήσης.
Ακόμα λοιπόν και αν δεχτούμε ότι θα εξακολουθούμε να ξεχωρίζουμε το σύστημά μας σε πηγή ,προ και τελικούς επειδή επιλέγουμε κορυφαίες λύσεις για την κάθε δουλειά είναι μια εντελώς άκυρη πρακτική σε περίπτωση που δεν έχουμε έναν χώρο αποκλειστικής χρήσης για ακρόαση που έχει την απαραίτητη περιποίηση ώστε να ακούσουμε κυρίως την αξία των μηχανών και όχι τα τεχνουργήματα του χώρου.
Αν αυτό δεν υπάρχει και απλά τα βάζουμε στο καθιστικό χωρίς πολλά πολλά , lamm να έβαζες χαμένοι θα πήγαιναν πανηγυρικά.
Αυτές λοιπόν οι επιλογές όταν δεν εξασφαλίζεις κορυφαίο περιβάλλον λειτουργίας είναι για μένα καθαρά και μόνο για τα γούστα και να χαζεύεις με το μάτι. Σαν να βάζεις 18αρα works σε σαξοραλο χαμηλωμένο 50mm με pss10 . Δεν πρόκειται να στρίψει ποτέ , αλλά όσο το χαζεύεις θα γουστάρεις τρέλα και ταυτόχρονα θα νομίζεις ότι στρίβει.
Επί της ουσίας νομίζω ότι συμφωνούμε αν και θεωρώ ότι πιο κρίσιμο σημείο είναι να βρούμε την σωστή θέση των ηχείων στον συγκεκριμένο κάθε χώρο και όχι τόσο η φροντίδα αυτού. Τες πα.
Η ένσταση μου και η δυσανασχέτηση είχε να κάνει με τον πλήρη αφορισμό τέτοιων κατηγοριών.
Και το ερώτημά μου είναι: γιατί να πρέπει να υπάρχουν ηχεία τα οποία να έχουν nominal εμπέδηση 4Ω και να κατεβαίνουν ακόμα και στο 1Ω, ενώ θα μπορούσαν να οδηγούνταν ενεργά με πολυενίσχυση; Και δεν λέω να αρχίσουμε να ξηλώνουμε ( όλοι ) τα κροσόβερ απο τα ηχεία μας, αλλά οι κατασκευαστές να ξεκινήσουν κάποτε να πουλάνε κουτιά και μεγάφωνα και όχι παθητικά κροσόβερ. Να σου λέει "πάρε το ηχείο, πάρε και ένα ενεργό κροσόβερ, πάρε ένα πολυκάναλο τελικό ανά ηχείο ή όσους τελικούς χρειάζονται για το πλήθος των δρόμων του ηχείου, πάρε και τις ρυθμίσεις, βαλ'τες στο κροσόβερ σου και άραξε να ακούσεις μουσικούλα". Άντε, να σου έδινε και το ενεργό κροσόβερ η εταιρεία, αν και πλέον προτιμώ αυτά τα κουτάκια με τις ιλουστρασιόν προσόψεις.
Τότε βέβαια υποψιάζομαι ότι θα ένιωθαν την ανάσα του ανταγωνισμού στον ώμο τους γιατί δεν θα ξέμεναν απο φαμφάρες στις οποίες έχουν βασίσει το marketing τους, γιατί υπάρχουν ήδη έτοιμα και πολύ καλά ενεργά ηχεία εκεί έξω. Για το δε "voicing" της κάθε εταιρείας, μη χ3σω. Προτιμώ να μου το δώσει το ηχείο να παίζει φλατ ( χάρακας όπως λέει και ο Κώστας ) και αν θέλω voicing, θα του το δώσω εγώ σύμφωνα με τα γούστα μου και με ακρίβεια μέσω του target curve.
Πρόσεξε: δεν λέω ότι τα ηχεία σου είναι μάπα. Λέω όμως ότι υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσαν να έπαιζαν καλύτερα, ενώ δεν θα χρειαζόσουν τόσο σκυλιά τελικούς. Αν λοιπόν δεν έχεις παθητικό κροσόβερ, τί θα χρειαστεί να προμηθευτείς; Ένα απο αυτά τα κουτιά με τις ιλουστρασιόν προσόψεις που τα κάνουν όλα και συμφέρουν. Θα έχεις όμως τους ενισχυτές πίσω ( αν δεν τους θέλεις μέσα ) απο τα ηχεία, με ελάχιστο μήκος καλωδίων και πιο πιουρίστικη προσέγγιση απο το να μην έχεις παθητικά υλικά ( βλέπε: παθητικό κροσόβερ ) δεν υπάρχει.

Αν τώρα, συνυπολογίσεις και την ανάγκη για χρήση subs, τότε αυτά τα κουτάκια αποτελούν μονόδρομο, διαφορετικά τρως το μανίκι που περιγράφει ο Μπούτχιας στο νήμα του πηγαίνοντας βόλτα τα subs μέσα στο χώρο μέχρι να βρεις το κατάλληλο σημείο για το καθένα. Κάτι που με αυτά τα κουτάκια, το κάνεις με μερικές μετρήσεις και εφαρμογή λίγης καθυστέρησης ( ενώ φορτώνεις και ένα γ@μάτο target curve και γουστάρεις, ενώ η φροντίδα χώρου σου κάνει το έργο πιο εύκολο ). Και μη μου πεις ότι θα σε χάλαγε ένα delay της τάξης των μερικών msec όταν το ίδιο το παθητικό κροσόβερ σκίζει τα ράμματα του σήματος και σε σύνδεση χαμηλής εμπέδησης που είναι αυτή μεταξύ ενισχυτή και μεγαφώνου.
Εσύ μεγάλες μπουκιές τρώγε, μεγάλες κουβέντες να μη λες:p

Reaction score
25.503
δεν είναι αφορισμός απλά η γνώμη μου είναι ότι δεν μπορούμε να ζητάμε βέλτιστα χαρακτηριστικά σε διακριτές συσκευές όταν δεν μπορούμε να κάνουμε χρήση τους για καθαρά λόγους που άπτονται της δυνατότητας βελτίωσης ενός οικιακού χώρου πολλαπλών χρήσεων.

ωστόσο και τα γούστα είναι ένας σοβαρός λόγος για να κάνει κάποιος μια αγορά πχ να βλέπει τις γυαλιστερές προσόψεις της symphonic line και απο πίσω τα χψζ καλώδια αρχοντικά οδευμένα μεταξύ των συσκευών αρκεί να μην παραγνωρίζει το γεγονός οτι αυτό που κάνει είναι ανώφελο.

στο αυτοκίνητο έχω και εγώ διακριτούς ενισχυτές σχεδόν για κάθε δρόμο.
3 brax έχω μαζέψει απο εποχές που γούσταρα να έχω τον χώρο αποσκευών αποκλειστικά για την επίδειξη των συσκευών.
δεν παραγνωρίζω οτι είναι εξαιρετικοί ενισχυτές (ακόμα και σήμερα) ωστόσο με τον τρόπο που χρησιμοποιώ τον (κινούμενο) χώρο ακρόασης (που εξακολουθεί να είναι ΙΧ) πάνε χαμένοι - ένας σύγχρονος πχ p6dsp ή έστω καποιος συνδυασμός αυτών των πολύ καλών ψηφιακών ενισχυτών με ένα καλό dsp θα έλυναν περισσότερα προβλήματα καθημερινότητας από όσα ηχητικά ίσως δημιουργούσαν και αρκετά δύσκολα θα ανακάλυπτε κάποιος οτι ο κλασσικός graphic λείπει από το σύνολο.

Reaction score
29.579

Για όλα αυτά και ακόμη περισσότερα λοιπόν , όπως έχω ξαναγράψει επανειλημμένα οι μόνοι που σου φταίνε και θα έπρεπε να κράζεις , είναι λοιπόν οι κατασκευαστές των ηχείων. Οι μεγαφωνατζήδες , οι εταιρίες HI FI γενικότερα.
Οι μεν μεγαφωνάδες γιατί φιάχνουν μεγάφωνα της πλάκας που είναι 4ωμα, και καλά για υψηλότερη ευαισθησία ,my ass, αφού καταναλώνουν μεγαλύτερη ισχύ για την υποτιθέμενη μεγαλύτερη ευαισθησία , που έχουν πολύ χαμηλές εμπεδήσεις , η φάση πάει πέρα δώθε ,από την Αθήνα στην Λαμία και πάλι πίσω , και τα υλικά του κακοσχεδιασμένου συνήθως κροςς είναι συχνά ακατάλληλα. Κάποιες λίγες φορές δε , είναι κατάλληλα ,αλλά τόσο over engineered που σε πιάνει πονοκέφαλος με το τι βάζουν σε ένα τρίδρομο κροςς και πόσο το χρεώνουν. Πηνίο χαμηλών , ίσα με ένα πιάτο του γλυκού , κανά κιλό και βάλε ,από πεπλατυσμένο χαλκόσυρμα , πλάτοιυς όσο ο αντίχειρας , κοστίζει λέει 100e γιατί είναι mundorff . Τι λες ρε μεγάλε ? Και βάζεις ένα κιλό χαλκό , για να μην αυξηθεί η dcr του πηνίου των χαμηλών !!
Χέστηκε η φατμέ στο γενί τζαμί.
Πυκνωτές λέει mundorff , μία από τα ίδια , σαν κουτάκι μπύρας , στα 600volts , γιατί λέει είναι καλύτεροι . Από mkt ,mkp ή από πλαστικούς ή από foil . Τι λε ρε παιδάκι μου.
Καλωδίωση ασήμι γιατί παίζει καλύτερα. Σοβαρά τώρα? Παίζει καλύτερα και ακούγεται το καλώδιο των 20-30 εκατοστών, μέσα στο ηχείο? Αλήθεια τώρα?
Και δεν θα έπαιζαν σαφώς ανώτερα , ενα σετ πιο καλοσχεδιασμένα και πιο καλοκατασκευασμένα μεγάφωνα?
Από καμπίνες δε λέω , χαλάνε ξύλο αβέρτα , με δεσίματα εδ΄ώ εκεί , παραπέρα , βάλε πράμα ναχει. '
Μεγάφωνα όμως δεν εξελίσουν . Δεν χρειάζεται. Οτι δεν παίζει το μεγάφωνο σωστά θα το φέρουν με dsp οι ενεργοί , με φίλτρα και ματζο'ύνια οι παθητικοί.
Α και μην ξεχάσω την ισχύ . Ολοι παίζουν ή ζητάνε άπλετη ισχύ.
Οι μεν παθητικοί , λένε για 2 8ιντσα γουφερς 1 6,5 μιντ και 1 1" τουίτερ 800 watts.
Οι ενεργοί άλλοο τροπάρι , σε 3 δρομο ενεργό , 1χ300rms LF, 2X150 RMS MF, HF . Και DSP πολλά DSP .
Φιάχνει τα πάντα το DSP , ακόμα και μεγάφωνα που δεν παίζουν φιάχνει.
Να μην μιλήσω για τους class D ενισχυτές , πάρε κόσμε , ισχύ άφθονη , πάρε νάχεις . Με το κιλό τα watts .
Και λειτουργούν και δροσεροί , έλγαν κάποτε , ενώ τώρα το έχουμε γυρίσει το παραμύθι. Ποιός έιπε ότι οι class D δεν ζεσταίνονται?
Πάρτε κόσμε .
Αστο αστροναύτη , μην ασχολείσαι , είναι χαμένο το παιχνίδι για τους καταναλωτές.
Τα υπόλοιπα σε άλλο ξέσπασμα.

Reaction score
7.039
ανάγωγε!
σεβασμός στο μεγαλείο του Μάρκου! :biggrin:
Με εσένα γελάω !!
Με τη ματιά στο ποστ!!
Χαχαχαχ αχαχαα
Με έχετε κάνει σήμερα και εχω δακρύσει απο το γέλιο. Το χρειαζόμουνα όμως!!
Ευχαριστώ😍😍😍

Reaction score
5
Καλημέρα σε όλους,

Κάτοχος συστήματος Audiolab 8000M για αρκετά χρόνια αλλά θέλω να αλλάξω εδώ και καιρό σε έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή, να γλύτωσω καλώδια προενισχυτή - μονομπλοκς, να εξοικονομήσω χώρο, να εκσυγχρονίσω συνδεσιμότητα και γενικώς να δοκιμάσω και κάτι άλλο.

Ακούω:

Από Focal 826V τα οποία προς το παρόν τα κρατάω.
Κυρίως : web radios σε χαμήλες και μεσαίες εντάσεις (παίζω σπάνια δυνατά) - Αρχεία απο laptop (apple) και μεγάλη γκάμα δίσκων από ένα CD player της Project. Σπάνια βινύλια.
Ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχω στρημάρει (spotify, tidal, κτλπ).
Δεν έχω DAC.

Βάσει μπάτζετ βλέπω τον HEGEL H390 σαν μια overall λύση αλλά ψάχνω και για εναλλακτικές προτάσεις διότι δεν είμαι ειδικός και έχω καιρό να ασχοληθώ με τα καινούρια συστήματα που υπάρχουν στην αγορά.

Θενκς!
Καλημερα , εαν θελεις να δωσεις τον Audiolab 8000M ενδοιαφερομαι. Τον εχω τον ιδιο αλλα εχει παθει ζημια και η επισκευη του ειναι σχεδον αδυνατη ! το email μου ειναι : [email protected]

Reaction score
67
Καλημερα , εαν θελεις να δωσεις τον Audiolab 8000M ενδοιαφερομαι. Τον εχω τον ιδιο αλλα εχει παθει ζημια και η επισκευη του ειναι σχεδον αδυνατη ! το email μου ειναι : [email protected]

Να σου πω την αλήθεια μετά από αυτά που διάβασα λέω να τα κρατήσω και να πάρω ενα μικρό DAC τύπου mojo -poly να ξεμπερδεύω, ουτως η αλλως streaming δεν κάνω οπότε με ενδιαφέρει μόνο να κουμπώνω πάνω λαπτοπ και cd player καλωδιακα και δικτυακά (wifi - airplay)

Reaction score
5.899
Να σου πω την αλήθεια μετά από αυτά που διάβασα λέω να τα κρατήσω και να πάρω ενα μικρό DAC τύπου mojo -poly να ξεμπερδεύω, ουτως η αλλως streaming δεν κάνω οπότε με ενδιαφέρει μόνο να κουμπώνω πάνω λαπτοπ και cd player καλωδιακα και δικτυακά (wifi - airplay)
Αν βρήκες χώρο, κράτα τους monoblock! Βέβαια ούτε από τα καλώδια θα γλιτώσεις, ούτε τη συνδεσιμότητα θα εκσυγχρονίσεις, όπως ζητούσες στην εισαγωγή του θέματος!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster