Αλλαγη χρωματος - βαψιμο ηχειου??

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.199
Ρε φιλαράκι τα καλούπωσες σε οικοδομή?Πολύ προχώ!!Για πες διαδικασία και υλικό,να φανταστώ ότι ξήλωσες τον καπλαμά και μετά έγινε στρώση?Κόστος?

Reaction score
214
Ειναι η λεγομενη πατητη τσιμεντοκωνια
ΔΕΝ εχει πειραχτει καθολου απο κατω η αρχικη καμπινα.
Η διαδικασια ηταν σε 3 σταδια απο οτι μου περιεγραψε ο μαστορας εκει
1) ασταρωμα , χωρις να αφαιρεσει ομως τον καπλαμα που ειχαν τα ηχεια
2) μετα βαζει το υλικο αυτο της τσιμεντοκωνιας (ρητινη και κατι αλλο μειγμα)
3) βερνικια στο τελος 2 φορες

Επειδη του ανεφερα οτι η καμπινα "τρωει ξυλο" οταν παιζει δυνατα , υπηρχε ο φοβος να "πεταξει" το υλικο αυτο η' να το ραγισει.
Για τον λογο αυτο αλλαχτηκε το κλασικο ποσοστο ρητινης που βαζει και εβαλε το μεγιστο δυνατο , κατι που σημαινει οτι εγινε οσο πιο ελαστικο γινεται.
Το παχος της ολης επιστρωσης ειναι 2-4 χιλιοστα (σβηνει-λεπταινει οσο πλησιαζουμε μπροστα, οπου το ηχειο μου ειναι απο κατασκευης μαυρο ματ , και δεν ηθελα να το πειραξω εκει)

Θεωρητικα εχουμε μια καμπινα η οποια ειναι ενα κλικ πιο στιβαρη
Αλλαγη σε ηχο λογω αυτης της επεμβασης δεν μπορω να ξερω αν ειχα (θα ειχε κατι και θεωρω θετικο) , διοτι μεχρι να γινει η αλλαγη χρωματος , εγιναν τεραστιες επεμβασεις στα ηχεια απο τον Argi
Eιχαμε επεμβασεις σε crossover , σε μεγαφωνα , σε κορνα , σε ολες τις καλωδιωσεις , νεες μπορνες , ενισχυσεις στο εσωτερικο της καμπινας κλπ..... Οποτε επειδη το ηχειο βελτιωθηκε σε τεραστιο βαθμο και ολα εγιναν ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ και οχι σταδιακα , δεν εχω επιγνωση τι αλλαγες επεφερε στον ηχο το καθε ενα απο τα παραπανω .....
[DOUBLEPOST=1441832962][/DOUBLEPOST]Α εχω και μια φωτο ενω ηταν γυμνες οι καμπινες , λιγο πριν παραλαβω

Attachments

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Μεγειά τα "νέα" ηχεία λοιπόν,
Πραγματικά το "μπετό" δείχνει πολύ όμορφο για το δικό μου γούστο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members