Αλλαγη?

Reaction score
1
Φίλε Ανδρέα,

Όσοι σε ξέρουν... προφανώς ήδη γνωρίζουν τί άνθρωπος είσαι!
Όσοι σε γνωρίζουν... προφανώς ήδη θα ξέρουν με τί άνθρωπο έχουν να κάνουν!

Για τους υπόλοιπους... η γνώμη τους σεβαστή και δικαίωμά τους, αλλά ως εκεί.-

Φίλε κάθε επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα!
Είναι τυχερός όποιος σου πρότεινε να συνεργαστείς μαζί του!
(αν και επειδή κάπου "πάει" το μυαλό μου μάλλον θα είναι αμοιβαίες οι τύχες σας...)

Καλή δύναμη, και καλή αρχή!!!
Και μην ξεχνάς: στη ζωή κάθε τέλος και μία καινούργια αρχή ;-)

Reaction score
50
Καλή επιτυχία Ανδρέα! Ό,τι καλύτερο εύχομαι στο νέο σου ξεκίνημα και προφανώς δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι για τις... κακογλωσσιές!

Reaction score
0
Καλές και πολλές επιτυχίες και από εμένα. Ένας άνθρωπος με το δικό σου επικοινωνιακό χάρισμα, όταν δραστηριοποιείται σε παροχή υπηρεσιών, είναι να κρίμα να το κάνει από την θέση του υπάλληλου, ή έστω, του "ειδικού" συνεργάτη. Είμαι σίγουρος ότι θα πάτε καλά.

Reaction score
1
Ανδρέα σου εύχομαι ολόψυχα κάθε επαγγελματική αλλά και προσωπική επιτυχία ...!!!!!!

Είμαι εκ των προτέρων σίγουρος οτι θα πετύχεις και απο την μεριά του επιχειρηματία διότι και καλό παιδί είσαι , και καταπληκτικός πωλητής.

Το γεγονός μάλιστα οτι θα συνεργάζεσαι με άλλον εξίσου σπουδαίο και σημαντικό στο είδος του , επαγγελματία, αυτό προεξοφλεί την ΕΠΙΤΥΧΙΑ σας.

Ο χώρος που κινήστε , εχει ανάγκη απο σωστούς , καταξιωμένους και εμπειρους ανθρώπους .

ΟΛΟΘΕΡΜΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ...!!!!!!

υ.γ. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου

Reaction score
313
Απάντηση: Αλλαγη?

Δε νομίζω πως περιμένουμε οτιδήποτε λιγότερο από το "εξαιρετικό"...

Καλή δύναμη!

Reaction score
51
Ομολογώ πως βλέποντας τον τίτλο "αλλαγή" , σκέφτηκα πως κάτι για το Πασοκ θα έγραφες, αλλά διαψεύθηκα!!!:happy_9:

Ο Ανδρέας Καφάτος συγκαταλέγεται σε μία ομάδα ανθρώπων που είναι "ευλογία" για τον καθένα που τον γνωρίζει ή τον έχει φίλο.
Εχει αποδείξει μέσα στην κοινότητα που ο ίδιος δημιούργησε το ήθος του, την ανθρωπιά του και την μεγάλη διακριτικότητα του ειδικά σε οιαδήποτε συνδιαλλαγή (υλική, ηθική και διαπροσωπική).

Οτι και να κάνει στην ζωή του, πάντα θα έχει φίλους που θα τον ακολουθούν και θα τον τιμούν με την παρουσία τους.
Οπως και πάντα θα έχει και ζηλόφθονες εχθρούς που και αυτοί θα σιωπούν μέσα απο την ανυπαρξία επιχειρημάτων εναντίον του.

Ανδρέα σου εύχομαι καλή επιτυχία στο νεο σου εγχείρημα και να είσαι πάντα καλά!!!:happy_4: :happy_4: :happy_4:

Reaction score
6

Αν και καποιοι το ξέραμε εδώ και καιρο , παρολα αυτά αιφνιδιάστηκα καθως ηρθε νωρίτερα από ότι περιμενα.

Σας εύχομαι καλη επιτυχία σε αυτην την νεα προσπάθεια .
Οσο για το avsite τα πραγματα μονο καλυτερα θα γινουν από αυτην την κίνηση.
Ανυπομονώ για το νέο συγκριτικό στους νεους χωρους.
Εχουμε να δουμε εξαιρετικά πράγματα στους προσεχείς μήνες.

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Αντρέα μου, σου (σας) εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου, καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα..

Σίγουρα όλη η ομάδα του AVSite θα είναι σρο πλευρό σας να σας στηρίξει αλλά και να σας στηρίζει πάντα.

Όσο για τις κακές γλώσσες σου είπα κάτι το Σάββατο: "Στην καρυδιά που έχει καρύδια πετάνε πέτρες" ή αν θές σκέψου και το άλλο "Καλύτερα να σε ζηλεύουνε παρά να σε λυπούνται" :cool_4:

Και πάλι καλή αρχή :bravo: :bravo: :bravo:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αλλαγη?

Αντρέα μου, σου (σας) εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου, καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα..

Σίγουρα όλη η ομάδα του AVSite θα είναι σρο πλευρό σας να σας στηρίξει αλλά και να σας στηρίζει πάντα.

Όσο για τις κακές γλώσσες σου είπα κάτι το Σάββατο: "Στην καρυδιά που έχει καρύδια πετάνε πέτρες" ή αν θές σκέψου και το άλλο "Καλύτερα να σε ζηλεύουνε παρά να σε λυπούνται" :cool_4:

Και πάλι καλή αρχή :bravo: :bravo: :bravo:
γιατί πετάνε πέτρες και δεν την καίνε?????? αναρωτιέμαι τωρα εγω!!!!!!

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Μόνο στα Ζωνιανά τα καίνε όλα :happy_8: :cool_11: :cool_11:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.202

Τελικά Αντρέα είσαι μεγάλη σιγανοπαπαδιά!!!! "happy_1"

Καλή επιτυχία, αν και είμαι σίγουρος ότι θα την έχεις!!! :bravo: :bravo: :bravo:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ δεν θα πω ότι αιφνιδιάστηκα γιατί θα είναι ψέμα.

Μια αλλαγή στην επαγγελματική πορεία ενός ανθρώπου είναι πάντα ένα δύσκολο βήμα και μια αρκετά ψυχοφθόρα διαδικασία. Συνεπώς, όσο κι αν θέλω δεν μπορώ να προσπεράσω εύκολα το γεγονός, παρά το ότι προσωπικά βλέπω πολλά θετικά στην κίνηση αυτή του Ανδρέα και του Βαγγέλη. Είναι και οι δύο δικοί μας άνθρωποι και χαίρομαι από καρδιάς γιατί δημιουργούν κάτι μαζί. Δύο δραστήριοι άνθρωποι δημιουργούν, τι πιο φυσικό. Για το αποτέλεσμα δεν χρειάζεται σκέψη, είμαι σίγουρος γι αυτό από τώρα.

Δεν μπορώ να προσπεράσω εύκολα το γεγονός και για έναν ακόμη όμως λόγο. Γράφω σε ένα forum που ασχολείται με audio video. Η επιχειρηματική (πλέον) σχέση του ιδιοκτήτη του site αλλά και ενός συντονιστή του με το αντικείμενο, υπό κανονικές συνθήκες θα με είχε κάνει ήδη να παραιτηθώ αφού το προφανές είναι ότι σε αυτό που εγώ εννοώ χόμπι, όλα κινούνται γύρω από εμπορικά συμφέροντα. Κατά καιρούς άλλωστε κι εγώ ο ίδιος έχω ακούσει ότι είμαι υπάλληλος, ότι βγάζω λεφτά, ότι είμαι ένα γρανάζι κι εγώ της μηχανής. Η αλήθεια είναι ότι όποτε τα άκουσα με ενόχλησαν βαθύτατα και όποτε τα ξανακούσω το ίδιο θα με ενοχλήσουν. Με πατάνε στον κάλο κατά κάποιον τρόπο, αλλά από την άλλη ξέρω ότι τα λένε είτε από φθόνο είτε γιατί δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα.

Ανδρέα όσο και να αισθάνεσαι άσχημα, νομίζω ότι οφείλεις και οφείλουμε να πούμε ανοιχτά τι γίνεται εδώ, ποιός κάνει τι και γιατί το κάνει, με όλες τις λεπτομέρειες και όσο πιο αναλυτικά γίνεται. Αυτό είναι ένα τίμημα που δυστυχώς πρέπει τώρα να πληρώσεις και πρέπει να το πληρώνεις διαρκώς, σαν ένα είδος ενοικίου σε όσους διαβάζουν το εν λόγω site.

Αυτό που έχει σημασία όμως είναι οι συνθήκες.
- Είναι το AVSite ένα site που προωθεί μια συγκεκριμένη πραμάτεια?
- Είναι το AVSite έρμαιο των επιχειρηματικών συμφερόντων κάποιων?
- Είναι το AVSite στην τύχη των εν λόγω επιχειρηματιών?
- Αν κλείσουν αύριο την επιχείρηση θα κλείσει και το AVSite?
Και τελικά βάζει τα μέλη του το AVSite (ή ο ιδιοκτήτης) να υπηρετήσουν κάποια συμφέροντα προκειμένου να τους προσφέρει διαδικτυακή στέγη, στέγη για συγκριτικά, ακροάσεις, θεάσεις κλπ?

Υπό κανονικές συνθήκες λοιπόν που λέγαμε, τα πράγματα θα ήταν ακριβώς έτσι. Δεν σας κρύβω ότι επιφανειακά κι εγώ έτσι τα βλέπω. Καφάτος και Λάμπρου, αχτύπητο δίδυμο. Με ένα όμορφο μαγαζί και μερικές χιλιάδες μέλη σε ένα φόρουμ, τι μπορεί να πάει στραβά? Μερικά συγκριτικά και σε χρόνο dt το μαγαζί το ξέρουν και οι πέτρες. Πελατεία σταθερή, όλα καλά. Βέβαια που να ξέρει κανείς ότι δεν έχω αγοράσει ποτέ τίποτα από τον Καφάτο και μια φορά που ήθελα να πάρω ένα παθητικό προενισχυτάκι με έστειλε αλλού. Τέλος πάντων όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Και για να το καταλάβουμε αυτό, θα πρέπει να κάνουμε μια υπόθεση. Έστω ότι δεν δούλευε τόσο καιρό ο Ανδρέας στον χώρο, έστω ότι δεν έχει (πλέον) ο Ανδρέας και ο Βαγγέλης μαγαζί. Που θα κάναμε τα συγκριτικά, τι θα βλέπαμε σε αυτά, τι θα γράφαμε εδώ? Ούτε πρωτιές, ούτε συγκριτικά, ούτε tests. Κουβεντούλα κι άγιος ο Θεός, το πολύ να σχολιάζαμε τα σχόλια άλλων...
Ο χομπίστας όμως διψάει να ακούσει, να δει, να συγκρίνει. Έχετε σκεφτεί ποιά θα ήταν η λύση? Θα κυνηγούσαμε από πίσω (όσοι είχαμε όρεξη), αντιπροσώπους, περιοδικατζήδες και λοιπούς σαλαμέμπορους για να μας δώσουν να δούμε κανένα μηχανάκι να πάρουμε μια μυρωδιά από κανένα προβολέα ή κανένα ηχείο. Όταν παρακαλάς έναν έμπορο, αργά ή γρήγορα ξέρετε τι κάνει ε? Αν δεν ξέρετε να σας το πω εγώ. Βάζει όρους. Θα σου δώσω το μηχάνημα αλλά θα γράψεις ότι σου πω, θα κάνεις το test όπως σου πω, θα θα θα... Και άμα θες και καμιά καλή τιμή, θα γράφεις από το πρωί ως το βράδυ μόνο για το μηχάνημα που σου πούλησα, ώστε να το διαβάζουν όλη μέρα όλοι οι υποψήφιοι αγοραστές. Θα μου πείτε, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα? Όχι ακριβώς και φυσικά αυτά δεν είναι άσπρα - μαύρα. Μπορεί και μόνοι μας να πηγαίναμε καλά.

Εδώ είστε κι εδώ είμαι. Από τα χέρια μας έχουν περάσει άπειρα μηχανήματα. Ειδικά σε εκείνη την κατηγορία των προβολέων έχει γίνει το έλα να δεις. Ποτέ δεν έχει νιώσει κανείς υποχρέωση να πει έστω και μια απλή καλή κουβέντα για ένα μηχάνημα. Πάντα τα συμπεράσματα είναι με βαθμολογίες και έτσι γίνεται άμεσα αντιληπτό ποιός είναι καλύτερος από τον άλλον. Ποτέ δεν χαριστήκαμε σε κανέναν. Πολλές φορές πλακωθήκαμε και στο ξύλο γιατί δεν συμφωνούσαμε, είτε με το αποτέλεσμα είτε με την διαδικασία. Αν υπήρχαν άλλα στη μέση, όλα θα ήταν κατευθυνόμενα, όλα θα έβγαιναν κορυφαία, όλα θα ήταν μέλι γάλα. Και πάνω από όλα, κανείς δεν ένιωσε υποχρεωμένος ούτε καν στον Ανδρέα, που σκούπιζε μετά το μαγαζί από τις λάσπες που του αφήναμε. Βεβαίως κάποιοι έγιναν πελάτες. Πόσοι ρε παιδιά, πόσους προβολείς πήρατε εσείς σήμερα? Ξεχείλισε το χρήμα από τα μπατζάκια του υπαλλήλου Καφάτου, κάθε φορά που τον βλέπω του φεύγουν κατοστάευρα. Ο προηγούμενος καταστηματάρχης που σε κάποια φάση αναπάντεχα έγινε και φορουμάρχης και έκανε τέτοια κόλπα εξυπηρετώντας μέλη του φόρουμ, αυτή τη στιγμή δεν είναι ούτε καταστηματάρχης ούτε φορουμάρχης. Τα συμπεράσματα (για το χρήμα που έβγαζε) δικά σας...

Γιατί όμως κάθομαι και λέω όλες αυτές τις ιστορίες.
Έχω ένα κόλλημα με την λεγόμενη διαφάνεια. Θέλω όλα να είναι ανοιχτά, καθαρά και ξάστερα όχι μόνον σε εμένα και πέντε φίλους που τα ξέρουμε εκ των έσω αλλά και σε όσους δεν μας ξέρουν και δεν τους ξέρουμε γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην ακούσουμε σχόλια για την εξέλιξη αυτή στα επαγγελματικά του Ανδρέα. Δεν είναι κακό να βγάζει κάποιος το ψωμί του από μια δουλειά, ακόμη κι αν έχει ένα φόρουμ. Αρκεί οι συνθήκες να είναι σωστές και να μην το κάνει εις βάρος της πληροφόρησης ή της εκμετάλλευσης μελών. Εγώ πρότεινα στον Ανδρέα να βάλει στο προφίλ του το όνομα της εταιρείας. Ακόμη θυμάμαι ότι τόπος κατοικίας στο προφίλ του κάποτε έλεγε laserland και ήταν σωστό, έτσι έπρεπε να είναι. Το ίδιο πρέπει να κάνει και ο Βαγγέλης. Δεν έχουν να κρύψουν κάτι, δεν κάνουν κάτι κακό, πρέπει να είναι περήφανοι για το δημιούργημά τους και για την δουλειά τους.

Πρέπει να τονίσω ότι η τύχη αυτού του site δεν εξαρτάται από καμία δουλειά του Ανδρέα. Το site μας είναι αυτόνομο, συντηρείται μόνο του και ΑΥΤΟ είναι το πιο σημαντικό. Οφείλει πολλά στον Ανδρέα που το έφερε τόσο ψηλά αλλά είναι γεγονός ότι πλέον δεν χρειάζεται κανέναν. Βγάζει τα έξοδά του από τις διαφημίσεις του και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να μην εξαρτάται από κανέναν. Πρέπει να σας πω ότι στο site μας θέλουν διακαώς να διαφημιστούν ακόμη και εταιρίες άσχετες με το audio video. Συνεπώς δεν έχουμε ανάγκη τα χρήματα κανενός. Η ύπαρξη του Ανδρέα εξασφαλίζει το ότι δεν χρειάζεται να υποχρεωθούμε και σε κανέναν για να κάνουμε το χόμπι μας, τα συγκριτικά μας, να έχουμε έναν τέλειο χώρο. Μας έχει εξασφαλίσει σπίτι διαδικτυακό αλλά και σπίτι κανονικό και γι αυτό του χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Προσωπικά είμαι τόσο κολλημένος που εμμένω σε κάποιες αποφάσεις που πήρα εδώ και χρόνια. Θεωρώ ότι όλα αυτά είναι θέμα ανθρώπων και εκεί τελειώνω κάθε είδους συζήτηση. Τον Ανδρέα θα τον υποστηρίξω σε ότι κι αν κάνει απλά γιατί είναι φίλος μου και τον αγαπάω. Τα υπόλοιπα είναι μεταξωτές κορδέλες αλλά είμαι υποχρεωμένος να τα πω για να τα έχω καλά με την συνείδησή μου και το site. Για μένα τα γράφω, όχι για τον Ανδρέα.

Εύχομαι ότι καλύτερο στην νέα προσπάθεια, καλή δύναμη και μπόλικη υπομονή για να μας ανέχεσαι κι εσύ και ο Βαγγέλης.

Όλα θα πάνε καλά, είμαι σίγουρος! :cool_4:

Reaction score
3

Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε ο Αντρέας το thread με τρώει να το γράψω, αλλά και από την άλλη δε μπορώ…
Απλά ένα θα πω:
Αν και ο Αντρέας είχε κάποια σχέδια για το επαγγελματικό του μέλλον, τίμησε μέχρι και την τελευταία μέρα του στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ το ψωμί που έφαγε εκεί και την επαγγελματική του υπόσταση. Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως σε καμιά περίπτωση δε σαμπόταρε την πρώην για τη νυν, κάτι που από την άλλη θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως απιστία στη νυν. Αυτή είναι και η αιτία που αρκετοί από εμάς αιφνιδιαστήκαμε από αυτή την κίνηση του Ανδρέα, αφού δυο μέρες πριν παραιτηθεί, μπορεί κάποιοι να είχαμε δώσει και προκαταβολές για προβολείς, ενισχυτές και οθόνες και μπορεί, κάποιοι από εμάς, να έκανα και πενταψήφιο τζίρο…
Εν κατακλείδι, εάν ακούσω κάποιον να χαρακτηρίζει τον Αντρέας ως οπορτουνιστή ή εκμεταλλευτή της δεσπόζουσας θέσης που έχει, θα ξέρω ότι έχω να κάνω είτε με άσχετο, είτε με μικρόνοο, είτε με εχθρό.
Καλή επιτυχία Ανδρέα, Β.Λ.και όποιος άλλος είναι (εάν είναι), η συνεργασία σας είμαι σίγουρος ότι θα δώσει άλλον αέρα, ποιοτικότερο, στο χώρο.

NIX

Reaction score
0

Καλη αρχη,καλο ξεκινημα.Ευχομαι να ερθουν ολα πριμα. :cool_4:

Περιμενω,οπως φανταζομαι και οι υπολοιποι,με μεγαλη ανυπομονησια να δω τον καινουργιο χωρο.
Αν κρινω απ`αυτα που εχω μαθει θα πρεπει να ζαλιστουμε. :happy_9:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members