Ειναι η λεγομενη πατητη τσιμεντοκωνια
ΔΕΝ εχει πειραχτει καθολου απο κατω η αρχικη καμπινα.
Η διαδικασια ηταν σε 3 σταδια απο οτι μου περιεγραψε ο μαστορας εκει
1) ασταρωμα , χωρις να αφαιρεσει ομως τον καπλαμα που ειχαν τα ηχεια
2) μετα βαζει το υλικο αυτο της τσιμεντοκωνιας (ρητινη και κατι αλλο μειγμα)
3) βερνικια στο τελος 2 φορες
Επειδη του ανεφερα οτι η καμπινα "τρωει ξυλο" οταν παιζει δυνατα , υπηρχε ο φοβος να "πεταξει" το υλικο αυτο η' να το ραγισει.
Για τον λογο αυτο αλλαχτηκε το κλασικο ποσοστο ρητινης που βαζει και εβαλε το μεγιστο δυνατο , κατι που σημαινει οτι εγινε οσο πιο ελαστικο γινεται.
Το παχος της ολης επιστρωσης ειναι 2-4 χιλιοστα (σβηνει-λεπταινει οσο πλησιαζουμε μπροστα, οπου το ηχειο μου ειναι απο κατασκευης μαυρο ματ , και δεν ηθελα να το πειραξω εκει)
Θεωρητικα εχουμε μια καμπινα η οποια ειναι ενα κλικ πιο στιβαρη
Αλλαγη σε ηχο λογω αυτης της επεμβασης δεν μπορω να ξερω αν ειχα (θα ειχε κατι και θεωρω θετικο) , διοτι μεχρι να γινει η αλλαγη χρωματος , εγιναν τεραστιες επεμβασεις στα ηχεια απο τον Argi
Eιχαμε επεμβασεις σε crossover , σε μεγαφωνα , σε κορνα , σε ολες τις καλωδιωσεις , νεες μπορνες , ενισχυσεις στο εσωτερικο της καμπινας κλπ..... Οποτε επειδη το ηχειο βελτιωθηκε σε τεραστιο βαθμο και ολα εγιναν ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ και οχι σταδιακα , δεν εχω επιγνωση τι αλλαγες επεφερε στον ηχο το καθε ενα απο τα παραπανω .....
[DOUBLEPOST=1441832962][/DOUBLEPOST]Α εχω και μια φωτο ενω ηταν γυμνες οι καμπινες , λιγο πριν παραλαβω