Αναλογικάριοι χαρείτε

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Αναλογικάριοι χαρείτε

John ακου, σοβαρα τωρα.
γραφεις dxd οπως οι παραπανω.
κοβεις βινυλιο και cd.
Τι θα παιξει καλυτερα? ενα rega απο αυτα που αγαπαει ο κογιας ή ενα esoteric cd player?
απανταω. ενα rega.
Δευτεrη κοντρα.
το rega κοντρα σε μια καρτα ηχου που θα παιζει το 24/96. αν η καρτα ειναι μετρια, το rega.
αν τωρα εχεις και κανα πλατο της προκοπης, εκει θες κανα συστημα ψηφιακο "τιουναρισμενο" απο καναν κωσταφ για να το παιξει στα ισα.
αν τωρα το ψηφιακο το κανουν μαστερινκ και το κοψουν σε βινυλιο σε μιση ταχυτητα και βγαλουν 45αρι οπως κανει η reference recordings αντε βρες πσηφιακο να το πλησιασει.
α τελος μην μου πεις και εσυ για μπιτ/ απειρομπιτα και αλλα αναλογικα χαζα γιατι ο προεδρος ειναι ΕΝΑΣ!

Ναι ρε χαμένε θα το καταλάβω , όπως κατάλαβα και της krall, οτι το βινύλιο είναι γραμμένο απο ψηφιακή μήτρα.
Οταν μιλάμε για ψηφιακές μήτρες δεν υπάρχει λόγος να αγοράσουμε βινύλιο. Δεν το καταλαβαίνεις?
Αγοράζουμε cd, flac wav , η οτι άλλο τέλος πάντων. Το βινύλιο το θέλω -ουμε, για την αναλογική ηχογράφηση -επεξεργασία με οτι κι αν συνεπάγεται αυτό. Απο την στιγμή που το session εχει γραφτεί ψηφιακά , δεν υπάρχει λόγος κοπεί βινύλιο.

Reaction score
29.573
Απάντηση: Αναλογικάριοι χαρείτε

Δεν νομίζω νίκο οτι το dxd γραμμένο σε βινύλιο θα παίξει καλύτερα. Απο την στιγμή που το αρχικό session είναι ψηφιακό καλό θα είναι ετσι να παραμείνει. Και να κοπεί βινύλιο δεν πρόκειται να παίξει καλύτερα ούτε σε rega, ούτε σε epa ούτε πουθενά.
Απο την άλλη κάποιες σπάνιες ηχογραφήσεις της rca victor, με οτι εξοπλισμό είχε χρησιμοποιηθεί τότε δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν καλύτερες εαν τις ψηφιοποιήσουμε τώρα και κάνουμε οτι άλλο μας κατέβει στην κούττρα. Ασε που δεν υπάρχουν και τα τότε μαστερς.

Reaction score
29.573
Απάντηση: Αναλογικάριοι χαρείτε

... ενώ άμα το βινύλιο ρε παιδί μου είναι από αναλογική μήτρα! Ε πώς! Άλλο πράμα. Εγώ προτιμώ φύσημα από Studer με ολίγη λαμπίλα από Telefunken. Εσύ τί φύσημα προτιμάς; Ampex ή Otari; :136:
Φύσημα απο tascam, otari, ampex, λαμπίλα, απο rca.:116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster