Αναζήτηση integrated Class A & A/B

Reaction score
83
Καλησπέρα σε όλους!

Θέλω να αγοράσω εναν integrated ενισχυτή που να είναι Class A/B και παράλληλα να δίνει την επιλογή για Class A μέχρι κάποια Watt. Ένας απο τα επικρατέστερους που έχω στη σκέψη μου είναι ο Marantz PM7200. Θέλω να ρωτήσω τους ποιό έμπειρους την γνώμη τους για την επιλογή μου. Εννοείται πως κάθε εναλλακτική πρόταση είναι καλοδεχούμενη. Ο ενισχυτής θα τρέξει 2 ηχεία της Crystal Audio THX-Ultra 2.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

A

AKARL

Guest
Καλησπέρα σε όλους!

Θέλω να αγοράσω εναν integrated ενισχυτή που να είναι Class A/B και παράλληλα να δίνει την επιλογή για Class A μέχρι κάποια Watt. Ένας απο τα επικρατέστερους που έχω στη σκέψη μου είναι ο Marantz PM7200. Θέλω να ρωτήσω τους ποιό έμπειρους την γνώμη τους για την επιλογή μου. Εννοείται πως κάθε εναλλακτική πρόταση είναι καλοδεχούμενη. Ο ενισχυτής θα τρέξει 2 ηχεία της Crystal Audio THX-Ultra 2.

Σε σχέση με τον ενισχυτή μπορώ να σου πω ότι είναι εξαιρετική περίπτωση στην κατηγορία τιμής του. Τον είχα έως πρόσφατα και τώρα τον έχει ένα άλλο μέλος του φόρουμ.

Τα ηχεία σου δεν τα γνωρίζω οπότε είναι αδύνατο να σου πω κάτι σχετικά με τη πιθανή συνέργειά τους με τον συγκεκριμένο ενισχυτή.

Μπορείς να γράψεις το μοντέλο ακριβώς όπως αναγράφεται πάνω στα ηχεία ή τα κουτιά τους;

Reaction score
1.064
Καλημερα εχω δει τους advanced acoustic οτι εχουν τετοια επιλογη. τιμιο μηχανακι για τα λεφτα τους .
Ριξε μια ματια..

Reaction score
5.682
Εάν πάρεις τέτοιο σοβαρό ενισχυτή
Μετά τα ηχεία σου θα είναι ο αδύνατος κρίκος του συστηματος σου .
Οπότε αγόρασε με συνεση...

Reaction score
83
Εάν πάρεις τέτοιο σοβαρό ενισχυτή
Μετά τα ηχεία σου θα είναι ο αδύνατος κρίκος του συστηματος σου .
Οπότε αγόρασε με συνεση...
Καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή. Η λογική που σκέφτομαι τον συγκεκριμένο ενισχυτή είναι να βάλω μια καλή βάση για ότι προκύψει στην συνέχεια. Είναι τόσο σοβαρό μηχάνημα που τα ηχεία μου δε θα φτουράνε μετά;
[DOUBLEPOST=1543256613][/DOUBLEPOST]
Καλησπέρα σε όλους!

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή. Η λογική που σκέφτομαι τον συγκεκριμένο ενισχυτή είναι να βάλω μια καλή βάση για ότι προκύψει στην συνέχεια. Είναι τόσο σοβαρό μηχάνημα που τα ηχεία μου δε θα φτουράνε μετά;
Σε σχέση με τον ενισχυτή μπορώ να σου πω ότι είναι εξαιρετική περίπτωση στην κατηγορία τιμής του. Τον είχα έως πρόσφατα και τώρα τον έχει ένα άλλο μέλος του φόρουμ.

Τα ηχεία σου δεν τα γνωρίζω οπότε είναι αδύνατο να σου πω κάτι σχετικά με τη πιθανή συνέργειά τους με τον συγκεκριμένο ενισχυτή.

Μπορείς να γράψεις το μοντέλο ακριβώς όπως αναγράφεται πάνω στα ηχεία ή τα κουτιά τους;
Καλησπέρα, τα ηχεία στο site της Crystal Audio είναι με την περιγραφή TX-T3SE-BL.

A

AKARL

Guest
Καλησπέρα, τα ηχεία στο site της Crystal Audio είναι με την περιγραφή TX-T3SE-BL.
Τεχνικά χαρακτηριστικά σύμφωνα με τον κατασκευαστή:
https://www.crystalaudio.gr/el/tx-t3-special-edition-thx-ultra2-certified-hi-fi-speakers.html
  • Ισχύς (Wrms) 200
  • Μέγιστη Ισχύς (Watt) 400
  • Ευαισθησία (dB/2.83V/m) 92
  • Εμπέδηση - Impedance (Ohm) 8
  • Ελάχιστη Εμπέδηση - Min. Impedance (Ohm) 3.2
  • Απόκριση Συχνοτήτων (Hz) 33 - 22k
  • Ηλεκτρονική Προστασία Tweeter
  • Τύπος Crossover 3.5-way
  • Θάλαμοι Woofer 3
  • Οπές Bass Reflex 2
Αν θέλεις να εξασφαλίσεις τη σωστή οδήγησή τους χρειάζεσαι σημαντικά ισχυρότερο ενισχυτή.

Reaction score
83
Σε τι τιμη βρισκεις τον Μαραντζ?
Έχω βρει αρκετούς ενδεικτικά στο ebay έχει απο 400€ μέχρι 600€. Πιστεύω κάπου εκει μέσα θα είναι εξαρτάται πάντα την κατάσταση, τα μεταφορικά κλπ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.970
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas