- Reaction score
- 1.547
χθες αποφασισα να αλλαξω την εξωτερικη καλωδιωση των mk2 οπως και τα rca plugs (rean). Πριν περιπου 12-13 χρονια η καλωδιωση ειχε αλλαχτει ξανα απο τεχνικο ο οποιος μου ειχε βαλει ΤΕLE καλωδια και αυτος ηταν και ο λογος που ειπα να βαλω κατι καλυτερο. Αφου αρκετοι εχουν δοκιμασει τα mogami 2965 ειπα να τα βαλω και εγω, απο το περισσευμα ομως που ειχα μου εφτανε μονο για τα 2 απο τα 3 πικαπ μου. Ευκαιρια για συγκριση λεω...
Περιεργος ηχος το μογκαμι. Σκληρα μεσαια - μεσαιοψηλα , αρκετα πιο γρηγορο απο το τελε και με λιγο καλυτερο κεντρο στο στερεο ιματζ αλλα δεν μπορω να πω και καλυτερο σε ηχο. Η δοκιμη εγινε με την ιδια κεφαλη και στα 3 πικαπ ωστε να μην υπαρχουν διαφορετικες φθορες. Υπαρχει καποιο καλωδιο με πιο μαλακο ηχο; Οι κεφαλες ειναι ΜΜ γυρω στα 6mv
Περιεργος ηχος το μογκαμι. Σκληρα μεσαια - μεσαιοψηλα , αρκετα πιο γρηγορο απο το τελε και με λιγο καλυτερο κεντρο στο στερεο ιματζ αλλα δεν μπορω να πω και καλυτερο σε ηχο. Η δοκιμη εγινε με την ιδια κεφαλη και στα 3 πικαπ ωστε να μην υπαρχουν διαφορετικες φθορες. Υπαρχει καποιο καλωδιο με πιο μαλακο ηχο; Οι κεφαλες ειναι ΜΜ γυρω στα 6mv