Αναζητώντας ένα (ή δύο) review του ΗΧΟΥ...

Reaction score
3.085
Καλημέρα σε όλους

Πριν περίπου 2 χρόνια είχα την ευκαιρία να αποκτήσω μέσω αγγελίας του AVSite (και του διπλανού φόρουμ), μια κεφαλή Denon DL-304, εξαιρετική κατά την άποψή μου επιλογή και σε καλή τιμή, με δεδομένο ότι ήταν καινούργια. Μετά την επανακυκλοφορία του ΗΧΟΥ, θυμήθηκα ότι η κεφαλή έχει δοκιμαστεί σε δύο τεύχη, το Νο. 393 και το Νο. 457 (στο οποίο μάλλον πρόκειται για ομαδική/συγκριτική δοκιμή). Υπ' όψιν ότι διαθέτω ήδη τα κείμενα κάποιων δοκιμών από περιοδικά του εξωτερικού.

Αυτά τα τεύχη πρέπει να τα είχα, αλλά πριν περίπου 1.5 χρόνο έγινε μια γενική ανακαίνιση των χώρων και τα έχω κάπου καταχωνιάσει (όχι, δεν πέταξα τα παλιά τεύχη των περιοδικών μου), αλλά σε σημείο δυσπρόσιτο, σχεδόν απρόσιτο αυτή τη στιγμή.

Ρωτάω λοιπόν, αν κάποιος έχει διαθέσιμα αυτά τα τεύχη, ώστε να τα δανειστώ για μια-δυο μέρες και να κοπιάρω τις σελίδες των δοκιμών. Θα ήμουν ευγνώμων για την εξυπηρέτηση.

Ευχαριστώ.
-

Reaction score
3.085
Σ' ευχαριστώ πολύ, καλέ μου φίλε. Πρόκειται βέβαια για τη δοκιμή του τεύχους 457, εντασσόμενη στο ομαδικό συγκριτικό, έτσι δεν είναι;
-

Reaction score
1.147
Σωστα , το αλλο τευχος δηστυχως βρισκεται στην κρητη .
Χαιρετισμους , Γιαννης.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo