Αναπαραγωγη audio CD απο DVD ή CD Player

Reaction score
81
Απάντηση: Αναπαραγωγη audio CD απο DVD ή CD Player

Μαραντζ σε αυτα τα χρηματα ειναι σοφη επιλογη!Το πιονερι ειναι αρκετα μαλακο στα αυτια μου.

Reaction score
3

Μολις γυρισα με το Marantz 5003.

Τελικα οντως υπαρχει διαφορα στην αναπαραγωγη CD σε CD player σε σχεση με DVD player.
Οχι μεγαλη αλλα σε καποια τραγουδια ειναι οντως διαφορετικα.
Πιο απλωμενο μπασσο καλυτερα φωνητικα, τουλαχιστον ετσι τα αντιλαμβανομαι εγω (τα εστησα διπλα διπλα,Cd player με DVD player).Πιο ολοκληρωμενος ηχος με λιγα λογια.

Περασα και απο το μαγαζι που εμπορευεται το V-DAC της Musical Fidelity και σιγουρα καποια στιγμη θα το αγορασω.

Τα λεμε αργοτερα στο thread με τον αναλογικο ηχο,σειρα εχει η αναβαθμιση του πικαπ μου (λεφτα να εχουμε).

ΥΓ:Οση ωρα γραφω και ζεσταινεται το marantz εχω την εντυπωση οτι αποδιδει παρα πολυ καλα...

Reaction score
1.188

Μολις γυρισα με το Marantz 5003.
Καλορίζικο! Τι χρώμα; Μαύρο ή ασημί;

Περασα και απο το μαγαζι που εμπορευεται το V-DAC της Musical Fidelity και σιγουρα καποια στιγμη θα το αγορασω.
Πριν να το αγοράσεις θα κάνεις το εξής:
1ον Θα αφήσεις να περάσει ένα 6μηνο που θα ακούς συνεχώς με το marantz για να συνηθίσεις τον ήχο του.
2ον Θα δανειστείς ένα DAC (είτε από το μαγαζί είτε από κάποιον φίλο) και θα το συνδέσεις στο σύστημά σου. Σε μία είσοδο του ενισχυτή θα παίζει το αναλογικό σήμα από το marantz. Σε άλλη είσοδο του ενισχυτή θα παίζει το αναλογικό σήμα από το DAC που δανείστηκες παίρνοντας από την ψηφιακή έξοδο του marantz. Θα ρυθμίσεις τις εντάσεις των δύο πηγών (DAC και marantz) να παίζουν στην ίδια ένταση. Μετά θα κάτσεις στον καναπέ σου και θα ακούς προσεκτικά πότε την μία πηγή πότε την άλλη επιλέγοντας εισόδους με το τηλεκοντρόλ του ενισχυτή σου. Θα το κάνεις πολλές φορές και με πολλά δισκάκια. Αν τελικά ακούς διαφορά υπέρ του DAC αγόρασέ το. Αν όχι άστο. Θα σημαίνει ότι μια χαρά παίζει και το marantz με τα δικά του τα DACs.

ΥΓ:Οση ωρα γραφω και ζεσταινεται το marantz εχω την εντυπωση οτι αποδιδει παρα πολυ καλα...
Σίγουρα!

Reaction score
3

Μαυρο.

Ναι σιγουρα, στο V-Dac θα δωσω σιγουρα μια ευκαιρια.
Εχω και απειρο υλικο στο PC σε 256kbps τουλαχιστον bitrate

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Αναπαραγωγη audio CD απο DVD ή CD Player

Πριν να το αγοράσεις θα κάνεις το εξής:
1ον Θα αφήσεις να περάσει ένα 6μηνο που θα ακούς συνεχώς με το marantz για να συνηθίσεις τον ήχο του.
2ον Θα δανειστείς ένα DAC (είτε από το μαγαζί είτε από κάποιον φίλο) και θα το συνδέσεις στο σύστημά σου. Σε μία είσοδο του ενισχυτή θα παίζει το αναλογικό σήμα από το marantz. Σε άλλη είσοδο του ενισχυτή θα παίζει το αναλογικό σήμα από το DAC που δανείστηκες παίρνοντας από την ψηφιακή έξοδο του marantz. Θα ρυθμίσεις τις εντάσεις των δύο πηγών (DAC και marantz) να παίζουν στην ίδια ένταση. Μετά θα κάτσεις στον καναπέ σου και θα ακούς προσεκτικά πότε την μία πηγή πότε την άλλη επιλέγοντας εισόδους με το τηλεκοντρόλ του ενισχυτή σου. Θα το κάνεις πολλές φορές και με πολλά δισκάκια. Αν τελικά ακούς διαφορά υπέρ του DAC αγόρασέ το. Αν όχι άστο. Θα σημαίνει ότι μια χαρά παίζει και το marantz με τα δικά του τα DACs.

Σίγουρα!
αλοιμονο απο εμας που ψαχνουμε για σοβαρη πηγη στα 1500 και βαλε euros!:118::133::133:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

με 1500 ευρω ολο και κατι θα υπαρχει, δεν μπορει...

Reaction score
1.188

Σοβαρές πηγές υπάρχουν πολλές και πάνω αλλά και κάτω από τα 1500 ευρώ
Οπως επίσης υπάρχουν και πολλές μούφες επίσης. Και αν η μούφα είναι στα 300 ευρώ άντε ψιλοσυγχωρείται, αλλά αν είναι στα 3000 ευρώ; Και υπάρχουν πολλές...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Σοβαρές πηγές υπάρχουν πολλές και πάνω αλλά και κάτω από τα 1500 ευρώ
Οπως επίσης υπάρχουν και πολλές μούφες επίσης. Και αν η μούφα είναι στα 300 ευρώ άντε ψιλοσυγχωρείται, αλλά αν είναι στα 3000 ευρώ; Και υπάρχουν πολλές...
+1
Πολλες οι παγιδες..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.482
Members
38.564
Νεότερο μέλος
diskoyoyo