Αναζήτηση high end καρότσι

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.324
άντε ρίχτε καμιά ιδέα οι έμπειροι πατεράδες γιατί με σέρνει η γυναίκα αυτές τις μέρες σε διάφορα καταστήματα...βλέπω ξάτι μάρκες pepe,popo ότι νάναι

έχω διαβάσει κριτικές +/- και έχω χάσει τη μπάλα

νομίζω ότι οι πωλήτριες μου μιλάνε κινέζικα...μόνο το Γωγουλίνι καταλαβαίνει και εγώ κάθομαι σαν π@π@ρας και ακούω
προχθές την μία τη ρώτησα για πλάκα αν έχει φραπεδιέρα και μου απάντησε ότι έχει ποτηροθήκη στον στάνταρ εξοπλισμό + παγουράκι:confused: δεν χρειάζεται να αγοράσω εξτρα...δεν μίλησα...γιατί νόμιζα ότι συνέχιζε την πλάκα που της έκανα
αλλά μπήκα στο ίντερνετ και είδα ότι όντως βάζουν και τέτοια...και ένιωσα μ@λ@κ@ς:p:D

Reaction score
14.711
:D
άντε ρίχτε καμιά ιδέα οι έμπειροι πατεράδες γιατί με σέρνει η γυναίκα αυτές τις μέρες σε διάφορα καταστήματα...βλέπω ξάτι μάρκες pepe,popo ότι νάναι

νομίζω ότι οι πωλήτριες μου μιλάνε κινέζικα...μόνο το Γωγουλίνι καταλαβαίνει και εγώ κάθομαι σαν π@π@ρας και ακούω
προχθές την μία τη ρώτησα για πλάκα αν έχει φραπεδιέρα και μου απάντησε ότι έχει ποτηροθήκη στον στάνταρ εξοπλισμό + παγουράκι:confused: δεν χρειάζεται να αγοράσω εξτρα...δεν μίλησα...γιατί νόμιζα ότι συνέχιζε την πλάκα που της έκανα
αλλά μπήκα στο ίντερνετ και είδα ότι όντως βάζουν και τέτοια...και ένιωσα μ@λ@κ@ς:p:D
τι τραβας ο ερμος..δικε μου:(:D

daharis666

Moderator
Reaction score
83.324
θα παρακαλούσα σοβαρότητα στο θέμα....:whistling::D
δεν μπορώ να γυρνάω σε καταστήματα μπεμπέ...μυρίζουν σαν μωρομάντηλα εκεί μέσα:roflmao:

Υ.Γ.το κόβω να ανοίγω τελικά 2ο λογαριασμό...τι ήθελα και ρώτησα:roflmao::roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.324
Silver Cross Wave pushchair review - Which?..ελα σε εφτιαξα λεμε:drinks:..εδω εισαι ..
θενκ γιου
θα παρακαλούσα όμως μαζί με πορτ μπεμπέ(τι λέξεις ξεστομίζω Θεέ μου:D)
κάτι σε σετάκι δηλαδή να μην ψάχνω ξεχωριστά
[DOUBLEPOST=1514494462][/DOUBLEPOST]
:p:D
[DOUBLEPOST=1514494249][/DOUBLEPOST]χωρις πλακα τωρα.....10 best lightweight strollers for 2018 | MadeForMums
:roflmao::roflmao::roflmao:

παίρνει στρώμα ή να βάλω αριθέρμ :roflmao::roflmao:

Reaction score
1.988
Όταν κάναμε το πρώτο μας παιδί (2007) αγοράσαμε ένα καρότσι της inglesina.
Είχε τα βασικά και το κύριο ατού του ήταν ότι έκλεινε με μια κίνηση και άνοιγε πολύ εύκολα.
Τα έβγαλε τα λεφτά του και το χαρίσαμε σε συγγενή το 2014 ή 2015 , αφού είχε μεγαλώσει και το 2ο παιδί μας.
Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και μετά απο 7-8 χρόνια full time χρήσης ήταν σαν καινούργιο...

Reaction score
30.455

Πότε με το καλό για να σου στείλω ένα δωράκι;
1.023.0028 - 200x200.jpg

Reaction score
1.203
Μια πολύ καλή επιλογή είναι και αυτό το σετ:
http://www.chicco.gr/en_neosustima_metakinisis_trio_love.html
Έχουμε από τον γιό μας (10 ετών πλέων) το προηγούμενο μοντέλο του και τώρα το χαίρεται η μπουμπούκα (11 μηνών).
Έχει όλα αυτά που χρειάζεστε, πορτ μπεμπέ, κάθισμα για το καρότσι και το αυτοκίνητο μέχρι 6 μηνών, καροτσάκι και όλα μπαίνουν και βγαίνουν με ένα κλικ.
Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

Reaction score
1.550
To κατάλληλο καρότσι το υπαγορεύει το πορτ μπαγκαζ.
Προσωπικά προτείνω καρότσι που να κλείνει σα μπαστούνι. Αν δε έχετε και σκάλες στην είσοδο της οικοδομής είναι μονόδρομος.
Το μεγάλο κακό που έχουν όμως είναι ότι δεν έχουν το επιπρόσθετο που χρειάζεται μέχρι το παιδί να γίνει τριών μηνών. Αυτό με την τελείως φλατ θέση.
Το ιδανικό είναι να βρεις κάποιο δανεικό για τους πρώτους τρεις μήνες και να αγοράσεις μετά.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.324
Προσωπικά προτείνω καρότσι που να κλείνει σα μπαστούνι. Αν δε έχετε και σκάλες στην είσοδο της οικοδομής είναι μονόδρομος.
Το μεγάλο κακό που έχουν όμως είναι ότι δεν έχουν το επιπρόσθετο που χρειάζεται μέχρι το παιδί να γίνει τριών μηνών. Αυτό με την τελείως φλατ θέση.
Το ιδανικό είναι να βρεις κάποιο δανεικό για τους πρώτους τρεις μήνες και να αγοράσεις μετά.
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧ:o:oops:

ξέχασα να αναφέρω και έναν ακόμα παράγοντα που ακούει στο όνομα ασανσέρ

πρέπει να το μετρήσω γιατί μου φαίνεται είναι 90x90 και η πόρτα έχει πιο μικρό άνοιγμα

αυτά που είδαμε έχουν σκάλες για να ανασηκώνεται η πλάτη
[DOUBLEPOST=1514500661][/DOUBLEPOST]

STOKKE ® XPLORY™ Καλή ποιότητα με (λογική )τιμή, Δε γνωρίζω αμα εχει στην Ελλαδα.
αυτό δεν μας* άρεσε εμφανισιακά

*της άρεσε...θέλει κάτι να ταιριάζει και με τα ρούχα:p:D

gonis

Luger
Reaction score
12.454
Σωστό αλλά πλέον όλα τα παιδικά καροτσάκια,με τα παρελκόμενα,είναι ογκώδη.
Bugaboo chameleon για ποιότητα κύλισης ακόμη και στο χιόνι:D
Δες και για second hand αν και οι γυναίκες σε αυτά είναι λίγο ψωνάρες!

daharis666

Moderator
Reaction score
83.324
Μια πολύ καλή επιλογή είναι και αυτό το σετ:
http://www.chicco.gr/en_neosustima_metakinisis_trio_love.html
Έχουμε από τον γιό μας (10 ετών πλέων) το προηγούμενο μοντέλο του και τώρα το χαίρεται η μπουμπούκα (11 μηνών).
Έχει όλα αυτά που χρειάζεστε, πορτ μπεμπέ, κάθισμα για το καρότσι και το αυτοκίνητο μέχρι 6 μηνών, καροτσάκι και όλα μπαίνουν και βγαίνουν με ένα κλικ.
Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.
αυτό με τα ξεχωριστά χερούλια είναι πρακτικό? δεν κουράζει?
το πιο εργονομικό που μου άρεσε και έκοβα απότομες κλειστές στροφές χωρίς να πλαγιάζει το καρότσι :whistling:8-):Dήταν αυτό

πολύ βολικό χερούλι

daharis666

Moderator
Reaction score
83.324
+ να βάλω και έναν ακόμα παράγοντα στη συζήτηση και πείτε μου από εμπειρία
ανταλλακτικά ροδάκια χρειάζονται?
[DOUBLEPOST=1514501191][/DOUBLEPOST]
Εχουν κρατήσει στοκ ρε χαμενε!
Με το καλό αγορινα και να είναι όμορφο σαν τη μαμά του!:p
να σαι καλά Χαρούλη...ευχαριστώ πολύ :)