Αναζήτηση dac

Reaction score
531
Καλησπέρα.

Βρίσκομαι σε αναζήτηση dac και σκέφτομαι τα παρακάτω:

Teac cd-503 και Pioneer u-05.

Υπάρχει κάποιος που τα έχει ακούσει στο ίδιο σύστημα ή κάποιος που γνωρίζει απο specs, pdf για να βοηθήσει;
Με ενδιαφέρει η λειτουργία τους ως dac αλλά και ενίσχυση ακουστικών και οχι τόσο ως προενισχυτές.
Δικαιολογεί τα επιπλέον χρήματα που ζητά η Teac;

I

iason

Guest
To Pioneer δεν το γνωρίζω το Teac το εχω ενα χρόνο τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το κόστος του και με ένα all round ήχο ευχάριστο και με πολλές ευκολίες σύνδεσης.Δεν νομίζω να έχει σοβαρό ανταγωνιστή στην κατηγορία του. Ελπίζω να βοήθησα σου εύχομαι καλή αναζήτηση.

Reaction score
4.327
Kai γω επίσης έχω το teac. Ίδιες εντυπώσεις με τον Ιάσωνα. Πριν είχα το 501 με τα burr brown και είχε πιο γλυκό - χρωματισμένο ήχο. Το 503 είναι πιο ουδέτερο - σωστό. Επίσης το χρησιμοποιώ και σαν προ. Δυστυχώς σαν ενισχυτή ακουστικών δεν το χω δοκιμάσει.

Reaction score
531
Αυτά που έχω αυτή τη στιγμή(AKG 551), δεν είναι δύσκολα.
Αλλά στο μέλλον αν θελήσω κάτι σε Audeze ή Fostex θα με καλύψουν;

Reaction score
32.624
όχι δεν θα οδηγησουν ικανοποιητικά τα ακουστικά που ανέφερες παραπάνω- θα παίξουν βέβαια αλλά όχι στο 100% που μπορούνε.Τώρα στο κομμάτι dac -εγώ άκουσα μόνο το teac και όχι το pionner .Το teac θα το έλεγα best buy στα χρήματά του άνετα, με ήχο ισσοροπημένο και ήρεμο, για μενα μεγάλο προσόν !

Reaction score
690
To καινουργιο ifi micro black label προσωπικά με εξέπληξε τα μάλα και προτείνεται στα χρήματα του (650€) και όχι μόνο Ανέλπιστη βελτίωση απο το ήδη σεβαστό για την κατηγορία του micro idsd

Επίσης θα πρότεινα αν βρεθεί και το "παλιό" mytek 192 , θέλει όμως mac / firewire για να κελαηδήσει ..

Last edited:

Reaction score
7
To καινουργιο ifi micro black label προσωπικά με εξέπληξε τα μάλα και προτείνεται στα χρήματα του (650€) και όχι μόνο Ανέλπιστη βελτίωση απο το ήδη σεβαστό για την κατηγορία του micro idsd

Επίσης θα πρότεινα αν βρεθεί και το "παλιό" mytek 192 , θέλει όμως mac / firewire για να κελαηδήσει ..
Το black label τι διαφορά εχει από το προηγούμενο;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.819
Εδώ στο νησί "παίζει" σε ποιο οικονομική τιμή (εμπειρία αγοράς για φίλο, Μάρτιος 2016, δεν ξέρω εάν άλλαξε κάτι έκτοτε).

Reaction score
193
Αξιζει να ακουσης & το aune s16 ειναι εξαιρετικο .Πιστευω ανωτερο απο τα προαναφερομενα.

Reaction score
1.656
Καλησπέρα.

Βρίσκομαι σε αναζήτηση dac και σκέφτομαι τα παρακάτω:

Teac cd-503 και Pioneer u-05.

Υπάρχει κάποιος που τα έχει ακούσει στο ίδιο σύστημα ή κάποιος που γνωρίζει απο specs, pdf για να βοηθήσει;
Με ενδιαφέρει η λειτουργία τους ως dac αλλά και ενίσχυση ακουστικών και οχι τόσο ως προενισχυτές.
Δικαιολογεί τα επιπλέον χρήματα που ζητά η Teac;
Το Pioneer το εχω και ειναι εξαιρετικο μηχανημα. Και με πολυ καλο ηχο στα ακουστικα. Το Teac δεν το εχω ακουσει.

Reaction score
456

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.819
Το site που αναφέρεις δεν το γνωρίζω. Από πλευράς αξιοπιστίας, μεταφορικών κτλ, τι λέει;

Link για την τιμή δεν υπάρχει, διότι αυτή έγινε γνωστή μετά από κατ' ιδίαν επικοινωνία με τον επίσημο αντιπρόσωπο της TEAC στην Κύπρο.

Reaction score
456
δεν έχω εμπειρία από το audioaffair.
Απλά μετά το ποστ 9, όπου και υπήρχε και το λινκ για το audioaffair, ακολούθησε
το δικό σου μήνυμα για πιο οικονομική τιμή
και θεώρησα (λανθασμένα μάλλον)ότι αναφέρθηκες σε αυτό μιας και το quotαρες
(δηλαδή πιο οικονομική τιμή σε σχέση με τα 700),
γι'αυτό και η ερώτηση.

ισχύει κάτι τέτοιο ή έστω είναι στα ίδια πάνω κάτω επίπεδα?
καλό θα'ταν να πάνε τα λεφτά στην Κύπρο.

ps η podium engineering αναφέρεται site της teac ως dealer, αλλά δεν υπάρχει κάποια αναφορά
στο site της για προϊόντα της teac.

Reaction score
456
sorry,τελικά κοιτούσα λάθος site για podium engineering (Ιταλία),
δεν μπόρεσα να βρω κάτι.

Reaction score
238
Ξέχασε τον ενισχυτή ακουστικών και πάρε το Ideon Audio Ayazi. Αν πας σε καλύτερα ακουστικά, θα πάρεις ξεχωριστό ενισχυτή έτσι και αλλιώς, οπότε γιατί να μην πάρεις ένα καλύτερο dac? Που έχει όσα αναφέρθηκαν για πρωινό...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan