Αλλαγες για το 2008

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εκ των πραγματων, και λογω της μεγαλου ανοδου που εχουμε στην κινηση μας, αναγκαζομαστε να μετακομισουμε σε νεο σερβερ, αποκλειστικα για εμας αυτη την φορα.
Μονοι μας και καλα!

Επισης λογω της μεγαλης αυξησης στην ζητηση για διαφημησεις στις σελιδες του AVSite, ζητησα απο τον κ.Μαγκουτα να μειωσει το μεγεθος των υπαρχοντων και μελλοντικων banner ωστε να μην δημιουργηθει θεμα καλαισθησιας.Η αποφαση αυτη βαρυνει αποκλειστικα εμενα και ειμαι ο μονος υπευθυνος για οποιον διαφημιζομενο ηθελε διαμαρτυρηθει.

Σας ακουω λοιπον.
Τι αλλο θα θελατε?

Reaction score
1
Το πρόβλημα της καλαισθησίας δεν οφείλεται στο μέγεθος per se, αλλά στη χωροταξινόμηση. Υπάρχει πολύς ελεύθερος χώρος δεξιά του λογότυπου που θα μπορούσε να φιλοξενήσει μεγάλο banner. Επίσης, είναι ανόητο να τοποθετείται το ένα κάτω από το άλλο, και όχι 2/3 στη σειρά (ανάλογα το μέγεθος). Αν μειώσετε το φάρδος των υπαρχόντων αλλά εξακολουθήσουν να βγαίνουν σα μασούρι, τότε δε βλέπω τι κερδίζουμε στο ζήτημα της καλαισθησίας και χρηστικότητας. Υπάρχουν και τα vertical banners. Ειδικά του google, στήνεται όπως θέλεις.

Παράδειγμα, άριστου κατ' εμέ, layout. Ακόμη και το portal τους έχει 5 banners χωρίς να ενοχλούν.

Reaction score
19
Σας ακουω λοιπον.
Τι αλλο θα θελατε?
Για ν-οστή φορά,

RSS

τόσο σε επίπεδο thread όσο και σε επίπεδο χρήστη για να ειδοποιούμαι άμεσα όταν κάνει ποστ ο Κόγιας τόσο στο desktop αλλά και σε sms. "happy_1"

Reaction score
5
Για ν-οστή φορά,

RSS

τόσο σε επίπεδο thread όσο και σε επίπεδο χρήστη για να ειδοποιούμαι άμεσα όταν κάνει ποστ ο Κόγιας τόσο στο desktop αλλά και σε sms. "happy_1"
+1

Το RSS πρέπει να το κοιτάξουμε οπωσδήποτε! Είναι εξαιρετικά χρήσιμο για forums! :cool_1:

Reaction score
1.844
Περισσότερα emoticons, βοηθούν στην έκφραση, όταν ο άλλος δεν σε βλέπει. Μπορώ να δείξω μερικά (έως αρκετά).
Αλλαγή του shoutbox. Δεν χρειάζεται να πιάνει όλο το φάρδος της σελίδας, ενώ απ΄την άλλη του λείπει ύψος, ούτε να ανανεώνεται τόσο γρήγορα.
Και τα rss εννοείται πως είναι καλό να προστεθούν.

Reaction score
17.078
To θεμα ειναι το εξης:

Θα επιθυμουσα να υπηρχε μια δυνατοτητα να σιγουρεψω το κειμενο μου,το "κατεβατο" μου πριν το ποσταρω και πριν πατησω την προεπισκοπηση.Μου εχει συμβει αρκετες φορες,να χασω μια απαντηση και δεν ξερω που πεφτουν αυτα τα κειμενα που χανονται να παω να τ ανασυρω!:mad_3:

Σημερα το βραδυ,για παραδειγμα,οταν μου συνεβη....εκνευριστηκα τοσο.... μεχρι που εβρισα "αει στο διαολο"!:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: )( )( Ντοματες μου!

Υ.Γ.Συμφωνω και στα εμοτικονς,να εμπλουτιστουν.

Reaction score
1.213
Να βγουν οι διαφημισεις και να μπουν φωτογραφιες των παρακατω ...

Πουλοβερακιας , αιμα μου-του , ξα , γερος (ζεις ακομη ?) ,ανακτας , θεε μου τι γλυφτης , πλατες -μεση γοφος , κλπ κλπ

......για να καταλαβαινουν τα νεα μελη ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ !!

Υ.Γ Μπορει και να μπει και προκλητικη φωτογραφια της ....για να υπαρχει ενα κινητρο να μεινουν τα νεα μελη μετα την πρωτη κρυαδα....καθως επισης και να μπει φωτογραφια του Ανδρεα ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ...ωστε να φανουν τα μπλε ματια του..η μηπως ροζ..η πρασινα ...τελωσπαντων...:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Υ.Γ 2 . Φωτογραφια του ΤΣΑΡΟΥΧΑ δεν χρειαζεται να μπει...ειναι πασιγνωστος πια...εξαλλου οι μισοι Ελληνες καπνιζουν και ολοι τους ειναι ''καμακια'' (...ψαροντουφεκαδες...) :cool_11: :cool_11:

Reaction score
5
To θεμα ειναι το εξης:

Θα επιθυμουσα να υπηρχε μια δυνατοτητα να σιγουρεψω το κειμενο μου,το "κατεβατο" μου πριν το ποσταρω και πριν πατησω την προεπισκοπηση.Μου εχει συμβει αρκετες φορες,να χασω μια απαντηση και δεν ξερω που πεφτουν αυτα τα κειμενα που χανονται να παω να τ ανασυρω!:mad_3:

Σημερα το βραδυ,για παραδειγμα,οταν μου συνεβη....εκνευριστηκα τοσο.... μεχρι που εβρισα "αει στο διαολο"!:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: )(
Αυτό μπορεί να γίνει αν πριν πατήσεις οτιδήποτε, διαλέξεις όλο το κείμενο με το mouse ή με Shift+[cursor keys] και πατήσεις Ctrl+C.
Έτσι το έχεις στο clipboard των Windows, σε περίπτωση που πατώντας ένα π.χ. 'submit', δεις κάποιο timeout και το 'Back' δεν δουλέψει σωστά...

Reaction score
1
+1 στο θέμα RSS (και σε πολλά ακόμα...)

Μεταξύ άλλων τώρα, μήπως θα μπορούσαμε να εξετάσουμε και την αντικατάσταση του shoutbox από ένα chatroom μόνο για τα μέλη,
ούτως ώστε να αποφύγουμε τις κακοτοπίες από τα spam ή και από άλλα τεινά-δεινά??? wall_1
Αφού τελικά το θέλουν και το χρησιμοποιούν τα μέλη, μήπως τουλάχιστον να γίνει λίγο ποιό ασφαλές... ;-)

Παρακαλώ βεβαίως προτίστως να ερωτηθεί ο "γνωστός"... Άναξ!
Μην μπλέξουμε με την "αυλή" και βρούμε και κανένα μπελά!!! :mrgreen:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.596
Members
38.466
Νεότερο μέλος
argirios