Αλλαγη TV

Reaction score
0
Εχω μια LG 37' και θελω να την αλλαξω.Θελω να παρω μια 37' αλλα να ειναι 1080 και οπωσδηποτε να εχει PIP ανεξαρτητου μαρκας..δεν εχω τετοια κοληματα αν και το σερβις της LG ηταν εξαιρετικο οταν το χρειαστηκα.
Το θεμα ειναι αν υπαρχει καποια τηλεοραση τωρα,που να ανταποκρινετε σε αυτα που ζηταω η αν θα'πρεπε να κανω καποιο καιρο υπομονη για καποιο καινουργιο μοντελο.
Τα χρηματα που διαθετω ειναι μεχρι 2500ε.
Αναζητησα στην σχετκη λιστα του φορουμ αλλα εχει παλαια μοντελα.

Reaction score
0
Εχω μια LG 37' και θελω να την αλλαξω.Θελω να παρω μια 37' αλλα να ειναι 1080 και οπωσδηποτε να εχει PIP ανεξαρτητου μαρκας..δεν εχω τετοια κοληματα αν και το σερβις της LG ηταν εξαιρετικο οταν το χρειαστηκα.
Το θεμα ειναι αν υπαρχει καποια τηλεοραση τωρα,που να ανταποκρινετε σε αυτα που ζηταω η αν θα'πρεπε να κανω καποιο καιρο υπομονη για καποιο καινουργιο μοντελο.
Τα χρηματα που διαθετω ειναι μεχρι 2500ε.
Αναζητησα στην σχετκη λιστα του φορουμ αλλα εχει παλαια μοντελα.
Αν ειναι ετσι τοτε σου προτεινω να παρεις μια LG............

Reaction score
0
Ναι αλλα το θεμα ειναι ποιο μοντελο??Αν ηταν ενημερωμενη η σχετικη πολυ καλη λιστα του φορουμ θα κοιτουσα εκει...επισεις ψηνομαι και για καμια ΑΜΟΙ..το νεο μοντελο θαχει pip/pap?Γενικα θελω καποιο νεο μοντελο και ειμαι θετικος για AMOI/LG

Reaction score
0
Ναι αλλα το θεμα ειναι ποιο μοντελο??Αν ηταν ενημερωμενη η σχετικη πολυ καλη λιστα του φορουμ θα κοιτουσα εκει...επισεις ψηνομαι και για καμια ΑΜΟΙ..το νεο μοντελο θαχει pip/pap?Γενικα θελω καποιο νεο μοντελο και ειμαι θετικος για AMOI/LG
Καλα για την AMOI δεν το συζητω,ειναι μια πολυ καλη ΤV -συμφωνα με τα παιδια του φορουμ-και εχει τα παντα(για την τιμη της βεβαια ...προκληση)

Reaction score
0
Amoi και απο μένα! Περιμένω να έρθει η κανούργια σειρά και σιγά-σιγα θα χτυπήσω και εγω μία...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv