Αλλαγη πανιου

Reaction score
0
Απάντηση: Αλλαγη πανιου

Η οθονη δειχνει καλη με καλο υφασμα..ποιοτικο...οπως ακριβως στις φωτογραφιες...Μολις ξεπερασουμε αυτην την ιωση θα αρχισουμε τα στησιματα εδω...Θα ακολουθησουν και φωτογραφιες...

Reaction score
0

Λεω να την παω στο εξοχικο να κανει παρεα στον παλιο benq pe 5120..Γιατι ρωτας?

Reaction score
15.548

αν μπορουσες,να τις εβαζες διπλα διπλα για να μας πεις εντυπωσεις....εστω και προχειρα..αλλα το βλεπω δυσκολο.

Reaction score
0

ναι ειναι δυσκολο,αν και το παλιο πανι ακομα ειναι στη θεση του... να προβαλω με τον επσονα,τραβηξω μερικες φωτο και μετα να βαλω το καινουργιο και να κανω το ιδιο με τα ιδια πλανα...μαλλον κατι τετοιο θα παιξει...

Reaction score
384

να δω ποτε θαρθεις για καφε ......-------.........
Εχω καιρο να ερθω Ελλαδα γι'αυτο και χαθηκα. Οταν με το καλο....θα σε παρω τηλ.:619:

Reaction score
1.560
αλλος ενας με e-screen σταθερη οπου εχει ηδη ζαρες
σκεφτομαι μιας που παω σε καινουργιο σπιτι συντομα να αλλαζα και πανι,λεω να παρω ηλεκτρικο αρα περιμενω νεα σου reptile

μια βοηθεια για αποσταση 4μ και προβολεα benq6000 για ποσες ιντσες παω?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

4 μετρα ?
αποσταση θεασης
αποσταση προβολεα

Reaction score
1.560
και τα δυο
4.35 αποσταση τοιχου αρα η θεαση θα ειναι στα 4μ,τωρα σε οτι αφορα τον προβολεα μπορει να μπει απο 4,10 και κατω

Reaction score
1.560
Μετα και απο παρότρυνση του spilegou λεω να παω σε πανι 120'' για αποσταση 4μ και με προβολεα τον Benq6000

Ενας που εχω βρει και μου αρεσει ειναι ο http://www.skroutz.gr/c/246/othones-provolis.html?keyphrase=Lumene+Majestic+Premium+300C

Επειδη σκεφτομουνα να μην ξεπερασω τα 1000 ευρο θα ηθελα εαν εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο καλο και εως 1000 στις 120"

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut