- Reaction score
- 14.711
Maclaren Techno XLR - Dove/Orchid Smoke at Winstanleys Pramworld.........κοιτα για maclaren techno xlr αθανατα καροτσια και πολυ καλα γυρω στο 500 ρικο
Maclaren Techno XLR - Dove/Orchid Smoke at Winstanleys Pramworld.........κοιτα για maclaren techno xlr αθανατα καροτσια και πολυ καλα γυρω στο 500 ρικο
αυτό μου άρεσε να σου πω την αλήθεια...https://www.skroutz.gr/s/431015/Recaro-Akuna-Trio-Travel-System.html
Δεν χρειάζεσαι το τριπλό σετ.
Απλά το καροτσι και το πρώτο κάθισμα το οποίο τους πρώτους μήνες θα σε βολεψει πολύ.
Εκτός από κορυφαίο σε προστασία έχει πολυ γρηγορο και ασφαλες δέσιμο στο κάθισμα του αυτοκινήτου ακόμα και χωρίς βάση isofix.
Λύνεις ζώνη το καρφώνεις στο καρότσι σε δευτερόλεπτα και δεν έχει ξυπνήσει ο νέος .
Από γερμανια το είχα πάρει 220 τελική και 170 το κάθισμα αλλά το μαγαζί δεν το βρίσκω πλέον.
τον περιμένουμε τον Μόγλη κατά τις 16 Μαρτίου...αν και είπα τον γιατρό αν γίνεται να το καθυστερήσουμε για τις 25 επειδή ξεχνάω ημερομηνίες...και με κοιτούσε περίεργαΝτ@χ@ρη γεννηθηκε το μικρο? η οχι ακομα?
η το σκεφτεσαι ακομα? πες την αληθεια ρε....
''....αν συνοδευεται και απο καλη τσαντουλα ειναι καλο, να βαζεις γαλατα μπιμπερο, αλλαξιες, πανες και τετοια ωραια ΣΟΣ πραγματα πρωτης αναγκης.''να πω κι εγω τη γνωμη μου, χωρις να μαι ειδικος κλπ, απλα απ την εμπειρια μου 5 μηνες τωρα σαν πατερας.
καλο ειναι να ναι ελαφρυ, να κουβαλιεται ευκολα και απο σενα, και απο τη γυναικα ( εκτος Ντ@χ@ρη μου κι αν παιζεται κατι αλλο να πουμε, και κανεις τιποτα περιεργα κολπα με συν\μφωνα συμβιωσης κλπ να ουμε..... δεν κακο βεβαια......)
να ναι συμμαζεμενο σε διαστασεις, να χωραει ευκολα σε πορτ μπαγκαζ και στο δικο σου αλλα και σε αλλο αυτοκινητο ( πχ γυναικας η δεν ξερω ας πουμε παλι που αλλου...........)
καλο ειναι να βγαινουν
οι ροδες, και για να ναι πιο μικρο σε κανα αυτοκινητο, και για πλυσιμο αν τυχων λερωθουν στο δρομο και ξαναμπεις σπιτι μετα...
επισης θα μ αρεζε να τσουλαει ευκολα, αβιαστα, ωραια, χωρις να τριζει , να ναι στιβαρο και να το νιωθεις ευκολο, ωραιο, χωρις να κουναει κλπ, γιατι με τον καιρο ολο και θ αρχιζει να κανει κολπα κλπ ποιοτικα εννω να χαλαρωνει κλπ
επισης το συστημα με 3 καλαθια ( καθισμα αυτοκινητου, καλαθουνα και ριλαξ πως τα λενε ακριβως δεν ξερω) που αλλαζουν ειναι πολυ καλο γιατι οσο μεγαλωνει θα χεις κι αλλες αναγκες, και γω ετσι ελεγα αλλα κατι ηξερε η γυναικα μου ( ευτυχως εχω γυναικα για την ωρα συντροφο κι οχι αντρα, ακομα δηλαδη, ποιος ξερει..... ) και πηραμε τετοιο και βολευει αφανταστα, ειτε για βολτα, ειτε για εκδρομη ειτε για να κοιμαται στ αμαξι, ειτε αν ξεχασεις το μωρο πουθενα κλπ τετοια ομορφα!....
μ αρεσε που εχει πλαινα σαν καλυμ
ματα να το πω που ανοιγοκλεινουν, για προστασια απ τον ηλιο και τον αερα και τη βροχη.
Επισης ενα διαφανο ωραιο καλυμμα για τη βροχη ειναι πολυ ωραιο, το χεις απο κατω και αν βρεξει τσαααααακ το βαζεις.
να χει αποθηκευτικο χωρο καλο απο κατω, να χωραει πραμα μπολικο γιατι θα το χρειαστεις, ρουχα, κουβερτες, ομπρελες κλπ.
αν συνοδευεται και απο καλη τσαντουλα ειναι καλο, να βαζεις γαλατα μπιμπερο, αλλαξιες, πανες και τετοια ωραια ΣΟΣ πραγματα πρωτης αναγκης.
επισης το χερουλι αν ανεβοκατεβαινει αναλογως χρησης και υψους ειναι πολυ καλο για να μη σε κουρασει.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ πιθανον να μη χρειαζονται διοτι
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ.
...για πούλημα sub, για ψιθυριστές ταινίες, για ματιές με κεραυνούς απο Γωγουλίνι...Ετοιμάσου για ατέλειωτες ώρες παιδικών
Ετοιμάσου για ατέλειωτες ώρες παιδικών
δεν παίζει να μάθει έτσι...για πούλημα sub, για ψιθυριστές ταινίες, για ματιές με κεραυνούς απο Γωγουλίνι...
Άκου κι εμάς που τα ζήσαμε με φίλους που τα έχουν διακοσμητικά.
Ευκαιρία να φτιάξει το dedicated στην υπόγα....για πούλημα sub, για ψιθυριστές ταινίες, για ματιές με κεραυνούς απο Γωγουλίνι...
Άκου κι εμάς που τα ζήσαμε με φίλους που τα έχουν διακοσμητικά.
Και ατελείωτες ώρες σε παιδικές χαρές!Ετοιμάσου για ατέλειωτες ώρες παιδικών
Το είχα πάθει με το παίδι φίλου που το κράταγα για να πάρει τηλ, αλλά ήταν μπάζο!Και ατελείωτες ώρες σε παιδικές χαρές!
Βέβαια, εκεί αν το πας το παιδί μόνος σου, κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες με μανούλες!
Όταν πήγαινα την κόρη μου στην παιδική και με ρώταγαν μανούλες , "η δικιά σας πόσο είναι;" , με το ζόρι κρατιομουν για να μην τους απαντήσω σε εκατοστά....![]()
Ναι...μείνε ήσυχος!Ευκαιρία να φτιάξει το dedicated στην υπόγα.![]()
Τον ''έστειλες'' τον γιατρό!είπα τον γιατρό αν γίνεται να το καθυστερήσουμε για τις 25 επειδή ξεχνάω ημερομηνίες...και με κοιτούσε περίεργα![]()
Το ενδεχόμενο να ζητάει αργότερα Re Audio 18' δεν το σκέφτεσαι;βαζεις και δυο sub 8" και ειναι ετοιμο