Αναζήτηση DAC

Reaction score
117
Απάντηση: Αναζήτηση DAC

Προσωπικα το balancced δεν μου λεει κατι και ο λογος ειναι οτι και ο ενισχυτης μου δεν εχει τετοια εισαδο.... Τα καλωδια-συνδεσεις balanced ειναι πιο απαραιτητα σε επαγγελματικες εφαρμογες με μεγαλα μικη καλωδιων, για καταστολη θορυβων κλπ... Σιγουρα εχουν ενα κλικ καλυτερο αποτελεσμα αλλα δεν πιστευω πως τοθεμα αυτο αποτελει καθοριστικο παραγοντα στην επιλογη dac.
Είναι καθοριστικός παράγοντας όταν ο ενισχυτής είναι balanced, όχι να έχει υποδοχή balanced και να μετρέπει το σήμα αμέσως μετά σε unbalanced αλλά να έχει σχεδιασμό full balanced.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Αναμενουμε τις εξελιξεις ετοιμοι για εκπληξεις...........

Reaction score
677

Είναι καθοριστικός παράγοντας όταν ο ενισχυτής είναι balanced, όχι να έχει υποδοχή balanced και να μετρέπει το σήμα αμέσως μετά σε unbalanced αλλά να έχει σχεδιασμό full balanced.
Ακριβώς έτσι. Όχι μαιμουδιές !!

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αναζήτηση DAC

Το λεπτοηχο ειναι σχετικο. Πολλα μηχανηματα εχουν ακουστει λεπτοηχα εξαιτιας ενος καλωδιου.
Εννοεί ο "ποιητής" για τυχόν παρεξηγήσεις.... τα ιντερκονέκτ! :cool:

Reaction score
30.045

Αν δεν είναι Hitachi, δεν κάνουν δουλειά, εννοεί ο άλλος ποιητής. :roflmao:

Reaction score
373

Η απάντησή μου ήταν σαφής!

Είπα πως δεν είναι καθοριστικός παράγοντας για εμένα οι έξοδοι balanced επειδή δεν έχει ο ενισχυτής μου. Από την στιγμή που δεν έχει εξόδους balanced δεν έχει νόημα η διευκρίνηση elementary πληροφοριών του αν είναι η σχεδίαση balanced ή όχι... Αλλά ούτε και ο λόγος που άνοιξα το νήμα έχει να κάνει με balanced και unbalanced σχεδιάσεις.... Τέλος πάντων...

Πάμε άλλη μια φορά... Με ενδιαφέρει λοιπόν ένα dac μέχρι 1000 ευρώ...

Reaction score
373
Απάντηση: Re: Αναζήτηση DAC

Μπα VLASSIS.... Δεν θα είναι για τώρα κοντά...

Μόλις όμως πάρω θα σε φωνάξω να παίξουμε με τον Samplitude!:wink:

Reaction score
373

To Teac φαίνεται πολύ ενδιαφέρον... Παίζει και dsd και από ότι είδα στα downloads έχει ενδιαφέροντα πραγματάκια.:biggrin:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Το Τεακ το "μεγάλο" που αναφέρεται στο νήμα... δεν φορά παλαιάς γενεάς τσιπάκι; :O_o:

Reaction score
373

Το Τεακ το "μεγάλο" που αναφέρεται στο νήμα... δεν φορά παλαιάς γενεάς τσιπάκι; :O_o:
Διάβασα κάπου ότι έχει διπλό burr brown αλλά δεν έλεγε πιο....

Gojakla

Reaction score
7.494

Αυτό:

http://www.ti.com/product/pcm1795

Μπορεί να κάνω και λάθος για την παλαιότητα.. η ερώτησης είναι ουσιαστική και όχι ρητορική...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Μην πεφτετε στην παγιδα του "τι τσιπακι φοραει", ο χαρακτηρας κατα το συντριπτικο του ποσοστο δινεται απο τη δουλεια που γινεται στο αναλογικο σταδιο κ την τροφοδοσια. Δεν μπορειτε πχ να φανταστειτε ποσο διαφορετικα παιζουν, ενα buffalo diy, ενα mdac, και ενα w4s που φορανε και τα τρια sabre. Οπως εντελως διαφορετικα παιζει ενα cambridge audio με ενα arcam rdac που φορανε wolfson 8741.

Gojakla

Reaction score
7.494

Αποστομοτικό αυτό το παιδί ρε γμτ... :laugh:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Αποστομοτικό αυτό το παιδί ρε γμτ... :laugh:
αφου τα χω δει μπροστα μου, εχουν γινει παρελασεις απ το σπιτι....
Τα λεω γιατι μπορει να μην εχουν ολοι την ευκαιρια να ακουσουν συγκριτικα :thumbsup:

Gojakla

Reaction score
7.494

Παντελή την εκτίμησή μου ήδη την ξέρεις.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Αναζήτηση DAC

Μην πεφτετε στην παγιδα του "τι τσιπακι φοραει", ο χαρακτηρας κατα το συντριπτικο του ποσοστο δινεται απο τη δουλεια που γινεται στο αναλογικο σταδιο κ την τροφοδοσια. Δεν μπορειτε πχ να φανταστειτε ποσο διαφορετικα παιζουν, ενα buffalo diy, ενα mdac, και ενα w4s που φορανε και τα τρια sabre. Οπως εντελως διαφορετικα παιζει ενα cambridge audio με ενα arcam rdac που φορανε wolfson 8741.
σωστα,
να προσθεσω πως η προτιμηση στα sabre αξιζει και για την υποστηριξη απο αυτα native dsd, αν υπαρχει απο τον κατασκευαστη....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.662
Members
38.587
Νεότερο μέλος
stratos.april