Αναβάθμιση SACD Marantz

Reaction score
1.277
Καλησπέρα,εχω ενα SASC Marantz SA-7001 και θέλω να κάνω επιχάλκωση το σασί όπως στα ακριβότερα μοντέλα-πως γίνεται ή αν υπάρχει κάποιο υλικό παρεμφερές.(χωρίς φυσικά να χρειαστεί να αλλάξω το μοντέλο..)

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Καλησπέρα,εχω ενα SASC Marantz SA-7001 και θέλω να κάνω επιχάλκωση το σασί όπως στα ακριβότερα μοντέλα-πως γίνεται ή αν υπάρχει κάποιο υλικό παρεμφερές.(χωρίς φυσικά να χρειαστεί να αλλάξω το μοντέλο..)
Τα ακριβότερα μοντέλα έχουν αρκετές αλλαγές στο κύκλωμα (κυρίως υλικών) και όχι μόνο επιχάλκωση.
Για να στο πω Ελληνιστή η επιχάλκωση είναι <<φρουφρού και αρώματα>> έτσι για να έχουμε κάτι να λέμε.

Reaction score
1.846
Απάντηση: Αναβάθμιση SACD Marantz

Αυτό που λέει ο Πέτρος από πάνω, είναι σωστό, αλλά, αν επιμένεις, πες περιοχή σου και σκέψου πως πρέπει να "ξεκοιλιαστεί" η συσκευή, άρα απαιτούνται γνώσεις. :126:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.172
Για κάθε μοντέλο της Marantz με επιχαλκωμένο σασί, κυκλοφορούν τουλάχιστον πέντε μοντέλα άλλων κατασκευαστών που παίζουν το ίδιο ή καλύτερα, χωρίς να έχουν επιχαλκωμένο σασί. Εν πάση περιπτώσει, αν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αφαιρεθούν τα πάντα από μέσα, και να επιχαλκώσεις το σασί με ηλεκτρόλυση, και στη συνέχεια να το ξαναβάψεις εξωτερικά, (και το σασί, και το καπάκι).

Reaction score
6
Από την (προηγούμενη) εμπειρία μου έχω να πω το εξής:

Επιχαλκωμένο σασί και πίσω πάνελ, διπλή βάση, τοροειδής μ/σχηματιστής, πλάκα μηδενικής αντίστασης, επίχρυσα βύσματα υψηλής πυκνότητας, θωρακισμένη ψηφιακή έξοδος.

Αυτές ήταν οι διαφορές με μια απλή ματιά στο εσωτερικό (γιατί μπορεί να υπάρχουν κι άλλες) ανάμεσα στο δικό σου μοντέλο και το μοντέλο με το επιχαλκωμένο σασί.

Απλά το ξεχνάς... και να βρεθεί κάποιος που να το τολμήσει θα σου κοστίσει όσο ένα καινούργιο που τα έχει αυτά... οπότε...

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.222
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney