Αναβάθμιση Humax CI 2000

Reaction score
0
Τελικά BBC HD μόνο με 3μετρο πιάτο θα είχα κάποια τύχη... Πέρασε κανείς το νέο firmware και είδε διαφορά στην εικόνα; Εγώ πάντως είδα διαφορά στην AMOI (λιγότερα pixel-ιάσματα και πιο σωστά χρώματα) και όχι σε προβολέα που νομίζω είναι εμφανής μια κουρτίνα μπροστά από την εικόνα...

Ν.

Reaction score
6
Τελικά δεν άντεξα άλλο να περιμένω και σήμερα πέρασα την αναβάθμιση (αυτή από το site του Euro1080)
Όντως έχει κάποια διαφορά στα SD κανάλια, όχι όμως και τρομερή (το scart εξακολουθεί να "φαίνεται" καλύτερο !)
Κατά τα άλλα δεν είδα καμμιά άλλη διαφορά (εξακολουθώ να μην πιάνω καλά το Euro1080 και να με έχει τρελάνει στα σπασίματα....)
8)

Reaction score
0
OTA δεν παίζει ακόμη, αφού δεν έχει βγει καν η επίσημη έκδοση του firmware από τη Humax στο site. Deliol, έχω την αίσθηση ότι δεν φταίει ο δέκτης για τα σπασίματα του euro1080, γιατί σε εμένα το κανάλι παίζει μια χαρά... μήπως δεν έχεις καλό σήμα;

Ν.

Reaction score
0
Πριν από 2 λεπτά στο επίσημο site του Humax ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για download :( :( :( :( :( :twisted:

10 και σήμερα για το Mundial και πάμε από το κακό στο χειρότερο :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
6
nick2day said:
OTA δεν παίζει ακόμη, αφού δεν έχει βγει καν η επίσημη έκδοση του firmware από τη Humax στο site. Deliol, έχω την αίσθηση ότι δεν φταίει ο δέκτης για τα σπασίματα του euro1080, γιατί σε εμένα το κανάλι παίζει μια χαρά... μήπως δεν έχεις καλό σήμα;

Ν.
Μα καλά με δουλεύεις.....????? Και φυσικά φταίει το σήμα (όχι το δικό μου αλλά το δικό τους....!!!!)
Δεν δίνουνε κανένα φράγκο παραπάνω οι ξεφτίλες να βγούνε από δυνατότερο πομπό!!!!
Δεν είναι δυνατόν να πιάνεις όλο τον W3A με σήμα από 50% και πάνω , και το συγκεκριμένο Transpoder να δίνει μόλις 19% (και με quality 88% να μην παίζει σωστά!) ..... Μάλλον οικονομίες κάνουνε ενόψει WC2006 ....  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πού να βγούνε τα παιδιά με τόσα έξοδα....  :mrgreen: :mrgreen:

Άσε που διάβασα το θεϊκό , σε email απάντηση που στείλανε σχετικά με το WC2006... :

" I regret to inform you that Euro1080 did not acquire the rights to bring the FIFA WC to the Greek households or cinemas.

Therefore, you will not be able to watch the WC in your country on our channel.

Thank you for understanding. "     :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Δηλαδή στη σελίδα τους λένε ψέμματα ότι έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα προβολής σε HD για cinemas και Households σε όλη την Ευρώπη ???? :shock: Η μήπως θα τα αγοράζανε από την ΕΡΤ????  :shock:
Γιατί αυτό που ήξερα εγώ ήταν ότι το Euro1080 προσπαθούσε να πουλήσει τα δικαιώματα στην ΕΡΤ, ώστε να μπορεί αυτό να προβάλει τους αγώνες σε HD για τους Έλληνες τηλεθεατές!!!
Το θέμα είναι δυστυχώς ότι στην ΕΡΤ η λέξη HD τους είναι παντελώς άγνωστη και η ετυμολογία της θα βρίσκεται στο λεξικό Φυτράκη που θα βγει το 2012 !!! Αλλά και να ξέρανε τη σημαίνει , μήπως ξέρουνε ότι υπάρχουν και 150 άνθρωποι που γνωρίζουν, έχουν τον εξοπλισμό (Humax HDCI2000) και θα μπορούσαν πραγματικά να δουν το WC2006 σε HD ?????!!!!!
Άσε που δεν νομίζω ότι θα αγοράζανε ποτέ HD μετάδοση όχι για να την δείξουν αυτοί , αλλά ουσιαστικά για "εμάς" τους άρρωστους που τρέξαμε να πάρουμε δέκτες, να βάλουμε πιάτα, μπας και ξεστραβωθούμε λίγο.....! Μήπως από την άλλη θα έπρεπε να πληρώσει η ΕΡΤ ???(όλοι εμείς την πληρώνουμε άλλωστε, γιατί να μην μας ανταποδώσει???) :?:

Ε ρε, βρεγμένη σανίδα που τους χρειάζεται..... (όλους .... και τους Βέλγους και τους δικούς μας...)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Mπορείς να τους στείλεις ένα e-mail ότι μόλις έχασαν 100 συνδρομητές... και μάλλον πρέπει να τους το στείλεις...

Επίσης αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οι αντιπρόσωποι του euro1080 στην Ελλάδα δεν πίεσαν-απαίτησαν κάτι... όταν όλα είναι ΟΚ είναι εύκολο να πουλήσεις... όταν υπάρχει πρόβλημα σε θέλω...

Reaction score
0
deliol said:
Μα καλά με δουλεύεις.....????? Και φυσικά φταίει το σήμα (όχι το δικό μου αλλά το δικό τους....!!!!)
Δεν δίνουνε κανένα φράγκο παραπάνω οι ξεφτίλες να βγούνε από δυνατότερο πομπό!!!!
Δεν είναι δυνατόν να πιάνεις όλο τον W3A με σήμα από 50% και πάνω , και το συγκεκριμένο Transpoder να δίνει μόλις 19% (και με quality 88% να μην παίζει σωστά!) ..... Μάλλον οικονομίες κάνουνε ενόψει WC2006 ....  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πού να βγούνε τα παιδιά με τόσα έξοδα....  :mrgreen: :mrgreen:
Η αλήθεια είναι ότι δε σε δουλεύω  :) :) :) Πάντως με πιάτο 1m μου δίνει strength 50% και quality 98% :shock:, το μόνο που παρατηρώ είναι μερικές φορές μη ομαλή κίνηση στο clip αλλά όχι κάτι τραγικό.

Κατά τα άλλα συμφωνώ απολύτως ότι οι Βέλγοι, αλλά κυρίως η ΕΡΤ μας δουλεύουν ψιλό γαζί...

Ν.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Παιδιά πληροφορίες μου λένε ότι το πρόβλημα είναι η ΕΡΤ, καθότι υπάρχει πρόταση για μετάδοση στην Ελλάδα μέσω του HellasSat , αλλά κολλάει στην ΕΡΤ.

Εαν ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα με τα δικαιώματα, τότε ανοίγουν οι δρόμοι.

Πληροφορίες είναι βέβαια , ανεπίσημες...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάνος Οπλοποιός said:
Παιδιά πληροφορίες μου λένε ότι το πρόβλημα είναι η ΕΡΤ, καθότι υπάρχει πρόταση για μετάδοση στην Ελλάδα μέσω του HellasSat , αλλά κολλάει στην ΕΡΤ.

Εαν ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα με τα δικαιώματα, τότε ανοίγουν οι δρόμοι.

Πληροφορίες είναι βέβαια , ανεπίσημες...
Έτσι και αλλιώς περισσότεροι από 200 άνθρωποι δεν είμαστε... τι δικαιώματα θα χάσει η ΕΡΤ από 200-300 άτομα την στιγμή που περιμένει 2.000.000 τηλεθεατές κατά μέσο όρο; Την ίδια όμως ώρα μπορεί να το εκμετελευτεί ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την εικόνα της στον Έλληνα τηλεθεατή ως συνέχεια και του εκσυγχρονισμού της! (καλό επιχείρημα νομίζω...)

Reaction score
6
Θα έλεγα ότι είμαστε ήδη πάνω από 650!!!!
Τόσους δέκτες HD-CI2000 ισχυρίζεται η MAJAR (αντιπροσωπεία της Humax) ότι έχει πουλήσει ήδη μέχρι μέσα Μαίου!!!!!!!
Μήπως τελικά το συμφέρει πολύ το Euro1080 ????? (οι 500 να πάρουν κάρτα 500*200= 100.000 ευρώ από το πουθενά!!!)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
deliol said:
Θα έλεγα ότι είμαστε ήδη πάνω από 650!!!!
Τόσους δέκτες HD-CI2000 ισχυρίζεται η MAJAR (αντιπροσωπεία της Humax) ότι έχει πουλήσει ήδη μέχρι μέσα Μαίου!!!!!!!
Μήπως τελικά το συμφέρει πολύ το Euro1080 ????? (οι 500 να πάρουν κάρτα 500*200= 100.000 ευρώ από το πουθενά!!!)
Ας τους το πει κάποιος...

Reaction score
0
Γεια σας...είμαι πολύ καινούργιος στο φορουμ...δεν ξέρω αν καλά κανω που εδώ βάζω τετοιο ερώτηση και ζητώ τη βοήθεια των κατεχόντων αλλά θα τολμήσω και ελπίζω να ανταμοιφθώ...Επειδη η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αγόρασα κι εγώ τον HUMAX 2000 προσδοκώντας σε ανάσταση και ζωή στο μέλλον ενόψει μουντιάλ...δεν σας κρυβω πως πολύ με παρακίνησαν τα θετικα σχόλια απο ολους εδω μεσα γι αυτον τον δεκτη..Αυριο το μεσημερι λοιπον τον περιμενω...τωρα ποιο ειναι το προβλημα μου...Εχω εναν HUMAX PVR 8000 με πιατο 1,20 και 2 LNB για ASTRA HOTBIRD και ενα πιατο 1μ για HELLASSAT με ενα LNB...αναζητώντας χειροκίνητα με βάση τις συχνότητες των καναλιών υψηλής ευκρίνειας που βρήκα και ειναι ορατά από Ελλάδα (τα ελεύθερα βέβαια) δεν μπόρεσα να εντοπισω ούτε ένα...μονο το HDFORUM (μόνο ήχος) μου βγήκε...επειδή ειμαι ασχετος ρωταω...έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα;Φταιει δηλαδη ο δέκτης που έχω και θα βρω τα αντίστοιχα καναλια με τον καινούργιο δέκτη ή φταιει η εγκατάσταση των πιάτων και των LNB's οπότε να τρέξω για τεχνικό;

Reaction score
0
Τελικά ξέρει κανένας  να μας πεί τι γίνεται με την αναβάθμιση του Humax 2000 ???
Πολύ αμφιβάλλω  :? :?
Πριν από 1 λεπτό μπήκα στο επίσημο site  του Humax και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ  :( :( :(

Τουλάχιστον κάποιος μπορεί να μας πει αν είναι εφικτή η ΟΤΑ αναβάθμιση ?????

Reaction score
0
pistevo oti einai klytera na perimeneis thn apishme anavathnisi.ego xthes pedeftika me to firmware pou vrika sto plasa.com alla den egine kati..episeis eixa provlhma pernontas ta setings..talaiporia sketh.

Reaction score
1
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα ...

Όποιος δει πρώτος το update ΟΤΑ και γράψει τη συχνότητα και το δορυφόρο, λαμβάνει δώρο.

Reaction score
0
  :D ΤΟΝ ΕΧΩΩΩΩ...κι εχω πάθει την πλάκα μου....ειναι παρα πολυ καλός...τα δε HD βγαινουν στην 37pf9830 καταπληκτικά..νοιωθω 43 χρόνων στραβός...τέλος πάντων...Ερώτηση χαζή μεν υπαρκτη δε με αίτηση για επείγουσα απάντηση...το οπτικό καλώδιο ήχου SPDIF πώς διάολο προσαρμόζεται στην αντίστοιχη υποδοχή...σας παρακαλώ πείτε μου...προσπαθώ μιαν ώρα να το βάλω και αρνείται πεισματικά...τι δεν κάνω καλά γαμώτο...και το μοσχοπλήρωσα κιόλας...κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη... :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis