Αλλαγη κρανους

Reaction score
313
Απάντηση: Αλλαγη κρανους

Θα προτείνω το "Monza", από την Premier.
Από τα πιο ελαφριά κράνη της κατηγορίας (έχω ζυγαριά κουζίνας στο μαγαζί και ζυγίζω όλα τα κράνη που "πέφτουν" στα χέρια μου)

Επίσης, διάφορες ερωτοαπαντήσεις σχετικά με τα κράνη (αναπόφευκτα, αναφέρεται κυρίως στα Premier)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

αν και ειχα μονο 2 αγορασμενα κρανη, ειχα δοκιμασει καμποσα-πανω απο 30 διαφορετικα , και λεω1 εκει μεσα βαζεις το κεφαλι σου , το ποσο το κοστολογεις ειναι καθαρα δικο σου θεμα2 στα καλα κρανη τα πλενεις , καθαριζεις , αλλαζεις μαγουλα, και σηκωνουν επισκευει, στα φτηνα ΟΧΙ3 καλο ειναι σε καποιο καλο κρανος να το καθαριζεις μια φορα την βδομαδα εξωτερικα με καποιο αναλογο υγρο , και το καλοκαιρι να το περνας αλοιφη καπου καπου να του προστατευει το χρωμα4 ενα ελαφρυ κρανος υπερτερει σε ανεση σε πολυωρη χρηση.5 Τα καλα κρανη δεν εχουν ημερομηνια ληξης.6 γνωστος οδηγος ειχε φυγει σε πιστα με πολλα χιλομετρα , το κρανος πηγε ολανδια , επισκευαστηκε και ξαναχρησιμοιποιηται κανονικα.Με κατι φτηνιαρικο κατι τετοιο δεν παιζει.7 καλη αγορα και να μεινει για παντα αγρατζουνιστο.

Reaction score
5

Καλησπερα σε ολους!
Σκεφτομαι να αλλαξω το κρανος μου.
Πριν αποφασίσεις, ρίξε μια ματιά στα OGK...
Iαπωνικά κράνη με εξαιρετική ποιότητα και χαρακτηριστικά και ίσως το καλύτερο value for money της αγοράς...
Τα συστήνω ανεπιφύλακτα...
Θα τα βρεις στο ProRide που είναι και ο αντιπρόσωπος και κατά καιρούς κάνει 40% έκπτωση καθιστώντας τα πραγματική ευκαιρία!

Reaction score
2.001

Γιάννη full face οπωσδήποτε !!! Τα ανοιγόμενα δεν τα εμπιστεύομαι καθόλου, έχουν δεί πολλά τα ματάκια μου...
Συμφωνώ και επαυξάνω....!!!

Τίμιες επιλογές είναι και τα HJC που φέρνει η Colori στην Ελλάδα
Αγόρασα HJC για την γυναίκα, και έπαθα πλάκα με την καλή ποιότητα κατασκευής, τα πλενόμενα εσωτερικά (πολυ-πολυ βασικό για κράνος καθημερινής χρήσης) και για το αγωνιστικό κούμπομα με τους διπλούς κρίκους. Πολλά + για την κατηγορία τους.

Καλό είναι να δεις 2-3 διαφορετικές εταιρίες και 2-3 μοντέλα σε κάθε εταιρία.
Ακόμα και στο ίδιο νούμερο θα βρεις διαφορές στην αίσθηση στο κεφάλι....

Πρέπει όταν το φοράς στην αρχή να είναι σφιχτό αρκετά εως πολύ (χωρίς όμως να αισθάνεσαι δυσφορία)
Αυτή την στιγμή έχω ένα ARAI VIPER GT. Όταν πήγα να αγοράσω κράνος πριν 4 περίπου χρόνια, ήθελα να δώσω μέχρι 300 ευρο. Τελικά έδωσα 500 για το ARAI.
Ο λόγος ένας και πολύ σημαντικός: Ήταν το μόνο κράνος απο αυτά που δοκίμασα τότε (ARAI, SHOEI, NOLAN από 2 μοντέλα τουλάχιστον στην κάθε εταιρία) που ''κούμποσε'' με το κεφάλι μου...
Ότι και να σου πούμε έμεις, αν δεν βγείς να τα φορέσεις .....δεν θα κάνεις δουλεια...!!!

Reaction score
7

Και εγω θα προτεινω οπωσδηποτε fullface.Μπορεις να βρεις αξιοπρεπες κρανος ακομα και κατω απο 100 ευρω.

Κατα τη γνωμη μου 2 πραγματα παιζουν ρολο:

1)Να καλυπτει προδιαγρφες snell,dot ή ecer (οποτε εισαι ok απο ασφαλεια)
2)Να καθεται καλα στο κεφαλι σου (οποτε εισαι οκ απο ανεση)

Τιποτε αλλο....(σε μεγαλυτερη μηχανη θα σου ελεγα και για θορυβο αλλα με το scooter εισαι οκ)
Επισης προσεξε μην αγορασεις κρανος και πληρωσεις marketing

Reaction score
7

Να ενημερωσω οποιον μηχανοβιο ενδιαφερεται για κρανακι, πως τρεχει προσφορα απο Ελληνικο μαγαζι,το AGV K3 με γραφικα basic evil black, στα 120+10 μεταφορικα που ειναι καλη τιμη, ακομα και με Ευρωπαικα standard.

Εδω η προσφορα και οριστε και μια φωτο του κρανους:

Εγω μετα απο σχεδον 4 χρονια συμβιωσης με ενα nitro N750-vx (αξιοπρεπες για τα λεφτα του,αλλα πολυ θορυβωδες) εκανα την κινηση και σημερα εχω το K3 στα χερια μου!!!!:626::626:

Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,το βραδυ εχει σουνιαδα για περαιτερω ελεγχο :602:

Reaction score
5

Καλοφόρετο Άγγελε... Καλές βόλτες...

Μιας που ανέφερες τιμές κι απ΄οτι είδα το δικό σου είναι θερμοπλαστικό υψηλής αντοχής... και σε συνέχεια του προηγούμενου ποστ μου να αντιπαραβάλω υλικά κατασκευής, αεροδυναμικά χαρακτηριστικά και κυρίως τιμές στο OGK FF4 GP και στο ακόμα φθηνότερο OGK AEROBLADE MONDA που είναι το ίδιο σε χαρακτηριστικά και υλικά κατασκευής με μόνη διαφορά το βάρος...
Φυσικά δεν τα προτείνω γιατί έχω να κερδίσω κάτι, απλά δεν τα ξέρει πολύς κόσμος κι αξίζουν πραγματικά της προσοχής σας...

Reaction score
5.971

Τελικα μετα απο ελαχιστο,λογω χρονου ψαξιμο,αγορασα προχθες αυτο.
http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=2625
Ηταν σε προσφορα στα 100 ευρω. Της δυο πρωτες μερες κοντεψα να παθω ασφυξια,λογω οτι ειχα συνηθησει σε ανοιγομενο κρανος,αλλα τωρα μια χαρα.Κουμπωσε πολυ καλα στα κεφαλι μου.

Reaction score
5.971

Ααα ξεχασα...στην Colori που πηγα να δω για κρανος,ειχε για οποιον ενδιαφερεται πολλες προσφορες σε μπουφαν. Χτυπησα ενα απο 299ευρω,στα 100!!

Reaction score
0

αν βγαίνω off μου λέτε,
αλλά ψάχνομαι κ εγώ για ανανέωση κυρίως ρουχισμού. Δεν καίγομαι για ότι πιο τελευταιας σειράς κλπ. Εκτός από Colori έχω ακούσει για ενα στοκ στην Π. Ραλλη και ένα άλλο στην Ηλιούπολη (Κεφαλληνίας 44 νομίζω). Τί έχετε να προτείνετε;

Reaction score
2.001

αν βγαίνω off μου λέτε,
αλλά ψάχνομαι κ εγώ για ανανέωση κυρίως ρουχισμού. Δεν καίγομαι για ότι πιο τελευταιας σειράς κλπ. Εκτός από Colori έχω ακούσει για ενα στοκ στην Π. Ραλλη και ένα άλλο στην Ηλιούπολη (Κεφαλληνίας 44 νομίζω). Τί έχετε να προτείνετε;
Στην Πέτρου Ραλλη έχει πολλά μπουφάν και παντελόνια απο καλές εταιρείες και με αρκετά καλες τιμές.
Αξίζει να πας μια βόλτα να δείς. Όλα είναι μάλλον περασμένων ετών που έχουν μείνει στοκ. Όταν θα αλλάξω μπουφάν θα πάω σίγουρα απο εκεί.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.688
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis