- Reaction score
- 37
Καλησπερα σε ολους, μετα απο πολλα χρονια και μετα απο πολλα προβληματα με τον παλιό μου AVR (onkyo TX-SR606) αποφάσισα να κανω το μεγαλο βημα και να τον αλλαξω.
Φυσικα λεφτα για καινουργιο δεν υπηρχαν, ετσι στραφηκα στην λυση του μτχ. Το εψαξα πολυ το θεμα και στο τελος πηρα εναν pioneer sc-lx83. Ξερω, ειναι λιγακι παλιος σαν μοντελο, αλλα για τις αναγκες που εχω εγω (ενα δωματιακι 12 τμ ) δεν νομιζω να μου πεσει λιγος
.
Τα ηχεια μου ειναι μικρα (παντα σε σχεση με τα δικα σας τερατα Yamaha NFS-150PBL με κεντρικο ενα Yamaha NS-C444, τα υπολοιπα ειναι λιγο...οτι ναναι
) και η ενταση που παιζει ειναι με το ζορι στο -25. Φυσικα οπως και πληθωρα αλλων LX-83 που εχω διαβασει στο ΝΕΤ εχει το γνωστο προβλημα με το LAN του, το οποιο δεν καταφερα να λυσω ουτε με FIRMWARE UPGRADE. Ε τι να κανουμε...οταν θα μπορεσω θα τον φτιαξω.
Την γνωμη σας θα ηθελα, σαν αγορα ειναι καλη?
Φυσικα λεφτα για καινουργιο δεν υπηρχαν, ετσι στραφηκα στην λυση του μτχ. Το εψαξα πολυ το θεμα και στο τελος πηρα εναν pioneer sc-lx83. Ξερω, ειναι λιγακι παλιος σαν μοντελο, αλλα για τις αναγκες που εχω εγω (ενα δωματιακι 12 τμ ) δεν νομιζω να μου πεσει λιγος

Τα ηχεια μου ειναι μικρα (παντα σε σχεση με τα δικα σας τερατα Yamaha NFS-150PBL με κεντρικο ενα Yamaha NS-C444, τα υπολοιπα ειναι λιγο...οτι ναναι
Την γνωμη σας θα ηθελα, σαν αγορα ειναι καλη?