Αλλος για Ζακυνθο?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ο Β.Λαμπρου ειναι ηδη εκει.
Ο Αρβανιτακης ετοιμαζεται...
Η αφεντια μου επισης...

Αλλος για Ζακυνθο? :wink:

Reaction score
7
Μπαααα.... Ασε καλυτερα... Θα παω βορεια, σε αποσταση ασφαλειας απο εσας.... (Βεβαια θα ειμαι κοντα στο διδυμο Μπλατσιος-Τσαρουχας, αλλα τι να κανω)

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Ρε καθαρματα τι Blue train στη Ζάκυνθο μου γράφετε; :twisted:
Οι Aγγλοι που σοδομίζουν το νησί σε Λαγανά, Αργάσι και Καλαμάκι έχουν ανοίξει όλα τα αντίστοιχα καταστήματα που αρχίζουν απο Blue χρόοοονια τώρα. :mrgreen:

Πάντως όσοι δεν πήγατε να πάτε τρέχοντας.
Παραλίες με άμμο, δεν βαθαίνουν ξαφνικά, ειδικά για παιδιά.\
Χρώματα ανεπανάληπτα, Καραϊβική my ass.

Μη ξεχνάτε οτι Το Φίορο του Λεβάντε πήρε αυτή την ονομασία από τους Ιταλούς για το χρώμα που έχουν τα νερά του, χρώμα Λεβάντας :idea:

Οσοι έχετε μικρα παιδία βάλετε τον προορισμό, όσοι δεν έχετε και είστε ανύπαντροι στο Λαγανά, Αργάσι και Καλαμάκι δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσετε και πολύ για να ρίξετε καμιά 10ρια Αγγλίδες το βράδυ :mrgreen: :!: :mrgreen:

Εγώ γύρισα ήδη από εκεί και συνεχίζω στην Αμάρυνθο της Ευβοιας λίγες μέρες ακόμη, τα μπάνια του λαού. Από την αλλη εβδομάδα θα είμαι Fully reloaded for Avsite!!!!

Reaction score
52
Λέω να πάω και γώ 1η βδομάδα Σεπτέμβρη! (με γυναίκα και παιδί)
Ακούω μόνο σοβαρές προτάσεις από τους γνώστες! :cry:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Γιώργο.
Νο 1 για μένα Κερί. καλό και για διαμονή.
Απέναντι είναι το Μαραθονήσι. Θα πάθεις με τη παραλία.
Νο2 δίπλα μια μικρή παραλία Μαραθιάς
Νο3 Να πας οπωσδήποτε ναυάγιο αλλά ΟΧΙ με τη μονοήμερη εκδρομή από Ζακυνθο αλλά με καραβάκι από το Πόρτο Βρώμη.
Νο4 Παραλίες καλές από το Βασιλικό και κάτω, όπως και Τσιλιβί και Αλυκές.

Απέφυγε πάση θυσία ΛΑΓΑΝΑ, μετα Αργάσι και Καλαμάκι.
Αγγλοι.
Στο καλαμάκι έχει καλά εστιατόρια.

Να πάς οπσωδήποτε Παχιά Αμμο ή αλλιώς Κυψέλη. Εστιατόριο Βαρδίολα.
Super.

Υπέρατη θέα Ζακύνθου Μπόχαλη, πάνω από τη πόλη, αργά το απογευμα πριν τη δύση.
Για ότι άλλο θέλεις τηλέφωνο.

Reaction score
0
Hello guys!! Missed me?

Μπηκα μετά απο πολύυυυ καιρό γιατί υπηρετώ την μαμά πατρίδα στον ακριτικό έβρο. Internet Cafe στην Ορεστιαδα κι άγιος ο Θεός.

Όσο αφορά την ζάκυνθο, πήγα τα 2 προηγούμενα καλοκαίρια και πέρασα υπέροχα.

Στον λαγανά πήγαινε μια βόλτα έτσι για να δεις τι παίζει (χωρίς παιδιά μαζί). Εγώ όλο εκεί την έβγαζα. Έχουν γέλιο τα αγγλόπουλα. Ειδικά αν πετύχει club να είναι γεμάτο απο μέλη του club 18-30 θα τα δεις όλα...
Αργάσι έχει ελληνικού στυλ μαγαζιά.

Μην χάσεις με τιποτα τον Λημιώνα. Είναι κάτι σαν φυσική πισίνα στα δυτικά του νησιού. Θα μείνεις άφωνος. Ρώτα να σου πουν πως θα πας.

Κλασσικά θα πας στην μπόχαλη (δοκίμασε το γλυκό φρυγανιά) και στο ναυάγιο όπως σου είπαν και οι άλλοι. Στο κερί μπορείς να νοικιάσεις βάρκα και να πας βόλτα απέναντι στο μαραθωνήσι. Έχει γενικά πολλά πράγματα το νησί για να κάνεις.

Have a nice time.

Reaction score
51
[
Ρε καθαρματα τι Blue train στη Ζάκυνθο μου γράφετε; :twisted:
Οι Aγγλοι που σοδομίζουν το νησί σε Λαγανά, Αργάσι και Καλαμάκι έχουν ανοίξει όλα τα αντίστοιχα καταστήματα που αρχίζουν απο Blue χρόοοονια τώρα. :mrgreen:

!

Γιαυτό θα πάει ο σΚαφάτος.......... :roll: :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Mr sampalis να σου προτεινω κι εγω την παραλια της Δαφνης (εχει και λιγο χωματοδρομο) το Πορτο Ζορρο το Ιονιον-Μπανανα και το Πορτο Ρωμα για ψαρακι. Γιαννη ο σΚαφατος θα ειναι δεμενος απο το ποδι με αλυσιδα,μονο θα βλεπει παντα πισω απο τα σκουρα γυαλια του.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Σωστά, όλες αυτές οι παραλίες που λέει ο Νίκος είναι πανέμορφες, αμουδερές, μεγάλες, πολύ κοντα στο Βασιλικό δηλαδή όπως φτάνεις με το πλοίο στο νησί ο αριστερός δρόμος.
Να πας

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μόλις γύρισε ένας φίλος από Ζάκυνθο και μου είπε τα καλύτερα για το φετινό καλοκαίρι!

ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΥ HIGH TOY!

Πιστεύω βέβαια όποιος πάει εκεί να επισκευθεί και το περίφημο μπαράκι cherrybay...

V

VIDEOMIX

Guest
:shock: :shock: :shock:
20 Αυγούστου έλεγα να ξαναπάω Κώ. Ομως μετά απο το φωτορεπορτάζ αυτό.... :?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.134
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt