- Reaction score
- 30.443
Πιο σωστό θα γίνει αν έχουν απόσταση από την οθόνη.
Θα βγαίνει πιό ομοιόμορφα ο ήχος , θα απλώνει καλύτερα.
Θα βγαίνει πιό ομοιόμορφα ο ήχος , θα απλώνει καλύτερα.
Ναι σωστά όλα αυτά. Δεν έχω καταλήξει ακόμα, κυρίως λόγω της αναστάτωσης που θα δημιουργήσει η όλη αλλαγή.Επειδη η οθονη ειναι κατι που δεν αλλαζεις καθε μερα μην βιαστεις, διαβασε οτι μπορεις σχετικα με οτι θες να αγορασεις για να εχεις ποιο ασφαλη συμπερασματα.
Εγω εχω αλλαξει ουκ ολιγα υφασματα και εχω δοκιμασει αμετρητα δειγματα διαφορετικων μεγεθων .
Εαν δεν ζησεις με το καθενα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος, ουτε και με τα μικρα δειγματα γιατι κρυβουν πολλα λογω μεγεθους, αλλα σε ενα συγκριτικο κατανοω οτι ειναι δυσκολο να γινει .
Γενικα οτι δεν κοβει σε ηχο χανει δυστυχως τοσο σε κερδος (φως) εαν δεν γινεται, κατι αλλο δεν εχει εφαρμοστει σωστα .
Αυτα εχουν ηδη μετρηθει πολλακις και ειναι και αντιληπτα .
Ενα παραδειγμα εαν δεν αυξησεις το μεγεθος και δε βαλεις μαυρο απο πισω δεν θα καταλαβεις διαφορες αφου η οπισθια επιφανεια θα σου επιστρεφει το χαμενο φως.
Επισης πρεπει να ληφθει στα υποψην τι φως θα πετφει στην οθονη και σε μελλοντικη χρηση οπου πιθανον να προκυψουν κιαλλα θεματα, για εμενα το κυριοτερο κακο ειναι η απωλεια φωτος ακομη και σημερα που εχουμε καταιγισμο απο νεους πολλα υποσχομενους λειζερ προβολεις .
. Οπως ανακάλυψα και τελευταία είχα εδώ και καιρό χαλασμένους καταρράκτες, τον τελευταίο χρόνο είχα γίνει πολύ ευαίσθητος στα φώτα (πέρα από το θόλωμα που κάποια στιγμή έγινε τραγικό). Εβαλα νέα ανταλλακτικά, και στα δύο μάτια, και πλέον δεν με ενοχλεί το φως. Ακόμα όμως και τώρα δεν θέλω εκτυφλωτικό φως στην εικόνα.Μια χαρά είναι 74 ίντσες διάμετρος! Φέρτη ένα μέτρο πιο κοντά στη θέση θέασης και είσαι έτοιμος...Τα δείγματα ήταν μεγάλου μεγέθους, τύπου 1 x 1.6 m!