- Reaction score
- 105.671
Κι εδώ με τους Γερμανούς τα έχεις;Ότι χειρότερο κυκλοφορεί στην αγορά τροφίμων...ξέρουμε που θα το βρούμε...
Σκλαβενίτης δαγκωτό!!
Η αλήθεια είναι ότι δεν ψωνίζω από το συγκεκριμένο,όχι μόνο γιατί είναι Γερμανικό,που τους έχω από χρόνια εμπάργκο...Κι εδώ με τους Γερμανούς τα έχεις;
Δεν υπερασπίζομαι τη Lidl, άλλωστε ποτέ δεν πατάω εκεί, αλλά κι ο Σκλαβενίτης είναι της σειράς. Μιλάω από την πλευρά του πελάτη και αφήνω απέξω τα λειτουργικά θέματα και τις εθνικές προτιμήσεις.
Εγώ στα ψώνια μου (όλων των ειδών) το μόνο που κοιτάω είναι να βρω αυτό που θέλω με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και πρόσβαση. Το τι συμβαίνει από πίσω, το ποιοι παίρνουν τα λεφτά και γενικά ό,τι δεν έχει σχέση με τη δική μου ευχαρίστηση δεν με ενδιαφέρει καθόλου και είναι ευθύνη άλλων.Η αλήθεια είναι ότι δεν ψωνίζω από το συγκεκριμένο,όχι μόνο γιατί είναι Γερμανικό,που τους έχω από χρόνια εμπάργκο...
Απλά είναι ευτελούς ποιότητας,εκτός ίσως από κάτι ωραία και φθηνά σχετικά κρασιά Νεμέας...
Ο Σκλαβενίτης πλέον έχει εξελιχθεί,τουλάχιστον στη γειτονιά μου,σε ένα εκπληκτικό σούπερ μάρκετ,με εξαιρετική ποικιλία,γεμάτα ράφια,ωραία μαναβική και μεγάλη ποικιλία ψαριών...
Ρίχνει λεφτά ο άνθρωπος και μακάρι να πάει καλά...
Έχει και ευχαριστημένους και top πληρωμένους εργαζόμενους...οπότε?
Αν και το άρθρο αναπαράγεται πανομοιότυπο παντού, στην πραγματικότητα η Boehringer αποφάσισε την οριστική αναστολή παραγωγής της εν λόγω μορφής, και όχι μόνο των 2 παρτίδων που αναφέρονται.
Το σκάνδαλο των μολυσμένων αυγών φαίνεται ότι επεκτείνεται σε Μ. Βρετανία και Γαλλία.Ευτυχώς δεν φαίνεται να αφορά την Ελλάδα
Διατροφικό σκάνδαλο στην Ευρώπη με μολυσμένα αυγά
Μεγάλες ποσότητες αυγών ανακαλούνται από τα καταστήματα και τις αποθήκες σε Γερμανία, Ολλανδία και Βέλγιο καθώς διαπιστώθηκε ότι περιέχουν υψηλά επίπεδα επικίνδυνου εντομοκτόνου, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερδίας «The Guardian».
Στην Ολλανδία 180 αγροκτήματα ανέστειλαν προσωρινά τις εργασίες τους, ενώ ένα εκατομμύριο αυγά με προορισμό την Γερμανία ανακλήθηκαν στα σύνορα.
Στα κόπρανα των κοτόπουλων που πέρασαν από έλεγχο εντοπίστηκαν τεράστιες ποσότητες του εντομοκτόνου fipronil, το οποίο είναι μια κοινή ουσία που χρησιμοποιούν οι κτηνίατροι για την καταπολέμηση των ψύλλων, των τσιμπουριών και άλλων παρόμοιων ζωυφίων στα ζώα. Ωστόσο η κατανάλωση του προϊόντος απαγορεύεται από τα ζώα που προορίζονται για κατανάλωση.
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η ουσία που περιέχεται στο εντομοκτόνο μπορεί να βλάψει σοβαρά το συκώτι, τον θυρεοειδή αδένα και τα νεφρά εάν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
http://www.athina984.gr/2017/08/04/diatrofiko-skandalo-stin-evropi-me-molysmena-avga/