- Reaction score
- 1.277
Καλησπέρα,εχω ενα SASC Marantz SA-7001 και θέλω να κάνω επιχάλκωση το σασί όπως στα ακριβότερα μοντέλα-πως γίνεται ή αν υπάρχει κάποιο υλικό παρεμφερές.(χωρίς φυσικά να χρειαστεί να αλλάξω το μοντέλο..)
Τα ακριβότερα μοντέλα έχουν αρκετές αλλαγές στο κύκλωμα (κυρίως υλικών) και όχι μόνο επιχάλκωση.Καλησπέρα,εχω ενα SASC Marantz SA-7001 και θέλω να κάνω επιχάλκωση το σασί όπως στα ακριβότερα μοντέλα-πως γίνεται ή αν υπάρχει κάποιο υλικό παρεμφερές.(χωρίς φυσικά να χρειαστεί να αλλάξω το μοντέλο..)
Για κάθε μοντέλο της Marantz με επιχαλκωμένο σασί, κυκλοφορούν τουλάχιστον πέντε μοντέλα άλλων κατασκευαστών που παίζουν το ίδιο ή καλύτερα, χωρίς να έχουν επιχαλκωμένο σασί. Εν πάση περιπτώσει, αν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αφαιρεθούν τα πάντα από μέσα, και να επιχαλκώσεις το σασί με ηλεκτρόλυση, και στη συνέχεια να το ξαναβάψεις εξωτερικά, (και το σασί, και το καπάκι).Καλησπέρα,εχω ενα SASC Marantz SA-7001 και θέλω να κάνω επιχάλκωση το σασί όπως στα ακριβότερα μοντέλα-πως γίνεται ή αν υπάρχει κάποιο υλικό παρεμφερές.(χωρίς φυσικά να χρειαστεί να αλλάξω το μοντέλο..)