Αλλαγη πανιου

Reaction score
9
Απάντηση: Αλλαγη πανιου

Να σου πω την αληθεια ειναι ο πρωτος μου προβολεας αλλα πιστευω οτι εχει αρκετο φως.
Η αποσταση Φ-Ο ειναι 5 μετρα.Ναι ο PT-AX200E ειναι.

Reaction score
15.548

κοιτα μονο να μην ειναι πανω απο 5μ γιατι εισαι οριακος σε ζουμ.......
..δλδ μεχρι 5.1μ για 84" οθονη.

οποτε,αφου ειναι κλειστο το ζουμ τοσο πολυ,εχεις και λιγοτερο φως.....οποτε λευκη οθονη θες...

εαν ομως μπορεις να τον βαλεις ποιο κοντα στα 3 μετρα,τοτε θες γκρι οθονη....

το ζουμ επηρεαζει αρκετα την φωτεινοτητα ενος προβολεα....και ειδικα αυτον που εχει μεγαλο ευρος .....

Reaction score
0

Κωστα για τον επσον 5900 τι λες τελικα?Και εγω για 84" παω τελικα Δεν τον εχω στησει ακομα,περιμενω να αποφασισω για το πανι.Σιγουρα το γκρι θα ενισχυσει το μαυρο του (που σιγουρα δεν ειναι σαν του 9000),αλλα απο την αλλη φοβαμαι οτι στο 3d λογω γυαλιων θα ειναι ακομα πιο σκουρα.Εχω μπερδευτει πολυ και δε μπορω να αποφασισω..Στα ξενα φορουμ υποστηριζουν το 95% τη λευκη οθονη...Μακαρι να μπουσαμε να τα δουμε πριν αποφασισουμε..αλλα ξρω οτι αυτο δε γινεται

Reaction score
15.548

ο 5900 δινει 84" απο 2.5-4μ.(φακο-οθονη)

φως εχει καργα...οποτε γκρι

Reaction score
0

Τελικα παρηγγειλα τη γκρι απο Αγγλια,ζητησα να μου στειλουν και το καταλληλο καλωδιο,διοτι εχουνε διαφορετικες μπριζες απο τις δικες μας..Ελπιζω να ειναι οκ,ειδικα στο 3D,Βγηκε στα 360 ευρω μαζι με τα μεταφορικα,νομιζω δικαια τιμη σε σχεση με τα 600 και που ζητανε για τις επωνυμες.ειναι και με πρεταντηρες..για να δουμε τι θα δουμε..ελπιζω να βγει καλη και ο συνδυασμος με τον epson 5900 να βγει καλος..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ισιδωρε παρε τηλεφωνο....κατεπιγον,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Reaction score
19

εχω τον EPSON EMP-TW3000 αποσταση Φ-Ο 4.30 και ο τοιχος 3Χ3 και σκεφτομαι να παρω αυτην
http://www.visivo.de/en/Electric-Sc...rast/Electric-Screen-Contrast-16-9/91955.html

το δωματιο ειναι σκοτεινο,τι λετε;
βρηκα την λυση απο διπλανο φορουμ με λευκο πανι gain 1.0 και 110 ιντσες,ευχαριστω

Reaction score
15.548

Τελικα παρηγγειλα τη γκρι απο Αγγλια,ζητησα να μου στειλουν και το καταλληλο καλωδιο,διοτι εχουνε διαφορετικες μπριζες απο τις δικες μας..Ελπιζω να ειναι οκ,ειδικα στο 3D,Βγηκε στα 360 ευρω μαζι με τα μεταφορικα,νομιζω δικαια τιμη σε σχεση με τα 600 και που ζητανε για τις επωνυμες.ειναι και με πρεταντηρες..για να δουμε τι θα δουμε..ελπιζω να βγει καλη και ο συνδυασμος με τον epson 5900 να βγει καλος..
καλοριζικη........θελουμε φωτο-εντυπωσεις....

Reaction score
9

Μετα απο παροτρυνση του Αργυρη κρεμασα στα δυο κατω ακρα της οθονης μικρα βαριδια και η κατασταση βελτιωθηκε σε μεγαλο βαθμο.

Reaction score
0

Μολις κατεφτασε η οθονη...σε 4 μερες ηρθε απο Αγγλια...κατευθειαν στο σπιτι...Σε λιγο ανοιγω το κουτι...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.589

Μολις κατεφτασε η οθονη...σε 4 μερες ηρθε απο Αγγλια...κατευθειαν στο σπιτι...Σε λιγο ανοιγω το κουτι...
Ποιά οθόνη τελικά και από πού?

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Αλλαγη πανιου

Καλορίζικη!θέλουμε εντυπώσεις γιατί δείχνει πολύ ενδιαφέρον!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης