Αλλαγη ηχειων B&W 802 MATRIX

Reaction score
5
Καλησπερα,
Θα ηθελα τη γνωμη σας,
Εχω εδω και 17 χρονια τα b&w802matrix. Παλια ακουγα κλασικη τζαζ και rock. Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και δε λυπηθηκα τα λεφτα που εδωσα τοτε που ειχα κιολας τοτε.
Απλα τελευταια χρονια εχω αλλαξει ακουσματα σε ποιο εμπορικα και βαζω καμια ταινια στο συστημα το οποιο αποτελειται απο προενισχυτη και τελικο 2χ100 ADCOM. Αγορασα και δυο μικρα ηχεια dali τα οποια τα εχω συνδεσει με εναν τελικο sansui b3000.
Το ερωτημα: λεω να αλλαξω τα ηχεια b&w 802 τα εχω βαλει εδω για πωληση και να παρω δινοντας μεχρι 1000ευρω κανα αλλο δαπεδου λεω για crustal audio tx3 με την προοπτικη να παρω αργοτερα κανα πολυκαναλο. Αξιζει να δωσω τα b&w και να παρω τα crystal θα παιζουν καλα τουλαχιστον σαν ποιο νεα τεχνολογια μουσικη;
Ευχαριστω για την υπομονη σας

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.619
Όχι.
Αν θέλεις να παίξουν καλύτερα τοποθέτησε τα καλύτερα στο χώρο -τα έχεις σφηνώσει στη γωνία όπως φαίνεται στην φωτό της αγγελίας. Αν είναι αυτη η θέση που ακούς τα έχεις ευνουχίσει. Ο κατασκευαστής πάντα προτείνει στο manual αποστάσεις από πίσω τοίχο και πλαϊνά τοίχους +έπιπλα. Διάβασε το.

Επίσης προτείνω να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία όσον αφορά το την αλλαγή που έχεις κάνει στο γουφερ όπως λες. Μήπως θα ήταν καλύτερα να έβαζες παλι ότι προτείνει ο κατασκευαστής?

Και πάλι θέλω να επιμείνω στο να αλλάξεις τοποθέτηση στα ηχεία. ΔΕΝ παίζουν εκεί που τα έχεις.

Δεν νομίζω τα crystal audio να πλησιάζουν καν την ποιότητα αυτών που έχεις.

Reaction score
5
Όχι.
Αν θέλεις να παίξουν καλύτερα τοποθέτησε τα καλύτερα στο χώρο -τα έχεις σφηνώσει στη γωνία όπως φαίνεται στην φωτό της αγγελίας. Αν είναι αυτη η θέση που ακούς τα έχεις ευνουχίσει. Ο κατασκευαστής πάντα προτείνει στο manual αποστάσεις από πίσω τοίχο και πλαϊνά τοίχους +έπιπλα. Διάβασε το.

Επίσης προτείνω να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία όσον αφορά το την αλλαγή που έχεις κάνει στο γουφερ όπως λες. Μήπως θα ήταν καλύτερα να έβαζες παλι ότι προτείνει ο κατασκευαστής?

Και πάλι θέλω να επιμείνω στο να αλλάξεις τοποθέτηση στα ηχεία. ΔΕΝ παίζουν εκεί που τα έχεις.

Δεν νομίζω τα crystal audio να πλησιάζουν καν την ποιότητα αυτών που έχεις.
Σ ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια σου, ηδη τα εχω αλλαξει θεση εδω και καιρο, με θετικα αποτελεσματα, οσο αφορα την αλλαγη γουφερ η αντιπροσωπεια αδιαφορησε τελειψς τοτε, αναγκαστηκα να παω σε επισκευαστη ηχειων, τιποτα ομως, μετα βαρεθηκα να μιλαω μεχρι και με αγγλια αλλα λογω αλλων υποχρεωσεων και προταιρεοτητων τ αφησα το θεμα και ετσι αλλαξα το γουφερ προσφατα αφου μετρησε χαρακτηριστηκα ηλεκτρονικος φιλος μου κορυφαιος στο αντικειμενο του, και προεβην σε αυτη τη λυση. Παιζουν μια χαρα παντως για μενα τουλαχιστον σε σιγκριση με το περελθον..θα λαβω υποψη τη συμβουλη σου, και παλι σ ευχαριστω πολυ!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.319
Για μένα εφόσον έχεις άτομο-τεχνικό εμπιστοσύνης και όχι κατσαπλιά...κάνε έναν έλεγχο στα κρος,έλεγχο απομαγνητισμού και άλλαξε οπωσδήποτε γουφερ(κοίταξε ebay) και αν σε παίρνει άλλαξε όλα τα γούφερ και παίξε με ενισχυτικά...δεν θα πάρεις κάτι καλύτερο στο 1000ρικο...αυτό είναι το μόνο σίγουρο...στο φινάλε παίξε και με κανένα sub για συμπλήρωμα αλλά μέχρι εκεί

Reaction score
5
Ευζα
Για μένα εφόσον έχεις άτομο-τεχνικό εμπιστοσύνης και όχι κατσαπλιά...κάνε έναν έλεγχο στα κρος,έλεγχο απομαγνητισμού και άλλαξε οπωσδήποτε γουφερ(κοίταξε ebay) και αν σε παίρνει άλλαξε όλα τα γούφερ και παίξε με ενισχυτικά...δεν θα πάρεις κάτι καλύτερο στο 1000ρικο...αυτό είναι το μόνο σίγουρο...στο φινάλε παίξε και με κανένα sub για συμπλήρωμα αλλά μέχρι εκεί
Ευχαριστω πολυ φιλε μου, κοιταξα e bay δε βρηκα τα ιδια...τα ηχεια δε ζοριστηκσν καθολου. Δεν ακουω και πολυ λογω ελλειψης χρονου...εχω και αλλα δυο ηχεια σε αλλο τελικο ποιο φθηνα και ακουω σ αυτα την καθημερινη μουσικη οταν ειμαι σπιτι...το γουφερ το αλλαξε ο φιλος ηλεκτρονικος ο οποιος επισκευαζει ηχεια επαγφελματικα...και εκανε ολες τις μετρησεις που χρειαζονταν για να καταληξει σε αυτο με βαση βεβαια την τσεπη μου...
Ευχαριστω και παλι για τη συμβουλη σου, να εισαι καλα!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis