- Μηνύματα
- 567
- Reaction score
- 373
Απάντηση: Αναζήτηση DAC
Thanks!
Ενδιαφέρον... Μου είχε ξεφύγει.
Thanks!
Ενδιαφέρον... Μου είχε ξεφύγει.
Είναι καθοριστικός παράγοντας όταν ο ενισχυτής είναι balanced, όχι να έχει υποδοχή balanced και να μετρέπει το σήμα αμέσως μετά σε unbalanced αλλά να έχει σχεδιασμό full balanced.Προσωπικα το balancced δεν μου λεει κατι και ο λογος ειναι οτι και ο ενισχυτης μου δεν εχει τετοια εισαδο.... Τα καλωδια-συνδεσεις balanced ειναι πιο απαραιτητα σε επαγγελματικες εφαρμογες με μεγαλα μικη καλωδιων, για καταστολη θορυβων κλπ... Σιγουρα εχουν ενα κλικ καλυτερο αποτελεσμα αλλα δεν πιστευω πως τοθεμα αυτο αποτελει καθοριστικο παραγοντα στην επιλογη dac.
Ακριβώς έτσι. Όχι μαιμουδιές !!Είναι καθοριστικός παράγοντας όταν ο ενισχυτής είναι balanced, όχι να έχει υποδοχή balanced και να μετρέπει το σήμα αμέσως μετά σε unbalanced αλλά να έχει σχεδιασμό full balanced.
Εννοεί ο "ποιητής" για τυχόν παρεξηγήσεις.... τα ιντερκονέκτ!Το λεπτοηχο ειναι σχετικο. Πολλα μηχανηματα εχουν ακουστει λεπτοηχα εξαιτιας ενος καλωδιου.


Είναι καθοριστικός παράγοντας όταν ο ενισχυτής είναι balanced, όχι να έχει υποδοχή balanced και να μετρέπει το σήμα αμέσως μετά σε unbalanced αλλά να έχει σχεδιασμό full balanced.
Η απάντησή μου ήταν σαφής!
Είπα πως δεν είναι καθοριστικός παράγοντας για εμένα οι έξοδοι balanced επειδή δεν έχει ο ενισχυτής μου. Από την στιγμή που δεν έχει εξόδους balanced δεν έχει νόημα η διευκρίνηση elementary πληροφοριών του αν είναι η σχεδίαση balanced ή όχι... Αλλά ούτε και ο λόγος που άνοιξα το νήμα έχει να κάνει με balanced και unbalanced σχεδιάσεις.... Τέλος πάντων...
Πάμε άλλη μια φορά... Με ενδιαφέρει λοιπόν ένα dac μέχρι 1000 ευρώ...



Διάβασα κάπου ότι έχει διπλό burr brown αλλά δεν έλεγε πιο....Το Τεακ το "μεγάλο" που αναφέρεται στο νήμα... δεν φορά παλαιάς γενεάς τσιπάκι;![]()

αφου τα χω δει μπροστα μου, εχουν γινει παρελασεις απ το σπιτι....Αποστομοτικό αυτό το παιδί ρε γμτ...![]()
σωστα,Μην πεφτετε στην παγιδα του "τι τσιπακι φοραει", ο χαρακτηρας κατα το συντριπτικο του ποσοστο δινεται απο τη δουλεια που γινεται στο αναλογικο σταδιο κ την τροφοδοσια. Δεν μπορειτε πχ να φανταστειτε ποσο διαφορετικα παιζουν, ενα buffalo diy, ενα mdac, και ενα w4s που φορανε και τα τρια sabre. Οπως εντελως διαφορετικα παιζει ενα cambridge audio με ενα arcam rdac που φορανε wolfson 8741.