Αναζήτηση ηχείων και ψυχικη διαταραχη..

Reaction score
0
Βλέποντας όμως τώρα το site της Naim το Αriva το έχει discontinued, ενώ βέβαια ο Ορφέας το έχει στους τιμοκαταλόγους του. Οπότε μάλλον άκυρο το Ariva.
Τηλεφώνησα και στο καταστημα υπάρχει ακόμα, αν και η σειρά
όντως σταμάτησε.
Πάντως καταλήγω στα εξής ¨
atc scm40
audio physic spark 3
naim ariva

και δυο βασης (που δεν ειχα ποτέ και μου φαίνονται 'μικρά')
atc scm 19
usher be 718

όποιος θέλει να ψηφίσει είναι ευπρόσδεκτος!

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Αναζήτηση ηχείων και ψυχικη διαταραχη..

Τηλεφώνησα και στο καταστημα υπάρχει ακόμα, αν και η σειρά
όντως σταμάτησε.
Πάντως καταλήγω στα εξής ¨
atc scm40
audio physic spark 3
naim ariva

και δυο βασης (που δεν ειχα ποτέ και μου φαίνονται 'μικρά')
atc scm 19
usher be 718

όποιος θέλει να ψηφίσει είναι ευπρόσδεκτος!
αφου εβαλες και τα βασης στο παιχνιδι προσπαθησε να ακουσεις και τα Totem Rainmaker. Για μενα ειναι πιο πληρες ηχειο απο το Arro (βασικα κατεβαινει πιο χαμηλα!!) αρκει να εχεις λιγο περιθωριο στην πισω πλευρα αλλιως πρεπει να το παρεις να το δοκιμασεις στο χωρο σου

Reaction score
1
Απάντηση: Αναζήτηση ηχείων και ψυχικη διαταραχη..

Θα προτείνω επίσης (δίπλα στις πολύ εύστοχες προτάσεις που προηγήθηκαν) να δείς-ακούσεις τα ηχεία της Proac (Studio 130 & 140 ή και κάποιο της σειράς D) και της Spendor (τα καινουργια Α5 & Α6). Σταθερά υψηλής ποιότητας ήχος, βολικά με τους περισσότερους ενισχυτές, παίζουν κοντά σε τοίχο. Επιλέγονται συχνά από κατόχους Naim όπως γράφουν και στο forum τους.

Reaction score
0
σας ευχαριστω όλους για τις προτασεις.
ελπίζω αυριο να εχω κλεισει με το θεμα των ηχειων, επιτέλους!
στην κλιμακα 1500 με 2000 ευρω παιζουν αρκετα καλα ηχεια και πλεον το παιχνιδι νομιζω πως θα κριθει στις λεπτομερειες.
μονα σιγουρα κριτηρια παντως ειναι η αποδοση των ηχειων κοντα σε τοιχους, το ΄σωστο' παιξιμο όλων των μουσικων και (έχω να εξυπηρετησω μια δισκοθηκη περιπου 2000 βινυλιων και cd) η οδηγηση απο τον μικρο ολοκληρωμενο naim.
ελπιζω να βρω την καταλληλη λυση για να δικαιολογησω και το πηγαινε ελα θεσσαλονικη αθηνα!

Reaction score
0
Τά Α5 καί Α6 τής Spendor, μπορούν νά παίξουν λόγω τής ειδικής σχεδίασης τού bass reflex , ακόμα καί στά 10cm από τόν τοίχο.

Reaction score
3
Ακου και τα triangle antal ex ειναι ιδανικα για αδυναμο ενισχυτη και με ιδιαιτερο ηχο και παιζουν στα λεφτα που θες

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm