Αναμείνατε.... την παράδοσή σας.........

Reaction score
0
Αγόρασα λοιπόν που λέτε, το TOSHIBA το Satelite, και είχε προσφορά από την ALTEC, ένα χρόνο δωρεάν ADSL.
Περιμένω, γύρω στις 3 εβδομάδες για ενεργοποίηση της γραμμής και ω του θαύματος ακριβώς πριν μια εβδομάδα, 11.5.07 με ειδοποιούν ότι η ενεργοποίηση έγινε.
Χαρά και Θρίαμβος, από Δευτέρα λέω με το wireless που έχω παραγγείλει από την ALTEC και που θα μου το παραδώσουν (αφού το έχω πληρώσει από την πρώτη στιγμή) θα είμαι άρχοντας.

Αμ δε!!! πέντε εργάσιμες ημέρες περιμένω την παράδοση του προϊόντος που έχω παραγγείλει για να μπορέσω να συνδεθώ, και η ALTEC δεν μπορεί να τα βρει με την Speedex που έχει αναλάβει την παράδοση.

Ούτε μπορούν να βρουν τον αριθμό της φορτωτικής γιατί το λογισμικό της ALTEC "θέλει μια ημέρα" για να το βρει...........

Τι φταίω να είμαι κάτοικος αυτής της χώρας;;;;;

Υ.Γ. Για να καταρεύσει και ο μύθος της γραφειοκρατίας του Δημοσίου, μπλέξε με τις κάθε λογής εταιρεία, που ανεξέλεκτα κοροϊδεύει τον κόσμο, για να δεις τι εστί βερύκοκο................. Θα μας σώσει κάποτε, κάτι;;;;

Καμμιά συμβουλή, πως το χειρίζομαι το πράγμα;;;

Reaction score
3
Απάντηση: Αναμείνατε.... την παράδοσή σας.........

Μια και ο roller είναι συνάδελφος, ξέρει τις απόψεις μου επί αυτών των θεμάτων.
Κι επειδή άκουσα το τηλέφωνο που έκανε στην Toshiba και την απάντηση που πήρε, θα μιλήσω τη Τρίτη. Για να μην συγχιστώ....
Θα πω μόνο αυτό: Ντροπή για τις 2 εταιρείες (ALTEC, Toshiba) και ίσως και για την εταιρεία courrier.....

Reaction score
0

Μόλις μίλησα και με την TOSHIBA, αγαπητέ, η οποία δια της γραμματέως στην επικοινωνία της, μου είπε, ότι είναι ζήτημα της ALTEC, δεν έχουν καμμία ανάμειξη και ΔΕΝ μπορούν να κάνουν τίποτα.
Καλό εεεεεέ;;;;

Ελλαδάρα, μπράβο παιδιά, μπράβο, π@δ@ξτε τον ραγιά, άλλωστε που μπορεί να βρει το δίκιο του.

Reaction score
1
Τι φταίω να είμαι κάτοικος αυτής της χώρας;;;;;

[
Αυτό ακριβώς, μόλις το επανέλαβα γιά χιλιοστή φορά, πριν πολλά χρόνια, με ομόφωνη απόφαση με την σύζυγο, την κάναμε με ότι είδος πηδηματάκια υπάρχουν.........
Επισκεπτόμαστε την χώρα γιά κάνα μπανάκι,...κάνα ψαράκι και μετά πάλι ...μακριά κι αγαπημένοι...

Reaction score
0

Επιτέλους ήρθε!!!
Μόλις το παρέλαβα!!!
Λέτε τώρα να αρχίσει, άλλος μπελάς, καθώς διαπίστωσα ότι οι drivers που έχει είναι μόνο για windows xp και 2000;;

Reaction score
0
Αγαπητοί φίλοι, όλα καλά το έβαλα και έχω και σύνδεση στο δίκτυο κ.λ.π.
Όμως η "ενασχόλησή" μου δεν τελείωσε ακόμη, ξέρετε τι πρωτοφανές συμβαίνει τώρα;
Δεν κάνει windows update και δεν μπαίνει σε κανένα από τα sites της Microsoft!!!
Ήδη επικοινώβησα με την Microsoft που είπαν να γράψω ένα κάρο εντολές εκεί στο Run, τίποτα για να δούμε πως θα καταλήξουμε;;

Κάθε βοήθεια και συμβουλή επιθυμητώτατη...........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik