Αναδιάρθρωση της κατηγορίας "Μουσική"...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όπως πιθανώς έχετε ήδη αντιληφθεί, στην κατηγορία της Μουσικής έχουν φτιαχτεί 4 νέες θεματικές υποκατηγορίες, έτσι ώστε να ταξινομούνται με καλύτερο τρόπο τα υπάρχοντα αλλά και τα νέα threads.

Σας παρακαλώ να ξεκινήσετε από σήμερα το άνοιγμα νέων θεμάτων στις αντίστοιχες θεματικές ενότητες. Η μεταφορά των παλιών στις νέες υποκατηγορίες θα γίνει σταδιακά σε εύλογο χρονικό διάστημα.

...

Reaction score
1.213
Όπως πιθανώς έχετε ήδη αντιληφθεί, στην κατηγορία της Μουσικής έχουν φτιαχτεί 4 νέες θεματικές υποκατηγορίες, έτσι ώστε να ταξινομούνται με καλύτερο τρόπο τα υπάρχοντα αλλά και τα νέα threads.

Σας παρακαλώ να ξεκινήσετε από σήμερα το άνοιγμα νέων θεμάτων στις αντίστοιχες θεματικές ενότητες. Η μεταφορά των παλιών στις νέες υποκατηγορίες θα γίνει σταδιακά σε εύλογο χρονικό διάστημα.

...

Μπραβο Νικο ...πολυ καλο..βοηθαει απεριοριστα !!

:bravo:

Να επαναφερω με αφορμη το παραπανω και μια προταση που ειχε συζητηθει και παλιοτερα....

Δεν πρεπει επιτελους να χωριστουν σε κατηγοριες και οι μικρες αγγελιες ?

θυμαμαι ενα απο τα επιχειρηματα αυτων που ειχαν ειπαν οχι..οτι ετσι βρισκουμε πολλα πραγματα που δεν θα τα ψαχναμε αλλιως και θα περναγαν απαρατηρητα ....αλλα αυτο μαλλον δεν ισχυει στην πραξη...απλως πολλοι χαζευουν απλως τις αγγελιες (πραγμα που εχω κανει και εγω πολλες φορες ) απο περιεργεια χωρις πραγματικο ενδιαφερον

Οταν ομως θελεις να βρεις κατι που πραγματικα σε ενδιαφερει (πχ εναν ενισχυτη ..οχι συσκεκριμενο..μεσω search), αυτο το μπερδεμα που επικρατει δυσκολευει λιγο το ψαξιμο....τωρα ολα μαζι...ηχητικα ,κινητα,καλωδια,υπολογιστες,οτι μπορει να φανταστει κανεις...δεν ειναι οτι πιο ευχρηστο..

Γνωμη μου.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κακώς δεν ανέφερα ότι εγώ απλά υλοποίησα την αναδιάρθρωση της κατηγορίας της μουσικής. Η κίνηση είναι αποτέλεσμα πρότασης των συντονιστών της, οπότε τα μπράβο πάνε εκεί. :cool_4:

Όσον αφορά στις αγγελίες, προσωπικά έχω πει πολλές φορές την άποψή μου. Νομίζω ότι δεν είμαστε site αγγελιών για να δίνουμε τόση σημασία σε αυτές. Όπως γνωρίζετε εκεί ούτε διάλογο δεν επιτρέπουμε. Το site δεν υπάρχει για να γεμίζει με διαλόγους αγοραπωλησιών. Όσον αφορά στην κατηγοριοποίηση επίσης δεν το κρίνω σκόπιμο. Αυτές όμως είναι δικές μου σκέψεις. Δεν ξέρω τι λέει ο συντονιστής (που θα καλεστεί άλλωστε να ταξινομήσει και όλες τις μέχρι τώρα αγγελίες) και ο γενικός.

...

Reaction score
51
Η πρόταση για την αλλαγή της δομής στην κατηγορία ήλθε μετά από μία σκέψη για την καλύτερη λειτουργικότητα της κατηγορίας και την παροχή μεγαλύτερης ευκολίας σε όλους μας και στα νέα μέλη αλλά και στα υποψήφια μέλη, στον να ανευρίσκουν εύκολα θέματα στις υποκατηγορίες που ενδιαφέρονται!!

Ειδικά θέματα της κατηγορίας πχ "Κλασική Μουσική", κατα κάποιο τρόπο "θάβονται" μέσα στο πέλαγος της ξένης μουικής , και ακόμα και η Ελληνική μουσική θα έχει την δική της κατηγορία για να αναδειχθεί περισσόερο.

Καλή συνέχεια σε όλους μας!!!

:happy_2::happy_2::happy_2:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.699
Απάντηση: Αναδιάρθρωση της κατηγορίας "Μουσική"...

Μια που αναφέρθηκε η κατηγορία των αγγελιών να προσθέσω κι εγώ ότι δεν το θεωρώ απαραίτητο να χωριστούν σε κατηγορίες.
Με γνώμονα το ότι κάθε μέρα μπαίνουν 3 ως 10 άντε 12 αγγελίες όλες κι όλες.
Δεν χρειάζεται δα και κανένα χρονοβόρο ψάξιμο για να τις διαβάσεις.
Εκτός αυτού, πόσες κατηγορίες να κάνεις;
5 είναι λίγες.
10 είναι πολλές και τρως πιο πολύ χρόνο για να πας σε όλες τις κατηγορίες.
Και 10 να είναι και 15 πάλι κάποιες δεν θα καλύπτουν τα διάφορα "μαραφέτια" που μπαίνουν προς πώληση.
Διότι μπαίνουν π.χ. αυτοκίνητα και μοτό, μοντελισμός, αξεσουάρ, άσχετα gadget κ.λ.π.

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Αναδιάρθρωση της κατηγορίας "Μουσική"...

Μια που αναφέρθηκε η κατηγορία των αγγελιών να προσθέσω κι εγώ ότι δεν το θεωρώ απαραίτητο να χωριστούν σε κατηγορίες.
Με γνώμονα το ότι κάθε μέρα μπαίνουν 3 ως 10 άντε 12 αγγελίες όλες κι όλες.
Δεν χρειάζεται δα και κανένα χρονοβόρο ψάξιμο για να τις διαβάσεις.
Εκτός αυτού, πόσες κατηγορίες να κάνεις;
5 είναι λίγες.
10 είναι πολλές και τρως πιο πολύ χρόνο για να πας σε όλες τις κατηγορίες.
Και 10 να είναι και 15 πάλι κάποιες δεν θα καλύπτουν τα διάφορα "μαραφέτια" που μπαίνουν προς πώληση.
Διότι μπαίνουν π.χ. αυτοκίνητα και μοτό, μοντελισμός, αξεσουάρ, άσχετα gadget κ.λ.π.

Οι κλασικες κατηγοριες που υπαρχουν σε αναλογα φορουμ..

1.ηχεια 2.ενισχυτες 3. διαφορα περι av 4. πηγες + τηλεορασεις προβολεις 6 υπολογιστες 7.διαφορα (οπου εκει θα παιζουν οι διαφορες αγγελιες για μοτο ,κινητα gadgets)... 7.ζητηση..

Μπορει να προστεθει αλλη κατηγορια η να αφαιρεθει αν κρινεται απαραιτητο...αναλογα τι παιζει..να μην καταληξουν και κατηγοριες-φαντασματα

Βοηθαει και να ψαξεις...αλλα βοηθαει και τους πωλητες να μην ''χανονται '' οι αγγελιες τους..

Τουλαχιστον μια κατηγορια η ενα sticky '' ζητηση'' γιατι εκει και αν δεν προκειται κανεις να προσεξει αναλογη αγγελια..

Τεσπα το ανεφερα για λογους ευχρηστιας αλλα και καλαισθησιας(να μοιαζει πιο μαζεμενο λιγο )..αλλα δεν καιγομαι κιολας ουτε με ενοχλει κιολας τοσο πολυ..οποτε οι αρμοδιοι ξερουν..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv