Αμεση βοηθεια για αγορα ηχειων...Pls!!!

Reaction score
0
Γεια σας,εχω τον av Sony STR DB 2000, 6x120W και ενδειαφερομαι να αγορασω αμεσα ζευγαρι ηχειων,στηλες,κατα προτιμηση,για χωρο 20τμ.Η αγορα θα γινει αμεσα(εντος των ημερων ανεβαινω Αθηνα).Tτμη μεχρι 350 ευρω με το ζορι!Εχω υπ οψιν μου τα....
1.Wharfedale 8,4 (Best bye "what hifi")
2. -"- Harus 4000 home dj
3. -"- Diamond 9,4
4.Sony SS-MF 450H
5.Energy connoisseur C-300.
Ποια απ ολα μου προτεινετε?Eχω χρονο μεχρι την Παρασκευη το βραδυ που θα γυρισω απο Αθηνα-Πατρα με τα ηχεια αγκαλια!Λογω waf τα θελω σε μαυρα.Ποιο καταστημα μου προτεινετε για ποικιλια και καλες τιμες?Στη στοα Φεξη παιζονται καλες τιμες?
Τα ως ανω θα δεσουν με κεντρικο που εχω B&W VM-1?
Θα παρακαλουσα οποιον εχει ενα απο τα ως ανω μοντελα να μου πει αν αξιζουν.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Αμεση βοηθεια για αγορα ηχειων...Pls!!!

Μία μικρή ένσταση για το είδος του ηχείου που θέλεις να αγοράσεις. Ο χώρος σου είναι οριακός για ηχείο δαπέδου, και αν έχει καμιά περίεργη γεωμετρία τότε μάλλον δεν θα σου βγει σε καλό.

Από αυτά τώρα που αναφέρεις προτιμώ το Diamond 9.4. Για μαγαζιά του χώρου μπορείς να πάρεις ένα από τα γνωστά περιοδικά και να δεις διευθύνσεις. Καλό είναι πριν επισκεφτείς κάποιον να καλείς στο τηλέφωνο και να ρωτάς για ωράρια κλπ, αλλά και για το πια ηχεία μπορείς να ακούσεις.

Τέλος αρκετοί καταστηματάρχες είναι μέλη του avsite και σίγουρα θα σε βοηθήσουν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas