Αναζητηση 5.1 Ηοme cinema για τον υπολογιστή μου.

Reaction score
2
δεν μπορειτε μεχρι 700 και 800 ευρο το πολυ να μου προτεινε κομματια;;;απο μονος μου οταν δεν ειμε εμπειρος πως να παρω;;;
γι αυτο και εκανα εγγραφη σε αυτο το σιτε για να μου κανετε προτασεις αγορας επειδι εγω δεν ειμε εμπειρος σε αυτα

δηλαδη να παρω τα κομμματια απο μονος μου και μετα να λέω τι πηρα ;;;;
και μετα τα λεφτα να πανε χαμενα;;;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Εγώ άλλες προτάσεις δεν έχω και ναι είναι καλύτερα από τα υπόλοιπα που έχεις δει.
Προσωπικά μου είναι αδιάφορο το πόσα watt είναι τα ηχεία.

Υ.Γ.Δεν απαντάω μέσω p.m.

Reaction score
2
απλα τα jamo σαν εμφανιση δεν μου αρεσουνε καταλαβες'''
ενω yamaxa και warddfale θα τα προτιμουσα κομματι κομματι καταλάβες;;;

Reaction score
2
απλα θελω να δω και αλλες προτασεις αγορας το πολυ μεχρι 800 ευρο...............
απλα θελω να εινε και στην εμφανισι πιο ομορφα...

κακο δεν εινε να δω και αλλες προτασεις αγορας....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Στα χρήματα που θες δεν βλέπω να μπορείς να βγείς για wharfedale.Μπορεί για yamaha αλλά τα Jamo(γενικά) είναι καλύτερα ηχεία.
Τα περί αισθητικής τα προσπερνώ.Εγώ π.χ. προτιμώ τα κοντοπούτ@ν@,άλλος τις θέλει 2μετρες ανατολικού μπλόκ,άλλος γουστάρει το παχίο το κρέας..

Reaction score
2
αυτα που μου προτεινεις εινε καλυτερα και απο τα http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_LOGITECH-Z906-980-000468-,99452,484255,595059.html?langId=-18 αλλα και απο τα http://www.edifier.com/int/en/speakers/s760d-5.1-gaming-speakers;;;

θα εινε συμβατα με τον υπολογιστη μου ομως;;;
περα απο αυτο θα εινα καλα για να παιζω τα παιχνιδια μου,, στον υπολογιστη οπως επισης ταινιες και μουσικι;;;

γιατι λες οτι τα jamo εινε καλυτερα απο τα gamaxa΄΄;;;;;;;

Reaction score
2
απλα θελω να δω και αλλες προτασεις αγορας το πολυ μεχρι 800 ευρο...............
απλα θελω να εινε και στην εμφανισι πιο ομορφα...

κακο δεν εινε να δω και αλλες προτασεις αγορας....

Reaction score
2
οτι προτασεις αγορας μεχρι 800 ευρο θα ειθελά να μου τις πειτε σας παρακαλω

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Είσαι πολύ πιεστικός.
Κάνε λίγο υπομονή και κυρίως διάβασε όλα αυτά που έχουν γραφτεί κατά καιρούς εδώ μέσα.
Αν ξανανοίξεις νέο θέμα και μάλιστα σε greeklish θα δεχτείς ban,

Reaction score
513
Προτείνω ηχεία Smashwear με διπολικό πρόφεν 45, το δωμάτιό σου είναι 8.25τμ όπως το κόβω και, αν θέλεις τη γνώμη μου, δεν αξίζει να επενδύσεις σε κάτι παραπάνω από 21 klepts, είναι κρίμα. Τα 800€ θεωρώ μηδαμινό μπάτζετ για κάτι που δεν θα σου φέρει το απαραίτητο fronding, οπότε ψάξε καλύτερα σε κάτι άλλο. Καλημέρα

Reaction score
2
Eνισχυτής,ηχεία,sub πέριξ των 800 το σύνολο. μπορεις να μου προτεινεις;;; το δωματιο μου εινε 12 τμ
σαν τι αλλο να δο βρε ανθρωπε μου αφου δεν ειμε εμπειρος σε αυτα

Reaction score
2
εγω θελω να κανω μια ερωτηση για εναν υπολογιστη τι εινε προτιμοτερο ενα home theater5.1 η ενα multimedia 5.1 systhma΄;;;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.287
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale