Αναζήτηση Dali - Teufel

Reaction score
2
Καλημέρα σε όλους. Περιμένω σύντομα έναν ΗΚ255 από Γερμανία και ψάχνω ηχεία για να τον ταιριάξω. Μετά από μια πρώτη έρευνα αγοράς στο Media Market μου άρεσαν τα Dali Consept 6 με το πρώτο άκουσμα. Άκουσα και τα Bose 10 iv ,Wharfedale Diamond 8, κάποια KEF τα οποία ήταν φανταστικά αλλά κοστίζαν 1300Ε, τα Roister, και τα crystal Audio. Τα παραπάνω ηχεία ήταν της τάξεως των 700Ε. Στο Media Market μου ζήτησαν 800Ε για τα DALI με μικρά περιθώρια προς τα κάτω. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει που να κοιτάξω για μια ιδιαίτερα καλή τιμή (ακόμα και στο εξωτερικό) για τα παραπάνω DALI?Να συμπληρώσω ότι τα θέλω 50% για μουσική και 50% για ταινίες.
Επίσης μέσω του forum ανακάλυψα τα Teufel σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές από Γερμανία. Υπάρχει κάποιος που τα έχει δοκιμάσει και πιστεύει ότι τα Teufel consept R (ή κάποια άλλη σειρά στα χρήματα αυτά) είναι καλύτερα ηχεία για τον ΗΚ255 από τα Dali ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας :)

Reaction score
0
Απάντηση: Αναζήτηση Dali - Teufel

Σε ποια KEF αναφέρεσαι? γιατι στο media markt εχει καποια μοντέλα της σειράς IQ που είναι με τα UNI-Q Drive (τα διδρομα ομοαξονικά ηχεία της KEF) και έδώ και λίγο καιρό έχει φέρει και την σειρά C που δεν είναι με uni-q,είναι με κλασικά ξεχωριστά woofer,tweeter και είναι ολοκαίνουργια....εγώ εχω επίσης τον 255 και έχω ήδη αγοράσει τα μπροστινά δαπέδου μόνο τα οποία πήρα τα C5, ειμαι έτοιμος να αγοράσω και τα υπόλοιπα της σειράς, C3 για περιφεριακά,C4 subwoofer και C6LCR κεντρικό...υπάρχουν και τα C7 για μεγαλύτερη ισχή,οπως και τα C1 για μικρότερα περιφεριακά....
η δικιά μου επιλογή στο συνολο της κοστίζει γυρω στα 900 (όχι απο media markt,σίγουρα είναι πιο ακριβά εκεί) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και απο ποιότητα και απο ένταση....και ακούω και μουσική και βλέπω ταινίες...καλή επιλογή σου εύχομαι

Reaction score
2
Συμφωνώ μαζί σου digital_illusion για τα KEF. Προσπαθώ όμως να τα βρω σε ακόμα καλύτερη τιμή, γι' αυτό και ψάχνω από εξωτερικό (ebay). Το budget μου λόγω κάποιων άλλων εξόδων μειώθηκε αρκετά. Προτιμώ όμως να περιμένω και να ψάχνω παρά να κάνω μια υποδιέστερη επιλογή ηχείων άμεσα. Να φανταστείς τον HK255 τον παρήγγειλα 400Ε με μεταφορικά από κατάστημα στο ebay αλλά μετά απο ΠΟΛΥ ψαξιμο και υπομονή :)
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει καμία προσφορά από εξωτερικό για DALI - KEF καθώς και για την ποιότητα των teufel συγκριτικά ας το πει . . .

Reaction score
2
Σπύρο καλησπέρα. Την έχεις ακούσει τη συγκεκριμένη σειρά? Είναι καλύτερα από τα cosept 6 μάλλον ε? Ο πωλητής είναι αξιόπιστος? Πάντως δυστυχώς και πάλι τα 550Ε μου φαίνονται αρκετά μόνο για τα 2 μπροστινά ηχεία, τί λες?

Reaction score
0
Τα έχω ακούσει μου άρεσαν πολύ με έναν arcam που έπαιζαν.Ο πωλητής είναι αξιόπιστος έχω ψωνίσει από εκεί.Θα πρέπει να τα ακούσεις και εσύ όμως.
Τα suite θεωρούνταν ευκαιρία κοντα στο χιλιάρικο πόσο μάλλον σε αυτή την τιμή.Για μένα αξίζει τον κόπο αλλά περί ορέξεως...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255