Αναζήτηση ενισχυτή 4κ

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
Παιδιά καλησπέρα.εχω τον marantz 6006 ηχεία b&w 684 5.1 ,epson9000 προβολέα .
Θέλω να αλλάξω προβολέα σε 4Κ και αναζητώ νέο ενισχυτη.
Θα ήθελα λοιπόν να πουλήσω τον Μαραντζ και να δώσω κάνα 300-400αρι ευρώ ακόμα και να πάρω τον νεο.

Με ενδιαφέρει σίγουρα.να είναι 5.2 , δε σκοπεύω να.βαλω ποτέ 7 ηχεία πάρα μόνο ένα δεύτερο sub.

Κάτι που θα μαρεσε ναχει είναι ναχει μνήμη μια με τις Χ ρυθμίσεις για όταν ακούω.μουσικη και μία για τις Ψ ρυθμίσεις για ταινίες.
Βέβαια να προσθέσω ότι μουσική μπορεί να ακουσω 2-3 φορές το χρόνο όχι παραπανω. Χαχα

Ακούω προτάσεις ευχαριστω

Reaction score
1.042
Κανείς δε ξέρει;;;
Δες τα μοντελα της Μαραντζ η απο ελληνική αγορα η απο Γερμανικη amazon. de,που κάποιοι εχουν προσφορες στα περσυνα μοντελα
Mε τα dsp εχουν ολα ρυθμισεις

Reaction score
7.890

Reaction score
7.890
Ετοιμοπαράδοτες εδώ Ελλάδα κ όχι 7 μέρες νομίζω ίδια τιμή
150 euro διαφορά. Αλλά εμένα με συμφέρει γιατί τον αγοράζω με τιμολόγιο και πέφτει στα 1050. Το ΦΠΑ αργότερα "εξαφανίζεται"

Reaction score
6.236
150 euro διαφορά. Αλλά εμένα με συμφέρει γιατί τον αγοράζω με τιμολόγιο και πέφτει στα 1050. Το ΦΠΑ αργότερα "εξαφανίζεται"
Δεν εξαφανιζεται ακριβως ....αλλα αυτο το ξερεις αφου εχεις μαγαζι και εσυ. Δυστυχως μονο ενδοκοινοτικη αξιζει στη παρουσα φαση.

Reaction score
7.890
Δεν εξαφανιζεται ακριβως ....αλλα αυτο το ξερεις αφου εχεις μαγαζι και εσυ. Δυστυχως μονο ενδοκοινοτικη αξιζει στη παρουσα φαση.
Λάθος μου. Δεν ισχύει για όλους να γλυτώσουν το φπα απο το ενδοκοινοτικό αλλά για όποιον έχει άκρη γλυτώνει 19%.

Reaction score
6.236
Λάθος μου. Δεν ισχύει για όλους να γλυτώσουν το φπα απο το ενδοκοινοτικό αλλά για όποιον έχει άκρη γλυτώνει 19%.
Τι εννοεις? Σε ενδοκοινοτικη οποιος εχει εγκυρο αφμ για ενδοκοινοτικη το γλυτώνει... Εδω ειναι το θεμα....

Reaction score
7.890
Τι εννοεις? Σε ενδοκοινοτικη οποιος εχει εγκυρο αφμ για ενδοκοινοτικη το γλυτώνει... Εδω ειναι το θεμα....
Νομίζω πρέπει να δηλώνει και τζίρο πάνω από 10.000

Reaction score
6.236
Στην Ελλάδα ο μη μισθωτός το ότι δηλώνει 10.000€ δεν σημαίνει ότι βγάζει τόσα.....
Για τζιρο εγραψε οχι για καθαρο εισοδημα. Τωρα θα μου πεις οτι πολλες επιχειρήσεις δε δηλώνουν τίποτα....

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
Ρε σεις τρελάθηκατε τελιως;
Τι μισθωτοί και εισοδήματα λετε; Προτείνετε κάναν ενισχυτή εδώ πέρα ναουμε!!

Timaras

Reaction score
2.153
Με ενδιαφέρει σίγουρα.να είναι 5.2 , δε σκοπεύω να.βαλω ποτέ 7 ηχεία πάρα μόνο ένα δεύτερο sub.
5.2 δε νομίζω ότι υπάρχουν.Μόνο 5.1 ή 7.2 και το .2 δύσκολο να έχει ξεχωριστές ρυθμίσεις για το καθένα στην μεσαία κατηγορία που ψάχνεις.

Κάτι που θα μαρεσε ναχει είναι ναχει μνήμη μια με τις Χ ρυθμίσεις για όταν ακούω.μουσικη και μία για τις Ψ ρυθμίσεις για ταινίες.
Αυτό σίγουρα στους Yamaha υπάρχει σαν δυνατότητα με τα λεγόμενα scenes.4 πλήκτρα στην πρόσοψη,4 διαφορετικές ρυθμίσεις,πηγές,ότι θες.

Yamaha scenes.JPG

Φαντάζομαι και οι άλλες εταιρίες θα έχουν κάτι ανάλογο.Μπορείς να κατεβάσεις κανα manual να ρίξεις μια ματιά.(είναι ο πιο safe τρόπος για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων μετά την αγορά κατά τη γνώμη μου).
Αυτό που δεν αλλάζει με τα scenes είναι οι ρυθμίσεις ισοστάθμισης.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
5.2 δε νομίζω ότι υπάρχουν.Μόνο 5.1 ή 7.2 και το .2 δύσκολο να έχει ξεχωριστές ρυθμίσεις για το καθένα στην μεσαία κατηγορία που ψάχνεις.

Αυτό σίγουρα στους Yamaha υπάρχει σαν δυνατότητα με τα λεγόμενα scenes.4 πλήκτρα στην πρόσοψη,4 διαφορετικές ρυθμίσεις,πηγές,ότι θες.

View attachment 100065

Φαντάζομαι και οι άλλες εταιρίες θα έχουν κάτι ανάλογο.Μπορείς να κατεβάσεις κανα manual να ρίξεις μια ματιά.(είναι ο πιο safe τρόπος για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων μετά την αγορά κατά τη γνώμη μου).
Αυτό που δεν αλλάζει με τα scenes είναι οι ρυθμίσεις ισοστάθμισης.

Αυτό το θέλω για να έχω άλλες ρυθμίσεις όταν ακούω μουσική και αλλες για τις ταινίες.
Βέβαια δεν καίγομαι γι'αυτό γιατί μουσική ακούω 3 φορές το χρόνο οπότε και να μην υπάρχει αυτό δε θα κλάψω κιόλας .
Απλά θα ήθελα να ψάχτω λίγο να διαβάσω κάνα review oποτε Ρίχτε κάμια ιδδεα με κάνα μοντέλο

Reaction score
2.207
Όταν λες άλλες ρυθμίσεις τι εννοείς;
Διαφορετική ισοστάθμιση; Διαφορετική συχνότητα αποκοπής στο sub; Κάποιες λειτουργίες του ενισχυτή να είναι on ή off;

Αν ακούς μόνο 3 φορές το χρόνο μουσική δεν καταλαβαίνω γιατί ψάχνεσαι. Δεν χρειάζεται διαφορετικές ρυθμίσεις.
Εγώ με τον Yamaha 3050 που έχω δεν πειράζω τίποτα όταν ακούω μουσική. Απλώς δεν ενεργοποιώ κανένα DSP πρόγραμμα, παίζει direct, ενεργοποιώ το music enhancement και είναι super. To προτιμώ και από το pure direct.
Αν είσαι ευχαριστημένος με το marantz πάρε ξανά Μarantz . Θεωρούνται αυτή την στιγμή το καλύτερο value for money

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
Όταν λες άλλες ρυθμίσεις τι εννοείς;
Διαφορετική ισοστάθμιση; Διαφορετική συχνότητα αποκοπής στο sub; Κάποιες λειτουργίες του ενισχυτή να είναι on ή off;

Αν ακούς μόνο 3 φορές το χρόνο μουσική δεν καταλαβαίνω γιατί ψάχνεσαι. Δεν χρειάζεται διαφορετικές ρυθμίσεις.
Εγώ με τον Yamaha 3050 που έχω δεν πειράζω τίποτα όταν ακούω μουσική. Απλώς δεν ενεργοποιώ κανένα DSP πρόγραμμα, παίζει direct, ενεργοποιώ το music enhancement και είναι super. To προτιμώ και από το pure direct.
Αν είσαι ευχαριστημένος με το marantz πάρε ξανά Μarantz . Θεωρούνται αυτή την στιγμή το καλύτερο value for money
Ναι Άπτον Μαραντζ είμαι ευχαριστημενος.

Oson αφορά το αλλλο ενώ το εξής..όταν βλέπω ταινιες βάζω κάτι μπασοπαγιδες κτλ οι οποίες δεν είναι μόνιμα εκει. Αν ακούσω μουσική δεν τις έχω εκεί.
Οπότε θαθελα να έχω μια ρύθμιση τουaudysey με τις μπασοπαγιδες και μια χωρίς αυτές

Reaction score
15.548
παρε τον 7012 να εχεις τα παντα ....μουσικη και ταινιες θα εισαι κομπλε .
....και αν σου ερθει να βαλεις και 4 ηχεια ψηλα θαχεις παλι την επιλογη να τα βαλεις οπως γουσταρεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7