Αλλαγη ηχειων

Status
Not open for further replies.
Reaction score
4
Χαιρετε,παρακαλω θα ηθελα τη γνωμη σας γιατι θελω να αλλαξω τα πολυ παλια ηχεια μου.
Εχω ενισχυτη τον YBA integre DT και πικαπ THORENS TD 321 με βραχιωνα REGA 300 και βελονα
GOLDRING 1040.Τα ηχεια ειναι KLH 4.Eυχαριστω πολυ.

Reaction score
15.469
Καλο θα ηταν να πειτε κατι παραπανω για το χωρο τον οποιο θα κληθουν να διεγειρουν τα νεα ηχεια - το μπατζετ που θα θελατε να κινηθειτε - και καποια λινκς προς τις ηδη υπαρχουσες συσκευες
(καθως βουλωμενα γραμματα διαβαζει μονον ο CC, ως γνωστον).

:thumbsup:

Reaction score
4
Καλο θα ηταν να πειτε κατι παραπανω για το χωρο τον οποιο θα κληθουν να διεγειρουν τα νεα ηχεια - το μπατζετ που θα θελατε να κινηθειτε - και καποια λινκς προς τις ηδη υπαρχουσες συσκευες

YBA integre DT Specifications :
Inputs.............................................Tape, Video, Aux, CD, Tuner, PH/Aux
Power output...................................50 Watts per channel @ 8ohm / 90 Watts per channel @ 4ohm
Dimensions(w x d x h)......................43.5 x 38.5 x 9 cm
Weight............................................20 lbs / 9 kg

IMPORTANT: Euro-Voltage only - 220-240V
http://www.audioreview.com/product/amplification/integrated-amplifiers/yba/integre-dt.html

THORENS TD 321
https://www.vinylengine.com/library/thorens/td321.shtml

REGA RB300
https://www.vinylengine.com/library/rega/rb300.shtml

GOLDRING 1040
https://www.vinylengine.com/library/goldring/g-1040.shtml

Ο χωρος ειναι σαλονι 6χ6

Ευχαριστω πολυ

gid

Reaction score
10.137
Οι προδιαγραφές πικάπ, κεφαλής και βελόνας δεν έχουν καμία σχέση με τούτη την κουβέντα. Καλύτερα γράψε κάτι για τα τωρινά ηχεία σου που αποτελούν το σημείο εκκίνησης/σύγκρισης. Επίσης δεν έγραψες το budget που θες να διαθέσεις. Τέλος γράψε τι μουσική ακούς και σε τι εντάσεις (μονο- ή πολυ-κατοικία; )

Reaction score
4
Δυστηχως δεν κατεχω το αθλημα αυτο τοσο καλα οσο εσεις , απλα θα ηθελα να μου προτεινετε βαση των μηχανηματων που εχω κατι καλυτερο απο τα υπαρχων ηχεια που εχω και το budget ειναι περιπου 1000 ευρω.
Επισης να τονισω οτι θελω ηχεια βασης/βιβλιοθηκης,
ευχαριστω.

Reaction score
1
Αν είσαι Αθήνα πήγαινε με τον ενισχυτή (δεν είναι πολύ βαρύς) να ακούσεις τέτοια ηχεία σε μαγαζιά ή αντιπροσωπείες. Τα περισσότερα το δέχονται και έχουν ηχεία βάσει των απαιτήσεων που έχεις. Καλύτερα στο σπίτι σου θα ήταν αλλά αυτό είναι δυσκολάκι, όχι ότι δεν γίνεται όμως..

gid

Reaction score
10.137
36 τετραγωνικα με 50 βατ, μόνο πικαπ για πηγη και βασης-ραφιου ηχεια;
ΟΧΙ.:prankster:

Εκτος κι αν υπαρχει(τoυλαχιστον ενα) sub.:D
Ακριβώς

Εκτός (2ο εκτός) αν απλά θες η μουσική να είναι "ακουστή" στο δωμάτιο, χωρίς καμία απαίτηση. Κάτι να ακούγεται και να σου κάνει παρέα την ώρα που σερφάρεις στο διαδίκτυο για παράδειγμα.

Τα παραπάνω μηχανήματα αρκούν για 12τμ άντε 15τμ κατά τη γνώμη μου.

Εκτός (Νο. 3) αν πρόκειται για κάποιο (βάσης) Klipsch RB-xx, αλλά και πάλι θα χρειάζεσαι υπογούφερ.

Το θετικό είναι πως, αν αλλάξεις γνώμη, με 1000Ε μπορείς να βρεις αρκετά καλά ηχεία δαπέδου, καθώς και συνδυασμούς βάσης με υπογούφερ.

Reaction score
1
Έχω μία απορία. Τις συσκευές που έχεις πώς τις πήρες; εννοώ άκουσες κάπου τον ενισχυτή; το πικάπ; σου τα πρότειναν άλλοι; διάβασες κριτικές;

Reaction score
1
Έχω μία απορία. Τις συσκευές που έχεις πώς τις πήρες; εννοώ άκουσες κάπου τον ενισχυτή; το πικάπ; σου τα πρότειναν άλλοι; διάβασες κριτικές;
Up

(Dimifoot ζήλεψα, έκανα και εγώ ερώτηση.)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.871
Αν είσαι Αθήνα πήγαινε με το σαλόνι σου (δεν είναι πολύ μεγάλο) να μετρήσεις χρόνους αντήχησης σε μαγαζιά ή αντιπροσωπείες.
Φιξτ.
Άρον το σαλόνι σου και περιπάτει.

Reaction score
2.316
Καταλαβες τωρα τι γινεται.Πρακτικα αρχικα μετακομιζεις,στη συνεχεια στο νεο σπιτι μετρας,αγοραζεις δυο τρια υποβαθυφωνα να υπαρχουν και μετα ξαναμπαινεις εδω και ρωτας (και θα δουμε).Ετσι εχουν κανει ολοι εδω.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.871
Καταλαβες τωρα τι γινεται.Πρακτικα αρχικα μετακομιζεις,στη συνεχεια στο νεο σπιτι μετρας,αγοραζεις δυο τρια υποβαθυφωνα να υπαρχουν και μετα ξαναμπαινεις εδω και ρωτας (και θα δουμε).Ετσι εχουν κανει ολοι εδω.
Βασικά, αφού έχει πικάπ, δε χρειάζεται τίποτα.
Είναι όλα καθωσπρέπει.

Reaction score
30.455
Βασικά, αφού έχει πικάπ, δε χρειάζεται τίποτα.
Είναι όλα καθωσπρέπει.
Εκείνο το μικαππαπεντε το χεις ακόμα;
Παίζει καλύτερα από το Dual του αλλού γιατρού;
:p:p:p
[DOUBLEPOST=1534586263][/DOUBLEPOST]
Θες μάγκνεπαν;
Θα τα σκίσει ρε ο YBA με 50watts...
Too much...!

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads