- Reaction score
- 2.248
Απάντηση: Αλλαγή κεφαλής!!
Η βελόνα είναι το 50-60% της αξίας της κεφαλής.
Η βελόνα είναι το 50-60% της αξίας της κεφαλής.
Μιλάμε για τη denon dl 160?Αν πρόκειται γι αυτή θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου αφού την ακούσεις..Περιμενω το απογευμα την 160.Α ρε πανηγυρια που θα γινουν
Καλησπέρα πρώην γείτονα!!Τώρα παρατήρησα ότι είσαι από πετρούπολη,έχω φύγει βέβαια κάποια χρόνια από εκει...Πάντως όσον αφορά τη κεφαλή μπορείς να επικοινωνήσεις και με τον αντιπρόσωπο της dual στην ακουστική κρήτης(έχει κατάστημα και στην άνω γλυφάδα)για να σου πει τη γνώμη του,εμένα μου φάνηκε πολύ εξυπηρετικός..Δεν συμφέρει να αγοράσω μόνο την βελόνα !
Με 20-30 € παίρνω και καινούργια κεφαλή !
Επειδή το έψαξα για την 20 άρα ( που όλοι λένε ότι είναι καλύτερη της σειράς ) είναι πολλά τα χρήματα !
Το 505-4 το έχω πλέον για δοκιμές-τέστ και πειραματισμούς !
120 Είναι όντως ΠΟΛΛΑ ....
Tι εγινε Μανο,ηρθε η κεφαλη?Περιμενω το απογευμα την 160.Α ρε πανηγυρια που θα γινουν
Συγνωμη,αλλα τι πικαπ εχεις?Ας ειναι καλα το Vinylengine.
http://downloads.nakedresource.com/download_centre/index.php?rega_arc_baerwald.pdf
Ακριβεια στα σημεια.τελειο αλφαδιασμα πικαπ με τις ρυθμιζομενες ακιδες και επειτα του πλατο και ζυγισμα 1,634γρ με ζυγαρια.Μεχρι και το αντισκεϊτινγκ ρυθμιστηκε σωστα.
Και απογειωθηκε ο ηχος.Ανασταση νεκρων ηχων,αποκαλυψη.Χρονια ειχα να απολαυσω βινυλιο.
Μπραβο της Denon. Τιμιο προϊον η κεφαλη της.Μπραβο και σε σενα που το ελεγες.
Άντε αγοράκι μου, καλώς ώρισες στον κόσμο της ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ!!Ας ειναι καλα το Vinylengine.
http://downloads.nakedresource.com/download_centre/index.php?rega_arc_baerwald.pdf
Ακριβεια στα σημεια.τελειο αλφαδιασμα πικαπ με τις ρυθμιζομενες ακιδες και επειτα του πλατο και ζυγισμα 1,634γρ με ζυγαρια.Μεχρι και το αντισκεϊτινγκ ρυθμιστηκε σωστα.
Και απογειωθηκε ο ηχος.Ανασταση νεκρων ηχων,αποκαλυψη.Χρονια ειχα να απολαυσω βινυλιο.
Μπραβο της Denon. Τιμιο προϊον η κεφαλη της.Μπραβο και σε σενα που το ελεγες.
Καλημέρα billy36Συγνωμη,αλλα τι πικαπ εχεις?
Sorry τωρα ειδα :Heybrook TT2-Rega 301
http://www.conradhoffman.com/chsw.htm
Απο δω ειχα κατεβασει το προγραμμα TemplateGen, του δηλωσα effective length κτλπ και μου τυπωσε
proctractor.Πολυ καλο
Καμμια 20αρια ωρες μονο.Εχω καλεσμενους και δεν με αφηνουν να το παρακανω.Άντε αγοράκι μου, καλώς ώρισες στον κόσμο της ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ!!
Μεταξύ μας:
α. πόσα βινύλια άκουσες κ πόσες ώρες, μετά το μοντάρισμα της κεφαλής?
βου. διέκρινες τις χροιές καλής ψηφιακής αναπαραγωγής που προσφέρει??
:142::142::142::142:
Εχω κανει κατι λαθος?Καλημέρα billy36
Για το dual που έχεις η σταθερά είναι η απόσταση του pivot από το κέντρο περιστροφής του δίσκου. Μάλλον αυτό δήλωσες.
Υπάρχουν πλατό (με sme βραχίονα πχ) ή συστήματα με ξεχωριστές έδρες για πλατό και βραχίονα που αυτή η απόσταση (pivot to spindle) είναι μεταβλητή. Αλλά όχι στο dual.
Επίσης όλοι οι πίβοτ βραχίονες κατασκευαστικά δίνουν δύο σημεία μηδενισμού. Πριν προχωράμε σε ρυθμίσεις universal (κατά στιβενσον, μπαεργολκ και λοεφγρεν) και αλλάζουμε οφσετς καλό είναι να κοιτάμε τι θέλει να πει και ο κατασκευαστής.
Συγγνώμη για την παρεμβασή μου.