Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 30.950
Απάντηση: Αλλαγές στο μετρό
Να μένεις στο Κορωπί για 6 μήνες.
Να μένεις στο Κορωπί για 6 μήνες.
Δηλαδη αν στην Αθηνα κυκλοφορουσαν ακομα 100 λεωφορεια θα ειχαμε ρυπανση? (εχουμε υπεραρκετη).Οι λωριδες εκτος απο τα σημεια διασταυρωσης θα ηταν κλειστες αρα κανενας δεν θα μπορουσε να παρκαρει εκει,οσο για το πρασινο αν εννοεις το γκαζονακι αναμεσα στις γραμμες.....και με καμιά 100στή φορά περισσότερη ρύπανση, κυκλοφοριακό πρόβλημα από τους Ελληνάρες που θα χρησιμοποιούσαν ή θα πάρκαραν στις λωρίδες για να πάνε για καφέ, και σίγουρα λιγότερο πράσινο.
Μια καλή ιδέα είναι αυτή κυρία μου:happy_4:Για μένα τί προτείνετε που μου είναι απαραίτητο το μετρό μέχρι το Κορωπί?
Τί θα κάνω 6 μήνες;
Καμιά ιδέα...;
Μια καλή ιδέα είναι αυτή κυρία μου:happy_4:
Μέχρι ΑΤΤΙΚΗ με το Μετρό, μετά μέχρι Νερατζιώττισα με το τραίνο (ΗΣΑΠ) και από εκεί Προαστιακός. Βγάλε και μια κάρτα για 6 μήνες να έχεις και έκπτωση.:cool_4:Τί ακριβώς προτείνεις Jo...?Γιατί από Σύνταγμα με μετρό συνεχίζω ντουγρού προς Κορωπί.
Και στην επιστροφή βέβαια παίρνω κατευθείαν τον προαστιακό.
Από πού δηλαδή να παίρνω τον προσατιακό προς Κορωπί...;:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Βάλε κάτι παραπάνω διότι και λίγο αργότερα είναι τα μέσα και με τις μετεπιβιβάσεις χάνεις πάντα χρόνο.Πω πωωωωωωωωωω...
Πόση ώρα θα κάνω...;
Από Νέο Κόσμο για Κορωπί με το μετρό κάνω περίπου 45'...
Υ.Γ. Σ'ευχαριστώ ΠΟΛΥ Jo! :happy_4:
Σεφ - Γλυφαδα σε 29 λεπτα δεν κανει το μεσο αργο.Μεταφορικο μεσο σε μια μεγαλουπολη σημαινει πρωτα απο ολα γρηγορη μετακινηση στο προορισμο μας.Αν καποιοι ανηκουν στους ημερησιους "βολταδορους" και δεν βιαζονται αυτο δεν μετατρεπει το πιο αργο μεταφορικο μεσο (αρα και το πιο αχρηστο) σε χρησιμο.
Βολτα εχω κανει και εγω με το τραμ αλλα ειχα αυτον ακριβως το σκοπο,να κανω βολτα δηλαδη.
Και για να μιλησουμε και λιγο πιο "πρακτικα",ηταν αναγκη να φτιαχει το τραμ? Αν απλα στις θεσεις των γραμμων εμπαιναν 2 λωριδες αποκλειστικης κυκλοφοριας λεωφορειων θα ειχαμε καλυτερα αποτελεσματα με καμια 100στη φορες λιγοτερα χρηματα.Αλλα ειπαμε,η "μιζα υπερανω ολων".
Για μένα τί προτείνετε που μου είναι απαραίτητο το μετρό μέχρι το Κορωπί?
Τί θα κάνω 6 μήνες;
Καμιά ιδέα...;
Δεν ειναι τραγικη για 6 μηνες αυτη η λυση απλα οταν μπαινεις στον Ηλεκτρικο ειναι σα να αλλαζεις χωρα,κατι σαν διακτινισμος στην Ουζουμπουρου.
Παντρέψου κάνα εξάμηνο νωρίτερα..:happy_9:
Giota ειναι απλα μια φανταστικη χωρα με αφρικανικο ακουσμα.