Αναζητηση tuner

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Από 1995 λίρες λέει στο link που έβαλες, με 2Τ σκληρό
..αυτο το ειδα, ο Ορφεας εχει εως το x 40 με τιμη σε €, 1799, το x50 δεν ξερω ποσο πωλειται εδω...

Reaction score
726
Στο marantz NA6005 ειμαι πολυ κοντα.
Σε προσιτη τιμη και πιστευω εχει αυτα που χρειαζομαι +αν συνδεσω σκληρο ή στικακι παιζει flac αρχεια...πολυ καλο.

Reaction score
726
Μια ερωτηση.
Ο marantz NA6005 υποστηριζει σκληρο δισκο NTFS; Δηλαδη αν συνδεσω τετοιου τυπου σκληρο στην usb του marantz θα τον αναγνωριζει και θα μπορω να παιζω τα flac αρχεια του;

Reaction score
7.191
Μια ερωτηση.
Ο marantz NA6005 υποστηριζει σκληρο δισκο NTFS; Δηλαδη αν συνδεσω τετοιου τυπου σκληρο στην usb του marantz θα τον αναγνωριζει και θα μπορω να παιζω τα flac αρχεια του;
οχι,μονο fat32 και fat16, το αναφερει στο manual.

Attachments

ika

News
Reaction score
17.385
Το fat32 το θεωρω παρωχημενο...συν τις αλλοις ειναι 2 TB γεματος δεδομενα :)
Για χρήση σε Η/Υ, ΟΚ είναι ξεπερασμένο, για απλός αποθηκευτικός χώρος για streamer κάνει. Και γι' αυτό το λόγο νομίζω δεν βάζουν και υποστήριξη NTFS, ο κύριος βέβαια είναι επειδή προορίζονται για σύνδεση με NAS.

Reaction score
7.191
Α οκ.
Αρα αναγκαστικα με στικακι. :)

Το fat32 το θεωρω παρωχημενο...συν τις αλλοις ειναι 2 TB γεματος δεδομενα :)
οχι,μπορεις να κανεις το ιδιο με εναν σκληρο δισκο.Αυτο εχω κανει και εγω στο δικο μου pioneer N-50A, που εχω πανω του μονιμα εναν wd 2.5" 1ΤΒ φορσμαρισμενο σε fat32 και παιζει μια χαρα.Διαβαζει σφαιρα τον δισκο και ολο το υλικο (γεματος ο δισκος με εκτατονταδες folders και χιλιαδες αρχεια). Μην σε απασχολει λοιπον αυτο,δεν πρεπει να ειναι κριτηριο για το αν θα κανεις την αγορα.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
..πολυ ωραιο και αυτο, και μαλλον λογικη η τιμη του.Δεν εχει ομως καποια επιπλεον πραγματα που θα ηθελα, κατα σειρα σπουδαιοτητας, οπως:
α. Να παιζει dsd αρχεια,
β. Να εχει ενσωματωμενη την εφαρμογη Tidal, και οχι μονο το spotyfi,
γ. Να εχει εξοδο HDMI για διασυνδεση του με tv ωστε να χρησημοποιειται ως monitor, εχω καποιες αμφιβολιες για το εαν η οθονη του διακρινεται ευκρινως απο μια αποσταση 2,50 m , η και παραπανω.

Εαν υποπεσει κατι αλλο σε γνωση σου φιλε, ποσταρισε το...

Reaction score
7.191
Το πιο προσιτο με tidal εφαρμογη ειναι το νεο μοντελο της pioneer N-30AE,αλλα δεν εχει ραδιοφωνο.Τιμη στα 500 ευρω,οποτε περισσευουν αρκετα για ενα αναλογικο ραδιοφωνο,αν τελικα το θελεις τοσο πολυ.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Το πιο προσιτο με tidal εφαρμογη ειναι το νεο μοντελο της pioneer N-30AE,αλλα δεν εχει ραδιοφωνο.Τιμη στα 500 ευρω,οποτε περισσευουν αρκετα για ενα αναλογικο ραδιοφωνο,αν τελικα το θελεις τοσο πολυ.
..κοιτα, το ιδανικο για μενα θα ηταν το εξης: να εχει ολα τα παραπανω, FM το θελω διοτι ακουω 2ο και 3ο προγραμμα συν sport fm, και η αποδοση σε σχεση με το ιντερνετ, τουλαχιστον εδω ειναι μαλλον λιγο καλυτερη. Πλεον αυτων, εαν ενσωματωνει και ενα καλο αντιγραφικο με σκληρο δισκο οπου θα εχω τη δυνατοτητα να αποθηκευω μουσικη απο spotyfi, tidal, η οποιο αλλο ραδιοφωνο, συν το να μπορω να ψηφιοποιω δισκους βινυλιου και ολα αυτα να τα επεξεργαζομαι κατα το δοκουν και να τα περναω σε cd με την μεγιστη δυνατη ποιοτητα, θα ηταν για μενα το τελειο μηχανημα!

Το novafidelity x-50 που ειδα, παρ'οτι εχει αντιγραφικο, μαλλον δεν εχει τη δυνατοτητα να αντιγραφει απο εξωτερικες πηγες, π.χ. πικαπ, νομιζω κανει αντιγραφα απο cd μονον.

Δε ξερω εαν υπαρχει τοσο... all in one μηχανημα που να τα κανει αριστα ολα αυτα...

Last edited by a moderator:

Reaction score
7.191
Δε ξερω εαν υπαρχει τοσο... all in one μηχανημα που να τα κανει αριστα ολα αυτα...
απαντας μονος σου....δεν υπαρχει,αλλα και να υπηρχε θα ηταν πανακριβο.Καλυτερα ξεχωριστες μοναδες για ολα αυτα (γνωμη μου).

Reaction score
726
απαντας μονος σου....δεν υπαρχει,αλλα και να υπηρχε θα ηταν πανακριβο.Καλυτερα ξεχωριστες μοναδες για ολα αυτα (γνωμη μου).
Παιδια μιας που εχω μοναδες advance acoustic και ειμαι ευχαριστημενος,κοιταω και το advance acoustic X-Uni

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
..το περιμενα οτι δεν θα υπηρχε!
Μπορω λοιπον να εχω ως ξεχωριστη μοναδα το αντιγραφικο που να ειναι ως η περιγραφη παραπανω, και τα υπολοιπα ολα μαζι;

Reaction score
7.191
..το περιμενα οτι δεν θα υπηρχε!
Μπορω λοιπον να εχω ως ξεχωριστη μοναδα το αντιγραφικο που να ειναι ως η περιγραφη παραπανω, και τα υπολοιπα ολα μαζι;
αντιγραφη απο tidal,spotify μαλλον δυσκολο να γινει και για λογους "πειρατειας" ,δεν πρεπει να υπαρχει τετοια συσκευη. Απο την αλλη αυτος ειναι και ο λογος υπαρξης αυτων των υπηρεσιων,να μην χρειαζεται να αποθηκευεις,αφου ανα πασα στιγμη ειναι διαθεσιμο οτι υλικο θελεις να ακουσεις.Αν ομως το θελεις οπωσδηποτε αυτο,μπορεις με ενα λαπτοπακι και μια εξωτερικη καρτα ηχου (για να εχει και εισοδους για σημα,ειτε αναλογικες ή και ψηφιακες) να κανεις τις εγγραφες αυτες και φυσικα μετα να επεξεργαζεσαι τα αρχεια αυτα οπως θελεις. Εγω θα ξεκινουσα με την αγορα ενος music network player και θα προσπαθουσα να ακουσω και απο εκει τα ραδιοφωνα που ειπες (για τον sport fm δεν τιθεται θεμα ποιοτητας ετσι......).Ετσι και αλλιως καποια στιγμη τα fm θα μας κουνησουν μαντηλι και θα περασουμε σε dab+.Αν δεν μπορεις με τιποτα την ιντερνετικη εκδοχη τοτε παρε ενα μεταχειρισμενο με ελαχιστα χρηματα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
..κοιτα, το ιδανικο για μενα θα ηταν το εξης: να εχει ολα τα παραπανω, FM το θελω διοτι ακουω 2ο και 3ο προγραμμα συν sport fm, και η αποδοση σε σχεση με το ιντερνετ, τουλαχιστον εδω ειναι μαλλον λιγο καλυτερη. ..............
..
Καλα γιατι δεν μου λες οτι θελεις tuner fm; http://avclub.gr/forum/showthread.p...-V2-DAB-FM?highlight=Tuner+cambringe+azur+640

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
αντιγραφη απο tidal,spotify μαλλον δυσκολο να γινει και για λογους "πειρατειας" ,δεν πρεπει να υπαρχει τετοια συσκευη. Απο την αλλη αυτος ειναι και ο λογος υπαρξης αυτων των υπηρεσιων,να μην χρειαζεται να αποθηκευεις,αφου ανα πασα στιγμη ειναι διαθεσιμο οτι υλικο θελεις να ακουσεις.Αν ομως το θελεις οπωσδηποτε αυτο,μπορεις με ενα λαπτοπακι και μια εξωτερικη καρτα ηχου (για να εχει και εισοδους για σημα,ειτε αναλογικες ή και ψηφιακες) να κανεις τις εγγραφες αυτες και φυσικα μετα να επεξεργαζεσαι τα αρχεια αυτα οπως θελεις. Εγω θα ξεκινουσα με την αγορα ενος music network player και θα προσπαθουσα να ακουσω και απο εκει τα ραδιοφωνα που ειπες (για τον sport fm δεν τιθεται θεμα ποιοτητας ετσι......).Ετσι και αλλιως καποια στιγμη τα fm θα μας κουνησουν μαντηλι και θα περασουμε σε dab+.Αν δεν μπορεις με τιποτα την ιντερνετικη εκδοχη τοτε παρε ενα μεταχειρισμενο με ελαχιστα χρηματα.
...το CD, όχι απαραίτητα με αυτή τη μορφή βέβαια, θα μπορούσε να είναι και USB Stick, θα την ήθελα για χρήση στο αυτοκίνητο και μόνο. Κοιτώντας όλα αυτά που κοινοποιήθηκαν εδώ, το καταλληλότερο για τις δικές μου ανάγκες είναι http://www.cocktailaudio.com/overview_x50.php, ή το Χ-40, έχει όλα όσα χρειάζομαι, και μπορεί να συνδεθεί μέσω HDMI σε ξεχωριστό monitor, οπότε παύω να εξαρτιέμαι από την οθόνη του, είναι νομίζω σημαντικό. Γενικά είναι ένα πολύ καλό All in one, από ποιότητα ήχου δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, δεν το άκουσα. Το κύριο ζήτημα εδώ είναι η τιμή των, (Χ-50, Χ-40)......

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
..υστερα ειναι και κατι αλλο που ελησμονησα να γραψω παραπανω: ολα αυτα που κανει αυτο το μηχανημα, θα μπορουσα να τα κανω με ενα καλο Η/Υ; Εαν ναι, σιγουρα ειναι μια φτηνοτερη λυση, δεδομενου οτι ο ενισχυτης μου διαθετει dac...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.572
Members
38.575
Νεότερο μέλος
dimoslecce