Αναμορφικος Marantz?

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
πως να κανω γκελ μπουρντα ειμαι γιαννενα?
αν ημουν αθηνα θα σας ειχα κολλησει εκει πρωι μεσημερι βραδυ
Ξεχνάς το τραγούδι.... "Αθήνα - Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα;;" :143::143:

Για να έβλεπα αυτό το "σετάκι" θα το 'κανα και ξυπόλυτος :142::142:

Reaction score
0
ε ενταξει αφου σε λεω γιατι δεν καιγομαι τοσο....
ειχα σπιτι 60 και prismasonic 5000 και smx pro curv
απο αυτα τωρα εχω μονο το τελευταιο και περιμενω τον 10

Reaction score
0
το μονο πραγμα που μου την σπαει για να μπω παλι στην αναμορφικη προβολη με τον 10 ειναι οτι δεν κανει vertical srtetch και θα εχω εξτρα εξοδα για αγορα video scaler της key digital.
αυτα προς το παρον μεσα στις γιορτες θα συμβιβαστω με zooming ναι με το αμυρο που εχει ο 10 δεν νομιζω να φαινεται ουτε στα σκοτεινα πλανα.

Reaction score
221
Κε Πρυτανη [ Βαγγελη ], δυο ερωτησεις . 1] Με την προσθηκη αναμορφικου φακου, ο προβολεας χρειαζεται νεα χρωματικη ρυθμηση ? - 2] Γιατι γραφεις οτι το σετ κοιλη η flat οθονη 2,35 με αναμορφικο φακο ειναι μονοδρομος ? Μπορει να πετυχουμε παρομοια αποτελεσματα και με επιπεδη οθονη ?

Reaction score
0
λοιπον το 2.40/1 ειτε σε κυρτη ειτε σε επιπεδη οθονη 2.4/1 δεν πιανεται ειναι καμια σχεση με το 16/9.
ναι θελει αλλες ρυθμισεις για τα χρωματα αναλογα και με το φακο και την εγκατασταση

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
λοιπον το 2.40/1 ειτε σε κυρτη ειτε σε επιπεδη οθονη 2.4/1 δεν πιανεται ειναι καμια σχεση με το 16/9.
ναι θελει αλλες ρυθμισεις για τα χρωματα αναλογα και με το φακο και την εγκατασταση
Γιαννη, μην του απαντας ρε συ.
Ζητησε την βοηθεια του..."Πρυτανη"
Αλλα δεν θα ξαναρθει εδω να παρακαλαει να του δειξω τιποτα?
Θα τον στειλω στον...Πρυτανη:142:

Reaction score
0
με διαφωτισανε οι φωστηρες του χωρου απο avs και οι πωλητες στα foroum της smx.
ειναι κατι λαθος?
φυσικα παντα και με το μεγεθος του χωρου δεν ειχ πολλες επιλογες

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Σωστό, και σε επίπεδη προβάλει εξαιρετικά αλλά λείπει η επιπλέον δύναμη το φωτός που κερδίζεις απο τη χρήση ΟΛΟΥ του Panel + μέρος της αίσθησης περικύκλωσης απο την ταινία.

Δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Τα χρώματα δεν αλλάξαν. Νομίζω οτι ένα καλιμπραρισμένο προβολικό θα συνεχίσει να έχει την ιδια συμπεριφορα με και χωρίς τον φακό.

Reaction score
0
θελει αλλες ρυθμισεις ειπα αναλογα με τον φακο και την εγκατασταση
οταν το φως απο τον προβολεα μπει μεσα στο πρωτο πρισμα διασπαται σαν ουρανιο τοξο και οταν βγει απο το δευτερο "ενωνεται" δυστηχως αυτη η "ενωση" δεν ειναι τελεια...σε κανονικους αναμορφικους με 2 πρισματα.
οπως αυτος των home theater brothers η της prismasonic
για shneider δεν ξερω τπτ
αλλα ακομα και ενα πρισμα να εχει ο schneider σκεψου το εξης
ιδιες ειναι οι ρυθμισεις οταν εχει το ζουμ στη μεση και ιδιες οταν ειναι στο τερμα?
οχι γιατι αλλαζουν τα nits.(μιλαω για ενα πειραμα με κανονικο προβολεα που η μονη μεταβλητη ειναι το ζουμ και τπτ αλλο)
ενταξει δεν ειμαι και κανενας επιστημονας του χωρου αλλα διαφορα στα χρωματα εβλεπα

Reaction score
0
και πολυ πιο απλα οταν μπαινει ενας δευτερος φακος χανεται ενα ποσοστο φωτεινωτητας αλλα προσθετεται ενα αλλο λογω χρησης ολοκληρου πανελ
ποτε ομως αυτα δεν ειναι ισα
αρα θελει αλλες ρυθμισεις.
ενταξει αν δεν εισαι ψειρας βλεπεις και με τις ιδιες ρυθμισεις αλλα νομιζω οτι εδω ολοι ψειρες ειμαστε

Reaction score
0
ειδικα στην περιπτωση καμπυλωτης θελει αλλες ρυθμισεις γιατι υπαρχει χονδρικα αλλο ενα 30% + στο φως λογω καμπυλης

Reaction score
0
παντως γενικα αυτο που αξιζει στην καμπυλωτη ειτε εχεις αναμορφικο ειτε κανεις απλα ζουμ ειναι η τρισδιαστατη αισθηση

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.237
Απάντηση: Αναμορφικος Marantz?

Johny αντιλαμβάνομαι τον... ενθουσιασμό σου, αλλά δε χρειάζεται να κάνεις chat Με τον εαυτό σου.
Αν θες να συμπληρώσεις/διορθώσεις κάτι, μπορείς να κάνεις Edit το μήνυμά σου.

Reaction score
221
Φιλε Johny 1989 ευχαριστω για την απαντηση. Συμφωνω απολυτως για το καδρο 2,40 / 1, μιας και το εχω εφαρμοσει σε custom oθονες που εχω κανει μονος μου,εδω και αρκετα χρονια ,πειραματιζομενος , και σε συνδυασμο παντα με το scaler CRYSTALIO 3300, με το οποιο μπορεις να φτιαξεις οτι καδρο θελεις.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αναμορφικος Marantz?

συνεχεια το ξεχνω.:144:
καλημερα
Johny αντιλαμβάνομαι τον... ενθουσιασμό σου, αλλά δε χρειάζεται να κάνεις chat Με τον εαυτό σου.
Αν θες να συμπληρώσεις/διορθώσεις κάτι, μπορείς να κάνεις Edit το μήνυμά σου.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.446
Members
38.700
Νεότερο μέλος
kchannel