Αλλαγή πλεύσης...

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Αλλαγή πλεύσης...

Πρώτον: πώς ξέρεις την ηλικία μου?........δεύτερον: η διαφορά ηλικίας μου με τον Gabriel είναι μικρή αν η ηλικία που γράφει είναι πραγματική.......το nick μου το έγραψα έτσι γιατί φαίνεται πιο ωραίο.........τρίτον: υπονοείς ότι δεν κάνω καλά τη δουλειά μου?........και τέταρτον η ειρωνεία αυτή προς το πρόσωπό μου δεν μ' αρέσει καθόλου(είναι το τελευταίο ειρωνικό post που γράφεις και δεν διαγράφω)........το τι θα γινόταν αν δεν γινόμουν κατανοητός είναι δικό μου θέμα.......το ότι ο Gabriel είναι φίλος σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον υποστηρίζεις σε ότι κι αν λέει(είτε αυτό είναι σωστό είτε λάθος)..........και τέλος γιατί βαρέθηκα να γράφω δεν σου έδωσα κανένα δικαίωμα να μου μιλήσεις έτσι........το πώς φαίρομαι σαν Συντονιστής άστο καλύτερα να το κρίνουν οι συνάδελφοί μου και η Διαχειριστική ομάδα.
Καλά να περνάς και καλές διακοπές.... :cool_3: Σε καμιά δεκαριά μερούλες θα είμαι πίσω να τα πούμε αναλυτικά! Φεύγει το καράβι σε 1 ωρίτσα και βιάζομαι να φύγω. Φιλιά σε όλους! :happy_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αλλαγή πλεύσης...

Καλά να περνάς και καλές διακοπές.... :cool_3: Σε καμιά δεκαριά μερούλες θα είμαι πίσω να τα πούμε αναλυτικά! Φεύγει το καράβι σε 1 ωρίτσα και βιάζομαι να φύγω. Φιλιά σε όλους! :happy_4:
Θέλω κι εγώ διακοπές.....wall_1 ...........anyway καλές διακοπές.....:happy_4:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos