Αναπαραγωγή Avatar Blu-Ray.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αναπαραγωγή Avatar Blu-Ray.

Eδώ υπάρχει μια συζήτηση στο amazon για το θέμα.
Μέχρι στιγμής έχει παρουσιαστεί πρόβλημα σε :
1)Samsung BCD6500
2)Samsung BD-UP5000
3)PS3
4)Pioneer σειράς LX
5)Sharp BD-HP22U.
6)Pioneer BD-120(παίζει μια φορά και μετά γιοκ.Ή κατα την διάρκεια τους πετάει το pop up menu)
7)Sony BDP-S300
Καλημέρα..Το Sony BDP-S300 σίγουρα θα θέλει νεο firmware, το λεω γιατί το ειχα, μόλις πέρασα το νεο έπαιζε κανονικά τα πάντα....Και στο BD S1 έκανα το ιδιο και όλα ΟΚ...

Reaction score
130
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναπαραγωγή Avatar Blu-Ray.

Τουλάχιστον στο player έμεινες σταθερός στην μαμά.Στον ενισχυτή λίγο μας τα σκάτωσες αλλά δεν πειράζει , όλοι δικαιούνται να κάνουν λάθη δημητράκη.:116:
Όχι, εγώ και πολλοί άλλοι φίλοι που επί τόσα χρόνια δίνουμε συνεχώς χρήματα σ΄ αυτό το χόμπι, δεν δικαιούμαστε να κάνουμε λάθη. Οι κινήσεις μας πλέον πρέπει να είναι πολύ προσεχτικές και μελετημένες.
Λάθη δικαιούνται να κάνουν μόνο όσοι έχουν μεγάλο πορτοφόλι.!!
Κι΄ εγώ ήθελα να μείνω σταθερός στη «μαμά», αλλά για το αντίστοιχο μηχάνημα από αυτό που είχα μου ζήταγε 5000 ευρώ.
Πάντως δεν βγήκα χαμένος από τη καινούργια γνωριμία.
Παρόλα αυτά βέβαια, το κατά τη γνώμη σου λάθος μου, το διορθώνω αν θες αύριο κιόλας, αν μου δώσεις -σαν καλός φίλος που είσαι- τα μισά χρήματα του AVP-A1HD!!

Γιάννη καλημέρα και καλή Κυριακή.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.445
Απάντηση: Αναπαραγωγή Avatar Blu-Ray.

Γειά σου δημητρό.Τα 5000 που λες είναι ο avc a1 hd, και είναι ο αντίστοιχος του susano.
Ο 82 είναι αντίστοιχος του 4310.
Οσο για τα μισά του avp στην παρούσα φάση αποκλείεται.Αν εργαζόμουν κάτι θα μπορούσε να γίνει.Οποιος πρόλαβε πήρε.

Reaction score
911

Παντως το off topic συνεχιζεται.
Φιλικα παντα.:123:

Reaction score
130

Γειά σου δημητρό.Τα 5000 που λες είναι ο avc a1 hd, και είναι ο αντίστοιχος του susano.
Ο 82 είναι αντίστοιχος του 4310.
Οσο για τα μισά του avp στην παρούσα φάση αποκλείεται.Αν εργαζόμουν κάτι θα μπορούσε να γίνει.Οποιος πρόλαβε πήρε.
Γιάννη τις ξέρω αυτές τις αντιστοιχίες που έγραψες.
Αλλά δεν πρόσεξες (ίσως κι΄ εγώ να μη το διατύπωσα καλά) ότι μιλούσα για τον αντίστοιχο που είχα (DENON AVC-A1SR), και όχι για τον αντίστοιχο του LX-82 που πήρα τώρα.
Πάντως για να σου εξομολογηθώ και κάτι, το όνειρό μου ήταν o AVP-A1HD ο προενισχυτής δηλαδή, αλλά η υψηλή τιμή αγοράς του σε συνδυασμό με τις γρήγορες εξελίξεις της τεχνολογίας με έκαναν να κοιτάξω για κάτι ποιο φτηνό.
Αν υποθετικά μπορούσε κάποιος να μου είχε εγγυηθεί ότι θα κρατούσα τον καινούργιο DENON τόσα χρόνια όσο κράτησα τον SR, μάλλον θα τον έπαιρνα.
Αλλά εδώ βλέπεις ότι ακόμα δεν πήρα τον pioneer και διαβάζω για hdmi 1.4, για 3D, για καινούργιο format ήχου της dts, και ποιος ξέρει τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα.
Πιστεύω ότι το να αγοράζεις ακριβά μηχανήματα και να έχεις ταυτόχρονα και τη τελευταία «λέξη» της τεχνολογίας είναι πολύ δύσκολο, εκτός και αν υπάρχει μεγάλη οικονομική άνεση.!!

Καλό απόγευμα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Αυτή κουφάλα με τα b&w που είναι? ξέρει αυτός ποιός είναι....
Ναι ναι ...καλα της λες της βρωμας..........

Περαν της πλακας...σε μενα(ριπ) στο Htpc με ΑΤΙ 4870-ΚΜ player(stream files)-TMT .170 παιζει απιστευτα καλα....το ιδιο ισχυει και σε δισκακι με player το Pioneer-νομιζω το 101...ειλικρινα ξεχναω ποιο εχω.......ουξουυυυυυ μου !!!!

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Αναπαραγωγή Avatar Blu-Ray.

Αυτή κουφάλα με τα b&w που είναι? ξέρει αυτός ποιός είναι....

Δεν ξέρω αν λες εμένα αλλά σκέφτηκα ένα λόγο που μπορεί να παρουσιάζει προβλήματα το AVATAR.

Είναι από τα λίγα (5-10) blu-ray που είναι THX!

Και όταν μιλάμε για THX δισκάκι όπως και στα DVD μιλάμε για τις παπαριές τις αρκούδας.

Ναι το εννοώ και δεν ήταν λίγες οι φορές που τα THX δισκάκια ήταν σαλάτα!

JL_

Reaction score
19

Και όταν μιλάμε για THX δισκάκι όπως και στα DVD μιλάμε για τις παπαριές τις αρκούδας.

Ναι το εννοώ και δεν ήταν λίγες οι φορές που τα THX δισκάκια ήταν σαλάτα!
Δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτό. Σίγουρα, αρκετά THX δισκάκια ήταν ανάξια της στάμπας από πλευράς ποιότητας εικόνας, αλλά τουλάχιστον όσον αφορά τις PAL εκδόσεις, εκτός του Terminator 2 - Ultimate Edition, που σε μερικά player δεν εμφάνιζε τα κουμπιά στα μενού, δεν έχω πέσει σε κανένα άλλο προβληματικό...

Reaction score
150

Δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτό. Σίγουρα, αρκετά THX δισκάκια ήταν ανάξια της στάμπας από πλευράς ποιότητας εικόνας, αλλά τουλάχιστον όσον αφορά τις PAL εκδόσεις, εκτός του Terminator 2 - Ultimate Edition, που σε μερικά player δεν εμφάνιζε τα κουμπιά στα μενού, δεν έχω πέσει σε κανένα άλλο προβληματικό...

Μωρέ υπάρχουν! Και τα χρώματα σε πολλά είναι υπερκορεσμένα και λάθη έχουν βγει αλλά και σε τελική ανάλυση είναι αστείο να μιλάμε για εικόνα και "συνταγή" τη στιγμή που μόνο το calibration του κάθε set up μπορεί να δείξει άλλα αντι άλλων.

Και για να μην σκάμε, δεν έπιασε και πολύ αυτή η κομωδία περί πιστοποίησης δίσκων και είναι ελάχιστοι οι τίτλοι στα DVD ενώ στα Blu-Ray ανύπαρκτοι.

Θα το δόκιμάσω σήμερα και θα σας πω σχόλια περί εικόνας.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

κοψε το πιοτι και το γραφειν:126:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.445

Σε blu ray εχεις τίποτα ρε μάστορα?
Α και που είσαι , να μου το τυλίξεις για το σπίτι , εγω το θέλω λίγο καυτερό.:116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αμα τα διαβασεις ολο και κατι εχει.Απο τερμινειτορ μεχρι ......
δεν βρηκαν μια σφραγιδα και αρχισανε να την κολλανε οπου βρουν που θα ελεγε ο φανουρης.Πρωτο dvd που βγηκε σφραγισμενο (αν θυμαμαι καλα) ηταν το 99 το alien .Οπως καταλαβαινεις αργουν λιγο αλλα το δουλευουν μεθοδικα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το καυτερο το θες για να το σβηνεις με μπυρονια:143:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491