Ανάμεσα σε 4 ενισχυτές ποιόν θα διαλέγατε ?

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Ανάμεσα σε 4 ενισχυτές ποιόν θα διαλέγατε ?

Πάρε τον Yamaha.Οι άλλοι μπορεί να είναι καλύτεροι σε επιμέρους τομείς (σε ισχύ ο ένας,στις μεσαίες συχνότητες ο άλλος κτλ) άλλα σε συνολική απόδοση,αξιοπιστία,κατασκευή δεν τον βλέπουν ούτε με κυάλια..
Σωστός!

Reaction score
0
Απάντηση: Ανάμεσα σε 4 ενισχυτές ποιόν θα διαλέγατε ?

Εχει κάποιος εμπειριά απο αυτον τον τελικό Marantz MM 8003 ?

Reaction score
47
Re: Απάντηση: Ανάμεσα σε 4 ενισχυτές ποιόν θα διαλέγατε ?

Μήπως γνωρίζει κάποιος μαγαζί στην θεσσαλονίκη που να έχει τον Harman H990 να πάω να τον ακούσω?
Εγώ τον αγόρασα από το κατάστημα spectra στη συμβολή των οδών Β.Όλγας και Καλλιδοπούλου (τηλ 2310534004)
Ρώτα μήπως μπορούν να σου φέρουν ντέμο από Αθήνα. Μάλιστα, είναι και σημείο πώλησης Νταλί, οπότε μπορεί να έχεις την τύχη να ακούσεις από κοντά τον συνδυασμό σου.
Αν ενδιφέρεσαι πάντως να δεις και να ακούσεις από κοντά τον ενισχυτή με τα ηχεία μου (683), το κανονίζουμε με πμ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανάμεσα σε 4 ενισχυτές ποιόν θα διαλέγατε ?

Αν ενδιφέρεσαι πάντως να δεις και να ακούσεις από κοντά τον ενισχυτή με τα ηχεία μου (683), το κανονίζουμε με πμ.
Steppenwolf έχεις πμ.

I

iason

Guest

προσθέστε ακόμα ενα αρκετά αξιόλογο LEEMA pulse

Reaction score
0

Ρε παιδιά, επειδή κι εγώ για ενισχυτή ψάχνω, είμαι ανάμεσα σε creek destiny και τον yamaha as1000. Το θέμα είναι ότι μέχρι τώρα που ο destiny ήταν ποιο ακριβώς, δεν υπήρχε σύγκριση. Τωρα όμως είναι περίπου στην ίδια τιμή, εξού και ο προβληματισμός. Από ότι βλέπω εδώ περισσότερο στον yamaha τείνουν οι περισσότερο. Ισχύει ή είναι απλώς η εντυπωσή μου?

Reaction score
655

ανάλογα και τα υπόλοιπα μηχανήματα σου, ποιά είναι;

Reaction score
0

τι ενισχυτή εχεις; και τι βελτίωση θέλεις;
Είναι ο technics su-vz320 και θα εκπλαγώ αν τον έχει ακούσει κάποιος. τώρα στο θέμα του τι βελτίωση θέλω, για αρχή θα ήταν καλό να μπορεί να οδηγήσει τα ηχεία μου χωρίς να ζορίζεται τόσο πολύ όσο αυτός που έχω. Και το κυριότερο από όλα, ηχητική βελτίωση που μάλλον είναι αυτονόητο. Τώρα αν θες να ακούσεις ακριβώς τι θέλω να βελτιωθεί, αυτό δεν μπορώ να το κάνω γιατί το βρίσκω λίγο δύσκολο να εξηγήσω αυτό που ακούω.

Reaction score
655

να τους ακουσεις αν μπορεις και τους δυο,
λογικά σου κάνουν...

ο Destiny λογικά έχει καλύτερη phono,
αλλά βλέπω χρησιμοποιείς δικό σου...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Είναι ο technics su-vz320 και θα εκπλαγώ αν τον έχει ακούσει κάποιος. τώρα στο θέμα του τι βελτίωση θέλω, για αρχή θα ήταν καλό να μπορεί να οδηγήσει τα ηχεία μου χωρίς να ζορίζεται τόσο πολύ όσο αυτός που έχω. Και το κυριότερο από όλα, ηχητική βελτίωση που μάλλον είναι αυτονόητο. Τώρα αν θες να ακούσεις ακριβώς τι θέλω να βελτιωθεί, αυτό δεν μπορώ να το κάνω γιατί το βρίσκω λίγο δύσκολο να εξηγήσω αυτό που ακούω.
Αδερφε ποσα χρονια πισω με πηγες! Το ξερω το μηχανημα, ειχε περασει απο τα χερια μου για κανα 3μηνο. Οτι και να παρεις απο αυτους που συζηταμε, θα σου φανει οτι "ξημερωσε"

Reaction score
0

Αδερφε ποσα χρονια πισω με πηγες! Το ξερω το μηχανημα, ειχε περασει απο τα χερια μου για κανα 3μηνο. Οτι και να παρεις απο αυτους που συζηταμε, θα σου φανει οτι "ξημερωσε"
Το ξέρω παναθεμά με, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω τι να πάρω! είναι που είμαι και λίγο ψυχοπαθής και θέλω να είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Reaction score
655

μακάρι να εχεις τετοια διλήματα... (και τα δυο πολύ καλές επιλογές, διοτι έχει και το phono)

τι μουσική ακούς; χρειάζεσαι τόσο το μπάσο των B&W;

Reaction score
0

Phono όντως έχω δικό μου, οπότε δεν με απασχολεί και το phono της yamaha. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο yamaha "πείθει" πιο πολύ.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Το ξέρω παναθεμά με, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω τι να πάρω! είναι που είμαι και λίγο ψυχοπαθής και θέλω να είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ειναι σαν να εχεις σκαραβαιο, και να προβληματιζεσαι αν θα αγορασεις Ferrari ή Aston Martin!! Ακριβως ετσι, πιστεψε με

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

... και περιττο να σου πω οτι για να ακουσεις τι μπορει να κανει ο ενισχυτης που θα αγορασεις σε αυτη την κατηγορια τιμης, πρεπει οπωσδηποτε να ακολουθησει αγορα ηχειων

Reaction score
655

Αυτό σκεφτόμουν
μήπως τα συνδυάσει με αγορά ηχειων

αν δεν χρειαζεσαι το ΄μπασό΄ των 320...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members
38.469
Νεότερο μέλος
niktasoulas