- Reaction score
- 37.219
Χαιρετω την κατηγορια, με τους φανταστικους θαμωνες!
Λοιπον, στο ψητο...
Ψαχνω για ενα νεο media player, σε αντικατασταση του HiMedia 900b που εχω.
Θα συνδεθει με ενισχυτη home cinema Pionneer LX55 και με τον προβολεα Sony 30 3d.
Eπισης πολυ συχνα θα βλεπω και απο την 42αρα tv μου.
ΟΙ απαιτησεις μου...
1ον απ ολα , η ποιοτητα της εικονας!
Θελω (εννοειται ..) να παιζει αισθητα καλυτερα απ αυτο που εχω τωρα, χωρις σπασιματα, κολληματα κλπ
2ον η συνδεσιμοτητα του, να μπορει να βολευεται με ολα , οπως επισης φυσικα και να παιζει ολα τα φορμα εικονας κ ηχου (περισσοτερα εικονας, δεν πολυακουω απο κει audio)
Nα ειναι οκ με ολους τους υποτιτλους, να μην εχει κολληματα, σπασιματα χαζα κλπ
να παιζει φυσικα 3d τα παντα ολα
να παιζει ISO blueray κανονικα
καλο θα ταν και το wifi αν υπηρχε, οπως το Himedia που εχω τωρα..
Γενικα, να ναι μια αναβαθμιση απ αυτο που εχω τωρα , σε ολους τους τομεις, αλλα πιστευω αυτο που θα μου αρεσει περισσοτερο θα ναι στην ποιοτητα της εικονας.
Και βεβαια να ναι απροβληματιστο, να μην εχω θεματα λειτουργικοτητας κ ασυμβατοτητας που βλεπω τριγυρω συχνα..
Να παιζει. Απλα, κι ωραια.
Υπαρχει κατι τετοιο η να κατσω σ τα αυγα μου με το Himedia 900 ?
Eυχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας!!
Λοιπον, στο ψητο...
Ψαχνω για ενα νεο media player, σε αντικατασταση του HiMedia 900b που εχω.
Θα συνδεθει με ενισχυτη home cinema Pionneer LX55 και με τον προβολεα Sony 30 3d.
Eπισης πολυ συχνα θα βλεπω και απο την 42αρα tv μου.
ΟΙ απαιτησεις μου...
1ον απ ολα , η ποιοτητα της εικονας!
Θελω (εννοειται ..) να παιζει αισθητα καλυτερα απ αυτο που εχω τωρα, χωρις σπασιματα, κολληματα κλπ
2ον η συνδεσιμοτητα του, να μπορει να βολευεται με ολα , οπως επισης φυσικα και να παιζει ολα τα φορμα εικονας κ ηχου (περισσοτερα εικονας, δεν πολυακουω απο κει audio)
Nα ειναι οκ με ολους τους υποτιτλους, να μην εχει κολληματα, σπασιματα χαζα κλπ
να παιζει φυσικα 3d τα παντα ολα
να παιζει ISO blueray κανονικα
καλο θα ταν και το wifi αν υπηρχε, οπως το Himedia που εχω τωρα..
Γενικα, να ναι μια αναβαθμιση απ αυτο που εχω τωρα , σε ολους τους τομεις, αλλα πιστευω αυτο που θα μου αρεσει περισσοτερο θα ναι στην ποιοτητα της εικονας.
Και βεβαια να ναι απροβληματιστο, να μην εχω θεματα λειτουργικοτητας κ ασυμβατοτητας που βλεπω τριγυρω συχνα..
Να παιζει. Απλα, κι ωραια.
Υπαρχει κατι τετοιο η να κατσω σ τα αυγα μου με το Himedia 900 ?
Eυχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας!!