Ανάλυση CRT

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Όταν ρώτησα γνώστες του αντικειμένου για την ανάλυση που θα έχει ένας CRT ας πούμε ο sony G70 σε 4:3 έχει 1600Χ1200 = 1,920,000 μου είπαν ότι σε 2,35:1
θα είναι πολύ μικρότερη, γιατί κόβει την εικόνα, έγραψα λοιπόν και στο AVSforum και η απάντηση ήταν ότι η ανάλυση παραμένη η ίδια απλά πιέζης την εικόνα!! τις παραθέτω.....

1η you just squeeze it vertically
2η You get 1600X (1200/2.35)
3η I depends on what he was asking, If he wants to know the active video area than it is correct. However you are right that the total area will remain the same.

Δηλαδή εγώ τώρα τι πρέπει να καταλάβω, που είμαι και λίγο χαζός!!!
Η εικόνα θα έχει πιό μικρή ανάλυση? ή θα έχει την ίδια ανάλυση (1600Χ1200)? ρωτάω γιατί τότε έχουμε περίπου όλη την ανάλυση HD!
Εάν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίση, στο ίντερνετ δεν βρίσκω τίποτα.

Reaction score
8.350
φιλε μου ο G70 παντως ειναι 1700Χ1200.αυτο που σου ειπαν απλα ειναι για την αναλυση της βιντεοεικονας.η αναλυση του προβολεα δεν αλλαζει!!!!δεν καταλαβαινω τι σε μπερδευει.......
παντως νομιζω αυτο που θελεις ειναι να καταλαβεις αν μπορει να δειξει Full Hd με 1:1.Προφανως οχι αφου πρeπει να κανει scaling,απ'την αλλη ομως ,ποσο σημασια εχει αυτο?Η αναλυση εχει σημασια αλλα εχει παραγινει το θεμα αυτο.
Πολλοι αλλοι παραγοντες εχουν πολυ μεγαλυτερη σημασια για την καλη εικονα κατα τη γνωμη μου.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Ανάλυση CRT

Δημήτρη έχεις δίκιο, αλλά όλους τους άλλους παράγοντες ο CRT τους έχει καλύψει!!! IMHO πάντα. ακριβώς αυτό, η ανάλυση της βιντεοεικόνας HD, δέν θα είναι αυτή του προβολέα? Εννοώ όταν δώσω 1920Χ1080, ο προβολέας δεν θα το κάνει 1700Χ1200? Εγώ νομίζω πώς ναι!!! αλλά προτιμώ και μια άλλη γνώμη, για να σιγουρευτώ!!!

Reaction score
8.350
θεωρητικα, μονο ο 9ιντσος μπορει να αναλυσει πληρως τα 1080p.Απ την στιγμη ομως που προβολεας κλειδωσει το σημα μονο εκ του αποτελεσματος μπορεις να τον κρινεις.Επειδη ομως βλεπω οtι σε απασχολει πολυ αυτο,νομιζω οτι πρεπει να πας σε 9ιντσο αν αποφασισεις ν'αγορασεις CRT.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.483
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid