Αναζήτηση ακουστικών , Την βοηθεια σας

Reaction score
480
Καλημερα σην παρεα. Θελω να παρω ακουστικά για καθαρη χρηση σε μουσική . Οχι gaming κτλ. Προτιμώ ανοιχτου τυπου , και με δυνατότητα συνδεσης μεσω XLR (4), ενσυρματα , ΟΧΙ bluetouth κτλ
Θελω να εκμεταλευτώ το dac μου που ειναι παραλληλα και ενας πολυ καλος ενισχυτης ακουστικών. Ειμαι ασχετος με το θεμα ακουστικά , δεν εχω παρει ποτε , γιαυτο ζητω την αποψη σας
Το dac μου ειναι το SMLS DO400 και τα χαρακτηριστικά του οσον αφορά τα ακουστικά ειναι στην φωτο
Σαν μαρκα θα προτιμουσα καποιο μοντελο της Sennheiser , μιας και εχω ακουσει τα καλυτερα , χωρις αυτο να ειναι δεσμευτικό
Δεν θελω πολυ ακριβα ακουστικά μιας και θα ειναι λιγες οι ωρες που θα καταφευγω σε αυτα , νομιζω κατω απο 300 -350 θα ηταν ιδανικά . Δεν ξερω αν το XLR θα μου προσφερει κατι . Αν οχι υπαρχει το Sennheiser HD 560S που εχει πολυ καλες κριτικες και η τιμή μου κανει . Περιμενω τις γνωσεις σας. Ευχαριστω

Screenshot_4.jpg

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Neumann NDH 30 ._
(Να εξοικονομήσεις χρήματα περιμένοντας τη Black Week όπου έρχεται με μειωμένη τιμή...)

Last edited:

Reaction score
480
Neumann NDH 30 ._
(Να εξοικονομήσεις χρήματα περιμένοντας τη Black Week όπου έρχεται με μειωμένη τιμή...)
Πολυ πανω για αυτο που ψαχνω. Στη μεση της τιμης περιπου θελω . Δε λεω , φαινονται εξαιρετικά , αλλα....

Reaction score
23.343
Neumann NDH 30 ._
Αυτό είναι 120 ohm. Απο τα χαρακτηριστικά που φαίνονται στην φωτό ο ενισχυτής δείχνει ότι στα 120 ohm θα δίνει ισχύ μάλλον γύρω στα 800 mW. Είναι αυτά αρκετά για να οδηγήσει καλά τα ακουστικά ; Εγω πάντως έτσι όπως τον κόβω είναι περισσότερο προσανατολισμένος (βελτιστοποιημένος) προς χαμηλότερης αντίστασης ακουστικά.

Reaction score
29.670
Στα 300ω δίνει 700 mw , στα 120 θα δίνει παραπάνω από 800 ίσως και πάνω από 1000 mw.

Reaction score
23.343
Στα 300ω δίνει 700 mw , στα 120 θα δίνει παραπάνω από 800 ίσως και πάνω από 1000 mw.
Αυτό θα ήταν το λογικό ίσως νούμερο αλλά εάν προσέξεις πως διατηρεί την ισχύ σε δύο διαφορετικές περιοχές (αυτή των 16 και 32 και αυτή των 300 και 600 ohm) φαίνεται ότι ο ενισχυτής είναι σχεδιασμένος να προσπαθεί να διατηρήσει μια σταθερή τάση εξόδου (ή ρεύματος) σε διαφορετικά φορτία. Αυτό όμως σημαίνει ότι καθορίζεται από το όριο της τάσης που μπορεί να παράξει. Η τάση δείχνει να περιορίζεται σχεδιαστικά άρα θα πάει προς την χαμηλή περιοχή αντίστασης.

TGD

Reaction score
10.619
Γιατί ακούγονται καλύτερα;

Εγώ λέω όμως μην αγοράσεις ακουστικά χωρίς να τα φορέσεις. Το θέμα της άνεσης είναι σημαντικό και εξαρτάται από το κεφάλι του καθένα. Δεν λέει να πάρεις ένα ακουστικό και να το βγάζεις στο τέταρτο γιατί πονάνε τα αυτιά σου από την πίεση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.990
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas